2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

perdeyi açtım, içeri cok güzel güneş düşüyor göbüşümüde actım..oğlum kıpır kıprdı sonra aldım elime vücuduma kullandığım zeytinyağımı masaj yaptım göbüşe bebeğim kuzu kesildi birden..ay çok tatlı ya bu..

dogunca da inş onu güneşe yatırıp böyle masaj yaparım diye hayale daldım..her sey cok güzel olur inşallah

hayal ettikce insanin ici gidio dimi yaa

Deterjanı çok atmışsın cnm çok az koyman lazım

60 çok değil mi canım
30 da yıkadım brn de dalan roxy hiç pütür kalmadı

2 gündür magnezyum alınca düzeldi şükür. çok gıcık ve acı verıcı bişi o kramp.
bende de gaz olabilir. çok zor uyudum
her yerim dökülüyordu.

Durulama süresi kısa kalmıştır benim makinede Bebek programı 2.15 saat, ben de hacışakir kullandım misgibi çıktı 40 derece otomatik ayarı.

Kaç çıktı boyu kilosu cnm?

bende o şekilde yıkadım
hiçbişi kalmadı. senın neden öyle olmus ki?
durulama sıkma yapsaydın ondan sonra

geçmiş olsun
kurtulmussun :=)

bebişine allah saglık versin inşallah.

Canim masallah bebisin iyimis.en ufak bir risk varsa bence kendini riske atma esin ne der bilmem ama.bazi yasanan seyler yol gosterici oluyor aslinda hayatta bunu farkina varmak onemli.
eşim bişey demez.onun için önemli olan benim iyi olmam.Hayırlısı artık bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…