2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bacak arasından ayağımızın başladığı yerlerde ağrısı olan var mı ? Özellikle sabahları uyandıgımda yürümekte zorşanıyorum..bacaklarımı ayıramıyorum :110: ne ki bu kasık altımı leğenmi ne bu ya ne bu :KK11:

zaten anne karnındakı bebek agırlasınca da zor kalkılıyor
o kısmı yabancı gelmedı.
senin her sey bi anda gelişti. neyın ne olacagı bellı olmuyor.
babacık napıyor peki?
Çok heyecanlı ne yaptığını bilmiyor...benim kocacik biraz sersemlesti sanırım 2 gündür çok geç anlıyor 2 defa söylüyorum herseyi :KK52:ama yazık korktu çok aniden gelişti çünkü hersey ama masaallah iyi baba olacak :nazar:

Çok heyecanlı ne yaptığını bilmiyor...benim kocacik biraz sersemlesti sanırım 2 gündür çok geç anlıyor 2 defa söylüyorum herseyi :KK52:ama yazık korktu çok aniden gelişti çünkü hersey ama masaallah iyi baba olacak :nazar:
doktor sana bir de 5 ocak demıstı dımı ?
o zaman anlaşılmamıs mı ki birden oldu bunlar?

Bu bacak arasından ayağımızın başladığı yerlerde ağrısı olan var mı ? Özellikle sabahları uyandıgımda yürümekte zorşanıyorum..bacaklarımı ayıramıyorum :110: ne ki bu kasık altımı leğenmi ne bu ya ne bu :KK11:
Evet genelde uzanik pozisyondan kalkip yururken oluyor degilmi bendede var o :P

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Ciddimisin aynı hafta ve günde olmuş bebislerimiz...ama benimki küvez de suan.....tebrik ederim sağlıkla büyüsün inş ☺

Hadi gözün aydın cnm böyle giderse bizdende bi doğum haberi gelecek sağlık probleminiz olmadığına çok sevindim darısı başımıza

Yani öyle dediyse vardır bi bildiği ben sen hesapladıysan diye söylemek istedim:)
Canım yanlışlık falan yok 26 aralık doğumtarihi olarak verdi dr. Ve o gün önce 37 1 oluyorum inşallah.
Kızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
Canım benim de kasığın sağ tarafında çok ağrı var bebiş kafasını dayamış etim ezilmiş ondanmış

hayırlı olsun .. küveze falan gırmedı yani?

iki kere ameliyathane tecrübem oldu ikisindede kçım dondu :KK70: hatta odaya çıkarmışlardı beni.. kendime geldiğimde üstümde kocaman bi battaniye olmasına rağmen zangır zangır titriyordum :KK48:
Ben eylülde tecrübe etmiştim. Serinlik bana o mevsimde rahatsız edici gelmemisti. Ama şimdi soğuk oldugu fikri bile beni usutuyor
Yoksa enfeksiyona sebep olmaması için soğuk olması gerektiğini biliyorum.

Back
X