2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bendeki ay şeklinde değil birinin ortasi çukur diğeri normal alt açma yastığı seklinde

[QUOdaha="cseyrac, post: 43866908, member: 699073"]yemin edrm aglicam artik. sadece uyuyamasam yine bisi,ama rahatsizm ya her gece aynisi olur mu..uzanirken dahi zorlaniyorum,diger tarafa donmek mii oo zor geçiyor Allah yardmcimiz olsun
Sen daha erken baslamissin canım benim daha simdi simdi basladi Allah yardımcımız olsun canım sağlıcakla kucagimiza alalım da hepsini unuturuz inşallah[/QUOTE]

benim bu rahatsizliklarim 1aydir var cnm ya 29-30.haftalaraa geldim vucudum tuhaf oldu.. oncesinde cok iyiydim. su an ba
ya zorlaniyorum ztn ilersini dusunuyorm ne olcak nasil olcak die de bakalm Allah gucunu sabrini versin. hepimize ins

Cokmu fena oluyo alttaki kesi? Bazen alttan keseceklerine ustten kessinler diyorum valla

Birde tufah agrilar oldu karnimin icinde sabaha karsi, daha dogrusu kasiklarimda, bebek oralarda cok oynuyo zaten diye kendimi dinlememeye calistim korktum cunku. Adet sancisi gibi 1dk surdu surmedi bi sag tarafta bi sol tarafta yarim saat falan devam etti tirstim

Vanım biz geçen ay sorfuk 3100 tl içinde hiçbişey yok sade doğum sen nerde yapcan doğumu 1 saat demişsin ya
yok cnm bn de geçen ay sordum fiyat verme bölümüne. bize içinde hiç bişey olmamış hali 2,5 dediler o süslemeydi yok fotosuydu o hali de 3,5 muş. ben manisada doğurcam canım izmrde değil ailem manisalı. orda bi özel hastnede

Canim nasilsin hosgeldin. Cok merak ettik seni. Iyimisin nerelerdesin
Kuzuuumm Allah razi olsun iyiyim elhamdülillah annemin yanindayim evi tasidik teror bolgesinde oldugu için esimde doguma gelicek yaza kadar boyle idare edicez yazin tayin cikicak insallah canim
Ya gece kasiklarima agri girdi dogum korkusu sardi iyice sen nasilsin belirti varmi

gece kasinmaktan kesin karnimin her yerini yirttim dedim ama baktm bise yok amaa hala kasiniyo

O çok kötü oluyo ya bende sancı çektim sezeryan oldum ama benim 2.610 doğmuştu oğlum 38+5te gestasyon yaşı 28 haftalık demişlerdi doktorum sancılarımın şiddetine çok şaşırmıştı hatta bi gün öncesinde kontrole gitmiştim en az 20 günüm vardı doğuma sancı çekip sezeryan olmak pek hoş olmadı eşim görevdeydi doğumumun ertesi günü zar zor gelebildi sezeryan netleşmiş olsaydı en azından doğumda yanımda olabilirdi

Nasılsınız kızlar doğum yapan biri daha mı oldu acaba herkes sezeryan oluyor sürekli ya

evettt tostcu cimcimimiz dogum yaptii minnosumuz daha oldu.. su ana kdr herkes mecbur sezryan oldu yanlis degilsem,bn Türkiye'de olsam inan 37dedin mi sezeryan olurdum dayanamiyom ondan hee hayirlisi olsun ins cnm sen ne dusunuyosun peki?

evettt tostcu cimcimimiz dogum yaptii minnosumuz daha oldu.. su ana kdr herkes mecbur sezryan oldu yanlis degilsem,bn Türkiye'de olsam inan 37dedin mi sezeryan olurdum dayanamiyom ondan hee hayirlisi olsun ins cnm sen ne dusunuyosun peki?
Kısmetse normal istiyorum ama bakalım bebek ne istiyor. Çok sevindim valla inşallahh ikiside sağlıklıdır. Sen neden sezeryan istiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…