- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.881
Bendeki ay şeklinde değil birinin ortasi çukur diğeri normal alt açma yastığı seklindeYa dün bir akrabamız da gördüm böle ay şeklinde bir yastık çocuğu yatırıyor üzerine gayet rahat bir şekilde emziriyordu.Hiç almayı düşünmemiştim ama ole rahat görünce hoşuma gitti çok pratik duruyordu
Sen daha erken baslamissin canım benim daha simdi simdi basladi Allah yardımcımız olsun canım sağlıcakla kucagimiza alalım da hepsini unuturuz inşallah[/QUOTE][QUOdaha="cseyrac, post: 43866908, member: 699073"]yemin edrm aglicam artik. sadece uyuyamasam yine bisi,ama rahatsizm ya her gece aynisi olur mu..uzanirken dahi zorlaniyorum,diger tarafa donmek mii oozor geçiyor Allah yardmcimiz olsun
Cokmu fena oluyo alttaki kesi? Bazen alttan keseceklerine ustten kessinler diyorum vallaYa ben 7 kilo aldım kızlar sadece karnımda takma göbek var gibi bebis kilo almıştır inşallah 32de gittiğimde 1800 dü hem bebis kilolu olsun hem de kolay dogsun istiyorum :)) bana çatı muayenesi yapmadılar henüz fakat ilkini normal dogurdugum için yapmaz galiba dimi yani hiç gerek yok bence:)) bide inşallah kendi sancimiz olur da suni sancı vermezler çok yoğun oluyor sancı o zaman öncekinde vermişlerdi kızlar bide ilkinde epizyotomi yaptılar bu ikincisinde de kesin yapacaklarını gösterir mi hep ikinci daha kolay olur diyorlar ya kesi atmaya gerek olmaz belki duydunuz mu hiç birinci de kesilip ikinci de gerek duyulmayan
Evet canım yanilma payi oldu ama 250 gr. 4200 gr görünüyodu ultrasonda bi çıktı 3950 gr :)tam 4 kg mu doğdu peki? bana da 4 kg olcak diyor.yanılma payı oldu mu hiç?
yok cnm bn de geçen ay sordum fiyat verme bölümüne. bize içinde hiç bişey olmamış hali 2,5 dediler o süslemeydi yok fotosuydu o hali de 3,5 muş. ben manisada doğurcam canım izmrde değil ailem manisalı. orda bi özel hastnedeVanım biz geçen ay sorfuk 3100 tl içinde hiçbişey yok sade doğum sen nerde yapcan doğumu 1 saat demişsin ya
ATASAĞLIK BORNOVABi izmir de burda..izmir deki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz hastane olarak ben medikalpark
Ben aldım canım ne için sordunKızlar günaydın
Emzirme yastığı alan yada yapan var mı ?
Kuzuuumm Allah razi olsun iyiyim elhamdülillah annemin yanindayim evi tasidik teror bolgesinde oldugu için esimde doguma gelicek yaza kadar boyle idare edicez yazin tayin cikicak insallah canimCanim nasilsin hosgeldin. Cok merak ettik seni. Iyimisin nerelerdesin
Bingölde mi yaşıyorsun cnm ben 3 sene kaldım bingöldeBingolde oldu canım 5.5 yan illerde de hissedildi
O çok kötü oluyo ya bende sancı çektim sezeryan oldum ama benim 2.610 doğmuştu oğlum 38+5te gestasyon yaşı 28 haftalık demişlerdi doktorum sancılarımın şiddetine çok şaşırmıştı hatta bi gün öncesinde kontrole gitmiştim en az 20 günüm vardı doğuma sancı çekip sezeryan olmak pek hoş olmadı eşim görevdeydi doğumumun ertesi günü zar zor gelebildi sezeryan netleşmiş olsaydı en azından doğumda yanımda olabilirdiBenim ilk hamileligimde salak doktor çatı muayenesi yapmadı. 41 + 2 de suyum geldi. Sanci yok. Bebekte 4 kilo olunca beni sezaryene aldı. Halbuki önceden söyleseydi. Son zamana kadar nasıl olacağını bilir ona göre hazırlardim kendimi.
Nasılsınız kızlar doğum yapan biri daha mı oldu acaba herkes sezeryan oluyor sürekli ya
Ben hamile yastığı almıştım bel ağrılarım için onu emzirme yastığı olarakta kullanabiliyomuşuz o yüzden ekstradan almıycam cnmKızlar günaydın
Emzirme yastığı alan yada yapan var mı ?
Ben 17de kaldım yaw22 kilo
Kısmetse normal istiyorum ama bakalım bebek ne istiyor. Çok sevindim valla inşallahh ikiside sağlıklıdır. Sen neden sezeryan istiyorsun ?evettt tostcu cimcimimiz dogum yaptiiminnosumuz daha oldu.. su ana kdr herkes mecbur sezryan oldu yanlis degilsem,bn Türkiye'de olsam inan 37dedin mi sezeryan olurdum dayanamiyom ondan hee hayirlisi olsun ins cnm sen ne dusunuyosun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?