2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Hayırlı olsun. Darisi hepimizin başına.

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Gozunuz aydin canim allah saglikli omur verdin bebisine allwh anali babali buyutsun

Gözün aydın canım
Analı babslı büyüsün bebişin
Fotoğraf isteriz :)

günleriniz aydın olsun hayırlı cumalar
Screenshot_2015-11-16-07-00-37-1.webp

cimcim16 cimcim16 cnm bnm guclu anne :) ama ben de bise sorayim sana,suyun aniden azalmis ya farkkilik hissettin mi o 3-4gun icinde? hem kendinde hem bebek hareketlerinde falan ? yoksa her sey ayni miydi?

Günaydın kızlar
Takvimime göre son 48 gün
Öncrden çok cesyrdum .normal doğum yapmak istiyordum
İimdi iş ciddiye binince tırsmaya başladım
Var mı benim gibi olan?o_O

günlerimiz aynı canım ben de senin gibiyim sürekli acaba doğum nasıl olcak diye düşünmeye başladım korku ve heyecan da var haliyle

Ben önceleri çok cesurdum görsen
Şimdi eser kslmadı o hslimden
Bi de epizyotominin açılmasj ve dikilmesini izleyince ...

oyy niye izliyon öyle şeyleri ben hayatta bakamam :KK57: ikinciyi doğuranlar bile diyo ben ilkinde cahildim tecrübesizdim laylaylom geçti doğum ama ikincisinde biliyom nelerin beklediğini böyle daha zor diyolar.cehalet mutluluktur bacım :KK39:

cimcim16 cimcim16 cnm bnm guclu anne :) ama ben de bise sorayim sana,suyun aniden azalmis ya farkkilik hissettin mi o 3-4gun icinde? hem kendinde hem bebek hareketlerinde falan ? yoksa her sey ayni miydi?
Canım sin :KK200: hissettiğim degisiklik kasik bacak ağrısi vardı o günlerde birde bebek hiç durmuyordu cnm gece hep hareket gündüz hep hareket inanılmaz baskı yapıyordu hem alttan hemde karnımi kocaman bombe yapıyordu bunlar aslında normal şeyler ama dedigim gibi hiç durmadı o 3 4 gün boyunca....karnım taş gibiydi hep okadar ilaçlar serumlar yinede durduramadı bizimkini

Izlemeyin öyle şeyler. Bilmeden bazı şeyleri yaşamak daha kolay.

ya bi de yaşamak başka izlemek başka.yaşarken anlamıosun çok fazla.mesela kan aldırırken ben bakmıyorum hiç canım yanmıo ama baktığımda fena oluyorum sanki çok canım acıyomuş gibi geliyo nedense.ama insan merak ediyo yani nası bişey olcak başıma neler gelcek bilmek istiyosun.valla ben de bazen nası çıkacak bu bebek diye kara kara düşünüp korkuyorum.sonra kimler doğurmuş ben mi doğuramıcam deyip kendimi teselli ediyorum.hem artık tıp da ilerledi epidural falan.eskiden millet tarlada doğurup çalışmaya devam ediyomuş

ya bi de yaşamak başka izlemek başka.yaşarken anlamıosun çok fazla.mesela kan aldırırken ben bakmıyorum hiç canım yanmıo ama baktığımda fena oluyorum sanki çok canım acıyomuş gibi geliyo nedense.ama insan merak ediyo yani nası bişey olcak başıma neler gelcek bilmek istiyosun.valla ben de bazen nası çıkacak bu bebek diye kara kara düşünüp korkuyorum.sonra kimler doğurmuş ben mi doğuramıcam deyip kendimi teselli ediyorum.hem artık tıp da ilerledi epidural falan.eskiden millet tarlada doğurup çalışmaya devam ediyomuş
Aynen öyle canım.Annelerimiz ne ultrason ne bizim kadar doktor görmüş. Ama sağlıkla yapmışlar dogumlarini. Ben ilk dogumumda hiç bir şey bilmiyordum. Daha kolay geçmişti. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsin

Bozma moralımı,neyin hayırlı oldugunu bılemeyız.Hakkında bu hayırlıymış,bak ne guzel sancısız gıdıp kralıceler gıbı kavusacaksın bebegıne,en azından ortadakı belirszlık kalktı,arrık onune bakarsın,haxırlıklarını tammlarsın.Hadi bakalım sağlıkla gelsın ıns
İnşallah canım çok sağol ben çok korkuyorum sezaryandan hatta sezaryan isteyen arkadaslarimi gaza getirip normal doğum yaptırmış insanım sonra dua ettiler bide acilmamda var okadar cektim yanı bari burda gulseydim dedim çocukta zayıf moralim alt ust bencil kaynanam hiç bana bakmaya gelmedi annem gelncede kiskandi annemde hafta sonları gelebildi esimle dünden beri tartsyrm agzma geleni soledm:(

Back
X