2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar ya
Besıgın takımını makınaya granül dalin sabun ile atmıştım 30 derecede,makınayı actımki sabunlar pütür pütür aynen erimeden kalmış,sinir oldum.Düz beyaz setim,tekrar calıstrdım bu kez 60 derece kısa yıkamaya attım.Inş bişey olmaz

Ultrason kagıdındaki kısaltmaların ne anlama geldgıne bakarak uyluk kemıgı,gobek cevresı vs.olcumlerının ne kdr onde olduguna bak,referans aralıgındaysa coğu,endıse etmene grk yok.bnmde ıkı hafts önde bebek,dr erken gelcek dıyemeyız,ırı doğabılır dıyebılırz dedı.Kesın bısey kımse soyleyemz dedi.Merak etme baska problem yoksa gununu bekler gelmek için.

Canim benimde uyku seti oyle oldu. Elimle durulucam bende umarim gecer. Cunku deforme olmasindanda korkuyorum. Bir durulama daha yapmasi gerekiyormus sanirim yikatirken. Bide sabunu cok koyma

2900 gösterdi usg doğuma girerken ama doktor güvenme demişti, 2310 gram doğdu. 44 cm :) allahtan 1 hafta önden gidiyordu. Ciğer geliştirici iğnenin büyük faydasını gördük. Küvöze girmedi. Ama ben spinal sezeryan sırasında çok kötü hissettim kendimi. Çok soğuktu ameliyathane. Uyutun dedim ama karnım toktu. Uyutmadılar son dakika olunca. Ama doğduğu andaki sesi duymak herşeye değdi. Sonrasında da hemen topladım kendimi. Ayaklarım açılınca hemen kalkıp yürüdüm. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Biz evimizdeyiz. Göğüslerim şişti ağrıyo, sağıyorum arada bir. Lansinoh krem sürüyorum bol bol. Kremleri stoklayın bence ve bol bol uyuyun :)

Canim benimde uyku seti oyle oldu. Elimle durulucam bende umarim gecer. Cunku deforme olmasindanda korkuyorum. Bir durulama daha yapmasi gerekiyormus sanirim yikatirken. Bide sabunu cok koyma
Hiç yıkamamış gıbıydı,içime sınmedi sabunlar erımeyınce.Tekrrdan açtım,bakalım yıkanıyo suan,sabunu normal deterjan kdr koydum belki daha az koymm lzmdı ondanda olmuş olabilir.Bı daha zaten dalın sıvı alıcam

Benim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondan

Canm çocukta bi problem yoksa kilosu iyi koyacaklarını sanmıyorum. Bi problemi var demelki koyduklarına göre.. Bazısı sarılık oluyo bazısı beslenme problemi yaşıyo bazısı solunum da sıkıntı yaşıyo onları alıyolar genelde

Ben 30 derecede yikicam, erimez diye dalan roxyinin sabun tozunu ılık bir suda eritip öyle makineye koydum hep, 3 durulama yaptırdım, bi kalıntı yoktu temiz mis kokulu cikti, öylede deneyebilirsiniz, perdeleri yikiyorken kullancam kalanını da, dalin alcam bende sonra,,

Sabahtan beri sol gözüm bulanık goruyor,
Telefona bakiyorken sinirim bozuluyor, ekranın bi kısmında derinlik var gibi inişli cikisli, girişinde bulanıklık olan var mi, zaten hamilelik belurtilerini okuyorum hepsi bende var, biri cikmasa ya millet ozledim hamilelik zamanlarimi diyor, hic ozlemicem sevmedim ben hamileligi, bi de gece pek uyuyamadim dünden beribebek pek kipirdanmiyor, sola yatıyorum, muz yiyorum süt iciyorum sarsiyom, arada sertlesme hissediyorum cok hafif bi iki kipirti o kadar , önceden karnim dalgalanır birşey yiyince hemen tepki verirdi niye boyleki

ben bişey merak ediyorum... şimdi ters olan bebekler dönmesi için bekleniyor ya kimiside dönüyo bu güzel bişey... peki normal doğum pozisyonunda olan bi bebegin terse dönmesi mümkün mü... dönmez dimi...
Dönebilir benimki döndü ters şuan canım tersti döndü normal oldu şuan tekrar ters bidahada dönmesi zor dedi doktor bide dediki yanı ben doğuma gelip 40haftada ters döndüğü için sezaryana aldgimi biliyorum en azından kendini hazrla dönmesi zor dedi ha dönerse doguyrsn dedi

Canım benimde Ole suyu azaliyo bende zor hissediom aynı senin gibi bende belirtilerin hepsini gordm sağlıklı olsunlarda unutucaz inşallah yere minder koy koltuga ayallarini daya ayaklarını kaldır ozaman biraz biraz hissedion

K
Kuzum hiç korkma benim ilk bebişim ciğer geliştirici yapılmadan doğdu nefes alabiliyorlar merak etme küveze girdi ama o da bizim sıkıntımız olduğu içindi hiç küveze girmeyen bebişler var kendini strese sokma

Geç bir günaydında benden olsun dün akşam gaz sancısı beni mahvetti üşüttüm sanırım sevgili kocamı dün zorla uyandırdım soğuktu hava mecburen alışverişe çıkmak zorunda kaldık akşamın ayazında pijama takımım eksikti pazartesiye hazırlığımın bitmesi için soğuk demedik gittik ama nasıl bir soğuk yediysem artık gaz sancısından sabaha kadar kıvrandım ellerim ayaklarım şişti davul gibi sanki iğne batırsam patlayacak resmen tipim kaydı çok beter bişey bu gaz sancıları inşallah hiç bi bebiş gaz sancısı yaşamaz ben dayanamadım acı eşiğim yüksek olduğu halde el kadar bebişlerimiz nasıl dayanacak allahım esirgesin gazlarını rahat çıkaran bebişler olsunlar inşallah

Sabunu daha az koymak gerekiyor. Deterjanın yarısı kadar falan. Ben de ilk deterjan kadar koydum çok köpürdü ayrıca durulama yaptım. Diğerlerinde yarısı kadar koydum

:)) Bizim dr da esime bakarak kafasi size cekmis herhalde dedi :))) Bende o zaman farkettim esimin koca kafali oldugunu

Insallah oyle bisey olmaz canim, vaktinde saglikla alirsin bebisini.

Canım bi dr arasana olmadı hst git nst ye gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…