- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.901
Bende dayanamiyorum artikevettt tostcu cimcimimiz dogum yaptiiminnosumuz daha oldu.. su ana kdr herkes mecbur sezryan oldu yanlis degilsem,bn Türkiye'de olsam inan 37dedin mi sezeryan olurdum dayanamiyom ondan hee hayirlisi olsun ins cnm sen ne dusunuyosun peki?
Hayırlısı olsun canım darısı başımızaKızlar 26 aralık doğum tarihimiz inşallah :)
Spinal sezeryan olacak. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Benim Allah tan hiç sancim olmadı canım. Suyum geliyodu ve kanamam çoktu. 9 saat beklediler ama hiç açılma payı yoktu. Suni sancı da vermediler ama senin gerçekten daha zor olmuşO çok kötü oluyo ya bende sancı çektim sezeryan oldum ama benim 2.610 doğmuştu oğlum 38+5te gestasyon yaşı 28 haftalık demişlerdi doktorum sancılarımın şiddetine çok şaşırmıştı hatta bi gün öncesinde kontrole gitmiştim en az 20 günüm vardı doğuma sancı çekip sezeryan olmak pek hoş olmadı eşim görevdeydi doğumumun ertesi günü zar zor gelebildi sezeryan netleşmiş olsaydı en azından doğumda yanımda olabilirdi
Kısmetse normal istiyorum ama bakalım bebek ne istiyor. Çok sevindim valla inşallahh ikiside sağlıklıdır. Sen neden sezeryan istiyorsun ?
Bende dayanamiyorum artikkiz geceden beri oynuyo firil firil bi dk durmadi, kriz geciricem artik tam dalicam saglam geciriyo bi tane, kasiklarimda agrimaya basladi... Simdi biseyler yiyip uzandim hala oynuyo, hayir anlamiyorum ne zaman uyuyo bu cocuk, yanmisim ben bu dogunca
Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Insallah annelerini uzmezler dogduklarindauyurken de saglam tekmeler atiyolar bu bucuruklermasallah dogsunlar ins da takip edelim dogunca da boyle yapcaklar mi,biizm gbi olanlar icinbi cvp olmus oluruz ve ben de diyorum kucuk ayaklarla dirseklerle ne saglam vuruo bu bebi die
Kızlar dün yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim baby&me almış fiyatı daha uygun die ama pek memnun deil mendili çekerken 1tane yerine 3-4tane geliomuş bazen hızlı olmak gerekio dio takılıolar birbirine yapışıolar uğraştırıo dedi..aklınızda bulunsun..ben unibaby ıslak pamuk mendil aldım 12lisi 49tlydi ebebekteGordum cok ucuz o cidden.ben dedim keske bundan alsaydim diye ama uni babyi islak pamuk benim aldgm.bidahakine onu alcam
amin.Dogum yapmis bi arkadasimiz daha cok mutlu oldum allah anali babali buyutsun insallah saglik sihhat versin hem annemize hem bebisimizecimcim16
Güzel Anneler Merhaba
Biliyorsunuz ben yeni doğum yaptım tavsiyelerim var size göğüs kremi için lansinoh hem emziriyorum hem sagiyorum hiç yara olmadı meme ucum ki önceden baslayamadim bile erken doğum biliyosunuz
Emzirme yastığı çok rahatlik ilk günler Bebeğimi tutayim yastigimi nefes alsın diye göğsümü şaşırıyor insan.
Süt içinde bol bol hosaf ve su gitgide artiriyor sütü hastanede sütlü tatlısı çok geliyordu birde bizim çok süt yaparmış doktor sürekli geldi yanıma ilk hafta baklagil çiğ sebze meyve bulgur süt yoğurt bunları tüketmeye gaz yapar dedi hastanede bunlar hiç verilmiyor mesela
canım nasıl bebeğin, sen nasılsın?Güzel Anneler Merhaba
Biliyorsunuz ben yeni doğum yaptım tavsiyelerim var size göğüs kremi için lansinoh hem emziriyorum hem sagiyorum hiç yara olmadı meme ucum ki önceden baslayamadim bile erken doğum biliyosunuz
Emzirme yastığı çok rahatlik ilk günler Bebeğimi tutayim yastigimi nefes alsın diye göğsümü şaşırıyor insan.
