2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cidden ayniyiz ben de gonlunu aliyorum hemen,oglum sana kizmiyorum ben sadece annenin cani aciyo ona Diyorum diyorum gece ne zaman uyansam o da uyanik,aynen vanyo olsn wc olsun fark yok yani..onlari unuturuz diye korkuyo mu bizmkiler acabaa ve evet dogunca da boyle olcaklar mi cidden yasayinca hemen yazalim bunu biz

bazen gece eşime sesleniyorum horladığında fln bizimki sesimi duymasın hemen bi tekme sallıyo Sana noluyo şimdi diyorum anneyle baba konuşurken çocuklar karışmaz Bide benim bi arkadasım 2 gün önce doğum yaptı onunki pek bi nazlıydı içerdeyken çok hareketli değildi ettiği zaman da dokunurdu sadece ufaktan. Bana hep diyo seninki bi doğsun ozaman anlicaz bunun gerçeklik payı varmı yokmu

hayirlisyla dogunca anlicaz dedigin gibi.. ilgi istiyorlar daha simdiden,benimki bi de esimle ne zaman boyle sarilsak yakinlassak acayip vuruyo isin esprisime vurup biz de diyoruz iste kiskanc yaa kiskanio diye :) hatta esim cok komik,"anaaa kendine sahip cik anaa" diyo bebisin agziyla hahaha..kendini kullandirtma diyomus gbi snki ayy ne güldüm

@the angellll L LiveYourLifeee @alekta movik movik nasilsinizz kizlarrr iyi misinizzz,eskisi kadar gorunmuyosunuz artik buralarda

Aayy canimm merak ta edermis iyiyim cok sukur. Zamanimiz az kaldi sikistik galiba pek vaktim olmuyor.evde dikis mikis isleri carsida malzeme arayisi felan giremedim.bugunde evi toparliyoruZ.hastane cantasini hala kapatamadim.ustelik dr 26 sina gun verdi sen nasilsin? Hersey yolunda dimi? Alekta ile angell da iyidir insallah

Kızlar şimdi bez almaya gidicem premıum careyi kaça aldınız ıslak mendilde alacam karar veremedim kestane kebap acele cevap

27 tl bezdi sanirim cnm buyuk paket. Uni baby uclu paket tama emin deglm ama 15 felan olmasi lazim.bizim burda belediye sut parasi veriyorda o kartla almistim pek umursamamisim

sen de yogunsun angell gibi :) o da iyiymis evde is guc ugrastaymis senin gibi :) ben d iyiyim sukur ya idare ediyoruz oyle boyle. gun de aldinnn yanii cok sevindim.. bakalim geri sayim baslasin o haldee

Cok sagol Allah razi olsun. Dinleniyorum. Yiyip icip yatiyorum. Yarin kontrol var bakalim durumlar ne olacak :)

Cok tesekkur ederim canim. Sana da gecmis olsun. InsaAllah herseyimiz duzelir yolunda gider. 3 lt su iciyorum. Ayrica havuc suyu sut maden suyu iciyorum bigun birini bigun birini. Rabbim korusun yavrularimizi.

sen de yogunsun angell gibi :) o da iyiymis evde is guc ugrastaymis senin gibi :) ben d iyiyim sukur ya idare ediyoruz oyle boyle. gun de aldinnn yanii cok sevindim.. bakalim geri sayim baslasin o haldee

Evet o da benim kendi bisiler yapiyordu dimi :) iyi olmana sevindim. Evet mecburi sezaryan gibi duruyor su an.belki son an bo degisiklik olabilir.normal cok istiyordum ama nasip bakalim canim.valla bu hafta bitince bisey kalmiyor geriye

L LiveYourLifeee naptın kuzum yok demi rh tan sıkıntı benim ikincideki etkileşimin sebebini öğrendim sonunda ilkinde anti d antikorunu ben ürettiğim için tüm rh + gebeliklerimde olurmuş yani iğneyle önlendiğinde diğerlerinde risk bu kadar olmuyomuş bizim ödemden dolayı gün belli değil her an doğum olabilir senin ne güzel günün belli olmuş bi de sezeryan olcan sanırım bi sorun mu oldu

karnimin sol tarafi baya catlamis yahuuuu bugun fark ettmmm. incee uzunn boyuna cizgi cizgi olmus,e karin sadece one gider de bebis yanlara tekme tokat girisirse olcagi bu

Hakkımızda"CRAZYBEL, post: 43869713, member: 495043"]CAnim hiç korkmayın benim bebiste tersti iki gun arayla ultrason a girmek zorunda kaldım başka sebeple doktor dönmüş dedi bukadar çabuk donecegini dusunmemistim ama hareket ve yürümek çok önemli doktor atkadasimada tetsken bol bol yürü demiş onunkide dönmüştü :)[/QUOTE]
Ay inş bebegm ben yuruyemem çünkü acilmam var 5cm sürekli yatiyorum hatta doktor hastahaneye giderken bazen beni tekerlekli sandalyeyle aliyo yatırmak istemiyrm enfeksiyon kapma diye diyo lavabo dışında kalkma diyo Allah razi olsun adamdan valla on numara doktor o olmasaydı ben 28de doğurmuştum çünkü ozaman kimse anlamadı en son buna gittikten bu anladi bakalm bugün nolcak çok dua ettim canım çok sağol ılgın icin[/QUOTE]
Hakkimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…