2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de öyle canım geçen hatta yatılı misafirim vardı temizlik yemek gezmek derken bittim ama maşallah bebiş hiç yorulmuyo hep fıkır fıkır Ne ara uyuduğunu bende çok merak ediyorum

sağol canım cevabın için.
devlet hastanesinde mi yoksa özelde mi seni ısıtan örtülerden getirdiler?
ben bu ameliyathanede üşüme işini çok düşünmeye başladım
ablam şubatta doğum yaptığında sırtı kulunç olmuştu. soğuktan dediğini hatırlıyorum. 2-3 ay geçmedi
belki de bilinçaltımda bunlar vardır.

biz de normal dusunuyoruz esasen,daha dogrusu sezeryan burda secenek olmuyor anca tehlike olursa dogum aninda fln ama bn dayanamicam die korkuyrm ondan
Korkma korkma ben daha önce doğuma girdim bir arkadaşımın ve ablamın sadece doğum anında biraz ağrı oldu dedi o yüzden bence her şey yolunda gidecek

Tıp fakültesinde yapmıştım cnm doğumumu bence düşünme hepi topu 1 saat sürüyor zaten herkeste herşey aynı şekilde olmuyor birazda bünye meselesi iki kardeş bile vücut direnci bakımından çok farklı oluyor sen iyi düşün iyi olsun kulunç meselesine gelince ilk çocuğumda tecrübesizdim o zmnlar internetten alışveriş çok yaygın değildi bulunduğumuz ilin imkanları kısıtlıydı emzirme yastıgı vs gibi şeylerden pek haberdar değildik bende emzirirken kulunç olmuştum hala zaman zamanda kulunçlarım olur kaplıca çok iyi gelmişti ama oğlum 1 yaşındayken gitmiştim 1.5 2 yıl civarı olmadı sonra yine tekrarladı başka bi kaplıcaya gittim ilki kadar etkili değildi geçirmedi belki sularının etki alanları farklıydı

Benim kızım 3 buçuk yasinda. Daha pek anlamiyo karnimi seviyo kardeşim kardeşim diye ama dogunca ne olur bilmiyorum. Bi de biz sansliyız anneanneyle aynı evde kalıyoruz. Kızım sürekli annemle uyuyo o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben beşiği kendi yatak Odamıza koydum. Artık birine ben birine annem bakcak. Çocukları paylaştık resmen :)

ay ay bizi de dusunurmus kendi isinin arasinda :) Allah razi olsn tatlm. lansinoh un kremini surunce yikamaya gerek olmuyodu sanki dimi emzirmeden once.. sanki oyle okumustm bn d ondan alcam :) bebisin nasil peki senin smdi sen nasilsin onu soyle

Canim bebiste ben de iyiyiz şükür hastanedeyiz sarılık değerini sınırda olduğu için doktor eve gel git istemedi kızım büyüyor teyzesi bir minnos oldu ki hareketleri felan çok tatlı çok
Kremi yıkamana gerek yok canım direk emzirebilirsin

Gerçekten şanslıymışsın bizim ailelerimiz farklı illerde yaşadığı için öyle bi şansımız yok malesef bi de kız çocuklarında annelik iç güdüleri olduğundan sanırım daha farklı oluyo arkadaşımın kızıda 5 yaşında kardeşi doğduğunda sanki annesiymiş gibi ilgilenmişti şimdi kardeşi 1 yaşına girmek üzere büyüdüğü için mi yoksa şu an içinde bulunduğu yaşın verdiği bi tepki mi bilmiyorum biraz kıskanır gibi senin kızın yaşının biraz daha küçük olmasıda avantaj olmuş her geçen gün daha çok farkındalıkları artıyor ve ne düşündüklerini kestiremiyoruz

Kızlar selam..
Benim sırt ağrım çok fazla bugün okulda duramadım dersten çıktım. Çok kötü oldum. Aile hekimime gittim rapor verdi iki gün sağolsun. Hafta sonu da 32 haftayı tamamlıyoruz. İzne ayrılacağım. Aralığı kapatırım diyordum ama yapamayacağım malesef

canım nasıl bebeğin, sen nasılsın?
evinizde misiniz?
güle güle büyüt bebeğini.
sezeryan oldun sanırım, ameliyathane çok mu soğuktu?

Canim bebiste sarılık değeri sınırda o yüzden sürekli kontrol ediliyor doktor eve gel git yapmayalım diye hastanedeyiz hala kalmamız çok iyi oldu bebek hemşireleri herseyi ogretiyorlar çok Yardımcılar. Biz de alisiyiruz böylece evde zorluk çekmeyelim diye
Ben ilk amelithane usumedim hatta uykum bile geldi ordaki bir doktor uyuma bebeğini gör uyursun dedi:)sonra doğum oldu eşim zaten tyanimdaydi bebisi getirdiler öptüm kokladim babayla birlikte çıktılar onlar.Sonra beni dikerlerken hafif uyuttular ama söyle soylim ara ara aciyodum gözümü yine kapaniyordu:)sonra benim alttan dikişler vardı Rahime onlar alınırken üşüme geldi bi ısıtıcı getirdiler iyi geldi isindim:)

Gestasyon yaşı ne demek?

Canım geçmiş olsun hamile yastığı çok iyi geliyo sırt ağrılarına ben n 11 den 90 liraya almıştım şimdi ne bel ne sırt ağrım var doğum sonrasındada kullanabiliyosun bebiş emzirirken yatırırken bi de doktoruna danış bana osteocare verdi önce magvital kullanmıştım çok faydasını görmedim kalçamda hamilelik yeli dedikleri bi ağrı vardı osteocare tüm ağrılarıma iyi geldi yerleşince iyileşmesi zorlaşıyo malesef tedbirini al bi an önce

anladım. geçmiş olsun. Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin İnşaallah.

ben ablamdan ve bir arkadaştan biliyorum. biri 2 diğeri 3 kez normal doğum yaptı. hepsinde kesi yapılmış.
bize kursta ebe demişti. devlet normal bir işlemmiş gibi direk kesiyormuş zaten. ebe, İnşaallah bu alışkanlıktan vazgeçerler dedi.

bizde dün doktora gittik. oğluşum 800 gr alarak 1800 olmuş. ben 3 kilo almışım, 61buçuk olmuşum. şu buçuktan da kurtulamadım. :)))
herşey normal dedi. sorun yok. bu ay sonu yine görüşelim dedi. yani yılbaşından evvel. eşim de kesin hastaneden ayrılacak ondan yılbaşından evvel tekrar çağırdı diyor. bakalım ne olacak. ayrılırsa peşine gideriz herhalde. tabi uzağa gitmezse.

doğum yapan arkadaşlar çoğaldı. Rabbim tez zamanda sağlıcakla evlatlarına kavuştursun hepsini.

Maşallah minnosuma kaç kilo doğdu canım boyu fln nasıl doğdu hanı konuşuyorduk ya doktorun dediği gibi mi oldu buyuyolar hrmn minnoslar

Bu kızda baya yanılma oldu canım ama evet küçükler daha çabuk buyuyomus:)

Kızlar merhaba.. Normalde benim minnoş fıldır fıldır,hatta bazen acıtıyor bile ama dün akşamdan beri hafifledi hareketleri.. Hissediyorum vuruyor,biyerini yaslıyor karnıma ama çok hareketli değil. Sizdede oluyor mu bazen yavaşlama ?

Bu sıralar mide bulantısı başlayan varmı? Bebek dönmeye başlayınca mide bulantısı oluyor diyorlar dogrumudur acaba.benim midem bulanmaya başladı bu aralar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…