Süt içinde bol bol hosaf ve su gitgide artiriyor sütü hastanede sütlü tatlısı çok geliyordu birde bizim çok süt yaparmış doktor sürekli geldi yanıma ilk hafta baklagil çiğ sebze meyve bulgur süt yoğurt bunları tüketmeye gaz yapar dedi hastanede bunlar hiç verilmiyor mesela
Cnm zaten +- 200 fln kesin bi yanılma payları oluyomuş küçük doğan bebek daha çabuk toparlıypBenim arkadaşım busrada oldu canım doktor dediki çok kilolu dogcak biraz yemene dikkat et kız 23kilo almıştı bana dediki eylül annesiydi oda kuzum dedi sezaryan istiyorum o yüzden kilo siknti degl yicem dedi uni.den yakın arkadasmdr sonradır neyse yemeğe devam etti baya aldı kilo sezaryana girdi bi doğdu ömer 2800 şok olduk doktor demiş böle yanılmalar oluyo buda fazla yanılma ama Ole olmuştu canim ama şuan gorsem tospik gibi maviş hemen topladı:)
Bizim bebek problemliydi sanırım bi de şanssızlığım doktorum doğuma daha var diye arkadaşına talimat verip il dışına çıkmak zorunda kalmıştı onca sancıya rağmen bendede açıklık olmadı ama şöyle bi şansım vardı böbreklerimde kum olduğu için böbrek sancısı çok çektiğimden doğum sancısı bana pek zor gelmedi hatta böbreğim sancılandı sanıp onu geçirmeye çalıştım baktım geçmiyo gititk hastaneye doğum sancısı dediler allahtan çok uzun saatler beklemedim sezeryanda sorunsuz ve ağrısız geçti belkide rabbimin çektiğim sancılara karşı vermiş olduğu bir lütuftu normal olsun çok istemiştim ama çok istemek iyi değilmiş bazen onu anladım herşeyin başı sağlık bebişlerimizde bizde sağlıklı olalımda sezeryan normal farketmez artık bu şekilde düşünür oldum çevremdeki ilk gebeliğini yaşayan arkadaşlarımada diyorum sağlık isteyin normal ya da sezeryan diye şartlanmayın diye senin ilki kaç yaşında benim oğlum 5 yaşında ve şu an acayip bi kıskanma modunda umarım kardeşi doğduğunda geçer normalde bizimle uyuyodu odasında yatıramıyoduk sırf hevesi geçsin diye park yatağını kurdum 10 gündür orda odasında uyuyor ve gece hiç gelmiyor yanımıza bebiş doğduğunda ne yapacam bilmiyorum sizdede var mı böyle durumlarBenim Allah tan hiç sancim olmadı canım. Suyum geliyodu ve kanamam çoktu. 9 saat beklediler ama hiç açılma payı yoktu. Suni sancı da vermediler ama senin gerçekten daha zor olmuşaslında önceden bilinmesi gerekir boş yere iki acıyı da cektirmisler sana.
Cnm yılın hangi ayında olursan ol ameliyathane soğuk oluyor steril olması açısından sanırım ama bebek için ameliyat bezlerini ısıtıyorlar anne karnından çıktığı anda sarıyorlar ben spinal anestezi olmuştum belden aşağısı uyuştuğu için uyuşmaya başladığı andan itibaren saten bacakların fln hemen ısınıyor gibi hissediyorsun genel anesteziyi bilmiyorum ama çıktığımda çok üşümüştüm hemen bebk için ısıtılan örtülerden getirdiler hatta örtünün altına ısınmam için ısıtıcı bişey yerleştirdiler duvara bağlı sapı elektrik süpürgesinin hortumuna baş kısmıda fön makinasına benzer bişeydi odalar sıcak olduğu için çok fazla soğuk hissetmiyorsunamin.
yaa ben çok merak ediyorum, sezeryan olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, ameliyathane çok mu soğuk oluyor?
yani aralık,ocak aylarında nasıl oluyor?
Canım gittin mi doktora okuya okuya geliyorum yazmış ta olabilirsin ama inşAllah herşey yolundadır du bi okuyayımGunaydn canım benim inşallah ben zaten nst ye 3gunde bir giriyorum 1haftada bir doktor kontrolüne gidiyorum..haklisin bak söyledim heyecanlandım ayy kizcemi gorcem iyidir inşallah kaç kilo oldu acaba yüzünü gösterecek mi doktor sezaryan tarihi vercek mi suyum azaldı yine sanırım idrarim koyu ayy kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?