- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.541
Aynen ben de çok üşeniyorum, aklıma da gelmiyor.
Sulu yemek sevmezdim sirf usengenlikten sevmeye basladim, etli nohut, kuru fasulye yapıyorum ama 2 günlük mesela, ikinci gün yemek yapmaya gerek kalmıyor, salata yapıyorum o kadar :) baya kurtarıcı oluyor.
Haftada 1 akşam, kahvaltilik tarzı hazırlıyorum ya da tost. Hafta da 1 dışarda yiyoruz, öyle öyle geçiyor günler. Bebek dogunca daha da usengec olmam inşallah
hahahhbana verilen göreve layık olmaya çalışacam
2 gun once biz d napcagmzi sasirdk bn d cok useniyorum ve hic halim olmuyor da :/ kalktik en son kahvaltılık hazirladk patat falan :) valla en guzel yemekten daha tatli geldi
Bende oyle diyorum esim guveniyo baya, sen yaparsin, sen halledersin 10 numara anne olur sendenbaya gaz veriyo yani, bakalim nasil ana olacaz bi bebegi ucuklu aziyla opmus anasi cocuk olmus baktinizmi o habere. Onu gordugumden beri opturmem diyorum kimseye kendimde
34+oluyorsun yaş gibi işteYok senin de 34 bugün bitmişş 35 e girmiş oluyorsun yarından itibaren:)
olabilir canım. daha bi ay önce sorduk biz de gayet de açıklamalı bi şekilde 2.5 dedi kadın sadece doğumaherkese ayrı fiyat mı veriyolar acaba anlamadım valla
Seninle günlermiz aynıı doktor bana 5i ya da 7 sinde alırız dedi 39 dolsun bekleyelim dedi. Bence senin doktor da bekleme niyetlisiyse sen de bekle şartları zorla 2016 model olsunlar:):):)amin inşallah. sen daha şanslısın bence
sezeryan olsan bile ocakta olmus olacak :=) bizimkisi muamma
ve yılın son ayı
Dimi sokakta yalinayak dolaniyolar hicbiseyde olmuyo valla. Allah korusun bebeklerimiziayyy evet gördüm yaaa çok üzücü : ( sakınan göze çöp batar her uçuklu öpünce ölecek diye bişey yok ne pis şartlarda büyüyen çocuklar var ama göz göre göre hastayken uçukluyken de öpülmez yani bunu herkesin düşünebilmesi lazım
Benim öyle çıktı cnm ama kaşınıyorum hep ılık duş alıp krem sürüyorum her yerimegeceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?
adam açken akşama ne yicez demeyin ....kahvaltıdan sonra ne yicaz dedim,aman makarna yoğurtlarız kariş dedi zaten ya çorba ya makarna olduk bizde...arada balık
Annecikler Nasılsıniz :) ne çabuk ilerlemeye başladı sayfa..artık son haftalar. Var mı doğuran falan meraktayim ? ben hala çalıştığım için takip etmekte zorlanıyorum..bi de ne dicem :) yahu benim bıcırık kızım aşırı hareketli normal mi acaba ya?
doğana kadar sürüyomuş bi deBenim öyle çıktı cnm ama kaşınıyorum hep ılık duş alıp krem sürüyorum her yerime
benımkıde aynı o tarıhleri bekliyor bellı.Seninle günlermiz aynıı doktor bana 5i ya da 7 sinde alırız dedi 39 dolsun bekleyelim dedi. Bence senin doktor da bekleme niyetlisiyse sen de bekle şartları zorla 2016 model olsunlar:):):)
geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?
Ben yaptırıyorum keçeden :) henüz elime geçmedi ama :) aşağıdaki fotodakinin mavi beyazlı olanı:) inşallah güzel olmuştur. Bir de bugün Bebek drajelerim geldi. Üzeri bebeğimin ismi yazılıkızlar kapı süsü alan veya yapan varmı ?hastane odasının kapısını süsleyecekmisiniz
Ewt canım ama sende kırılma ne olur yanlış bişi demedim inşallahh:)34+oluyorsun yaş gibi işte
Drajeleri nerde yaptırdın? Herşey çok güzelll iyi günlerde kullanmak yemek nasip olur inşallahhh:)Ben yaptırıyorum keçeden :) henüz elime geçmedi ama :) aşağıdaki fotodakinin mavi beyazlı olanı:) inşallah güzel olmuştur. Bir de bugün Bebek drajelerim geldi. Üzeri bebeğimin ismi yazılıyarın Türkiye'ye yolculuk var. Bana dua edin kızlar. 4 saat +1 saat uçak yolculuğu yapıcam... Ankara'dan yazarım..Eki Görüntüle 1707989 Eki Görüntüle 1707991
Şimdi hepimiz sabırsız davranıyoruz ama sonradan okul için falan bi yıl kaybetmiş gibi olacak içini ferah tut sancı gelmicek diye düşün:) zaten sancı da öyle lap diye girmiyo az az kramp gibi karın ağrısı gibi oluyo. Son iki hafta dinlenelim bol bolbenımkıde aynı o tarıhleri bekliyor bellı.
işte ben dogum sancısı başlar öyle gıderım dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?