- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.101
Pisik kremi sudo krem super.herseyi mustela aldik.ayrica pamuk kullanacaz islak mendil almadik.sabahlikta bahaninkini aldim kalin penye sabahligi varBebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Insallah canim hayirlisieşim bişey demez.onun için önemli olan benim iyi olmam.Hayırlısı artık bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
oy cnm gecmis olsn bol bol tuketmeye devam et..hep oluyo kendiliginden boyle birden bire biseler çıkıyo. dun bnm de sag bacagim kotu sizliyordu su an sukur bise yokselam annişler, napıyonuz? dün bildiğin dökülüyordum, burun akıntım ve ateşim yoktu sadece
bol c vitamini takviyesiyle kendıme geldım bugun.
Canim cok gecmis olsun.tahmin edebiliyorm neler hissettigini.biraz tembellik yapmis minnosun sanirim.cok sukurki iyimis.Allah bidaha yasatmasinKizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim
Canım çok üzüldüm ama bebiş iyiyse sıkıntı yok.doğsalar da rahstlasak ya.ben de bin tğrlü sebaryo feçiriyorum aklımdan.ya bişey olyrsa anlamazsam diye.geçmiş olsunKizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim
Gecmis olsun canim, sende bebekde iyisiniz dimi simdi?Dondunmu eve? Cok zor donemler bunlar hayirlisiyla bi bitsede, alsak minnaklari kucagimiza saglikla.Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim
Sagol canim. Gercekten allah hicbirimize yasatmasin. Okadar korktumki anlatamam. Cok hareket ediyo annesini uyutmuyo hic diye soyleniyodum minigime bi gece cekti kendini hemen korkuttu bizi. Simdi kirsa parcalasa gikim cikmaz valla :)Canim cok gecmis olsun.tahmin edebiliyorm neler hissettigini.biraz tembellik yapmis minnosun sanirim.cok sukurki iyimis.Allah bidaha yasatmasin
Sagol canim iyi bebis cok sukur o an hayatimda duydugum en guzel sesti o kalp atislariCanım çok üzüldüm ama bebiş iyiyse sıkıntı yok.doğsalar da rahstlasak ya.ben de bin tğrlü sebaryo feçiriyorum aklımdan.ya bişey olyrsa anlamazsam diye.geçmiş olsun
Dondum eve simdi canim hicbiyerim tutmuyo heryerim agriyo cok heyecanlandim agladim ondan heralde uzandim oyle. Iyiyiz cok sukur kalp atislari fln normal cikti. Tek istegim saglikla kucagimiza alalim insallah.Gecmis olsun canim, sende bebekde iyisiniz dimi simdi?Dondunmu eve? Cok zor donemler bunlar hayirlisiyla bi bitsede, alsak minnaklari kucagimiza saglikla.
geçmişler olsun.Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim
geçmiş olsun. boğaz ağrısı kuruluk balgam bunlarda bende var haftalardır. geçmiyor. ama iyiyim. dünden beri çektiğim bel ağrısını saymaksak..kızlar havalar çok soğuk, aman dikkat edin kendinizeben iki gündür yataklara düştüm boğaz ağrısı, burun akıntısı vücudum dövülmüş gibi bi yandan Allaha şükür ateşim çıkmadı, doğal yollardan bol c vitamini,pekmez fln atlatmaya çalışıyorum yatakta :))
Ben iyiyim canim :) buara istende izne ayrilinca evde yapilcak bisuru is oluo. Giremiyorum girip okuyayim dedigimde de birsuru yazilmis oluo ustten okuyup geçiyorum muhabbet gectigi icinde yazmiyorum birsey. Son 3 haftamiz korku heyecan dizboyuT the angellll @LiveYourLifeee @alekta movik movik nasilsinizz kizlarrr iyi misinizzz,eskisi kadar gorunmuyosunuz artik buralarda
Canim gecmis olsun. Son zamanlar bebislrr yureklerimizi agizlarimiza getirio. Hayirlisiyla bi alsak bi kurtulsak insallahDondum eve simdi canim hicbiyerim tutmuyo heryerim agriyo cok heyecanlandim agladim ondan heralde uzandim oyle. Iyiyiz cok sukur kalp atislari fln normal cikti. Tek istegim saglikla kucagimiza alalim insallah.
Geçmiş olsun canımkızlar havalar çok soğuk, aman dikkat edin kendinizeben iki gündür yataklara düştüm boğaz ağrısı, burun akıntısı vücudum dövülmüş gibi bi yandan Allaha şükür ateşim çıkmadı, doğal yollardan bol c vitamini,pekmez fln atlatmaya çalışıyorum yatakta :))
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Ben iyiyim canim :) buara istende izne ayrilinca evde yapilcak bisuru is oluo. Giremiyorum girip okuyayim dedigimde de birsuru yazilmis oluo ustten okuyup geçiyorum muhabbet gectigi icinde yazmiyorum birsey. Son 3 haftamiz korku heyecan dizboyusen neler yapiosun basi gecio benim geceleri kasilmalardan uyku filan kalmio uykusuzluga simdiden alistim sanirim :)
kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyeehadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii
Seninkiyle benimki çok benziyo sabah kızdım hatta sonra hemen pişman oldum kaburgamı itekliyo bütüngece uyutmadı sabah da başladı erkenden azcık dur da uyuyayım dedim sonra pişman oldum durma durma korkuyorum sonra dedimbenim minnos da o kadar geriliyo ki icerde,kahvaltiyi zorla yaptim. agzima bisi aliyorum vuruyo,cay yudumluyorum tekmeliyo.. dogunca aglar da yedirmezler ya,benimki anne karninda basladi bunacok fena olcak korkarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?