- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.121
Seninkiyle benimki çok benziyo sabah kızdım hatta sonra hemen pişman oldum kaburgamı itekliyo bütüngece uyutmadı sabah da başladı erkenden azcık dur da uyuyayım dedim sonra pişman oldum durma durma korkuyorum sonra dedimBanyoda wc.de yemek yerken yürürken hep bi kıpırtı maşallah Doğunca da böyle mi olcak çok merak ediyorum
bazen gece eşime sesleniyorum horladığında fln bizimki sesimi duymasın hemen bi tekme sallıyocidden ayniyizben de gonlunu aliyorum hemen,oglum sana kizmiyorum ben sadece annenin cani aciyo ona Diyorum diyorum gece ne zaman uyansam o da uyanik,aynen vanyo olsn wc olsun fark yok yani..onlari unuturuz diye korkuyo mu bizmkiler acabaa ve evet dogunca da boyle olcaklar mi cidden yasayinca hemen yazalim bunu biz
bazen gece eşime sesleniyorum horladığında fln bizimki sesimi duymasın hemen bi tekme sallıyoSana noluyo şimdi diyorum anneyle baba konuşurken çocuklar karışmaz Bide benim bi arkadasım 2 gün önce doğum yaptı onunki pek bi nazlıydı içerdeyken çok hareketli değildi ettiği zaman da dokunurdu sadece ufaktan. Bana hep diyo seninki bi doğsun ozaman anlicaz bunun gerçeklik payı varmı yokmu
@the angellll L LiveYourLifeee @alekta movik movik nasilsinizz kizlarrr iyi misinizzz,eskisi kadar gorunmuyosunuz artik buralarda
her gün bişi çıkıyor gün yaklaştıkça. hayırlısıyla alsak da kucagımıza korkularımız azalsa :=)oy cnm gecmis olsn bol bol tuketmeye devam et..hep oluyo kendiliginden boyle birden bire biseler çıkıyo. dun bnm de sag bacagim kotu sizliyordu su an sukur bise yok
ben 30 a almıstım e bebekten. A101 de 15 e gelmıs dıyorlarKızlar şimdi bez almaya gidicem premıum careyi kaça aldınız ıslak mendilde alacam karar veremedim kestane kebap acele cevap
Kızlar şimdi bez almaya gidicem premıum careyi kaça aldınız ıslak mendilde alacam karar veremedim kestane kebap acele cevap
Aayy canimm merak ta edermisiyiyim cok sukur. Zamanimiz az kaldi sikistik galiba pek vaktim olmuyor.evde dikis mikis isleri carsida malzeme arayisi felan giremedim.bugunde evi toparliyoruZ.hastane cantasini hala kapatamadim.ustelik dr 26 sina gun verdi sen nasilsin? Hersey yolunda dimi? Alekta ile angell da iyidir insallah
27 ₺ 50li paket...Kızlar şimdi bez almaya gidicem premıum careyi kaça aldınız ıslak mendilde alacam karar veremedim kestane kebap acele cevap
Benim var iki gün hastanede yatrdi doktpr o yuzden.bikaç gündür benım gibi adet sancısına benzer şeyler yaşayan var mı?
Cok sagol Allah razi olsun. Dinleniyorum. Yiyip icip yatiyorum. Yarin kontrol var bakalim durumlar ne olacak :)Can'ım beynimde 31 haftada eve hırsiz girdı sancılarım başladı ve bebeğin kilosu gerıdeydı o günden sonra daha çok beslenmemı dıkkat ettım şuan çok şükür bu sorun yok oyuzdan meraketme dınlenmeyı bak Can'ım herşey yoluna girer inşallah
Cok tesekkur ederim canim. Sana da gecmis olsun. InsaAllah herseyimiz duzelir yolunda gider. 3 lt su iciyorum. Ayrica havuc suyu sut maden suyu iciyorum bigun birini bigun birini. Rabbim korusun yavrularimizi.Umarım herşey normale döner. Bebeğin kilosu neyse de suyun daha önemli canim doktor onun için tedbir almıştır.
Ben de o igneden vurundum. Malesef benim bebis de ıkı hafta geride. Seninkinin kilosu gene iyi benim 33 haftadayim 1550 gr. Ne yesem içsem de anca bu kadar aldı. Hattada iki gün kontrole gidiyorum. Herhangi bir durumda alacak doktor. Bebegin hareketlerini takip et hareketi zayiflarsa ya da olmazsa doktorunu bilgilendir. Benim doktorum sıkı sıkı tembihledi
Su icemiyorsan havuç ye o da iyiymiş. Ama en az iki litre icmen gerekiyor suyu sabahları sık icersen aksam seni rahatsizz etmez.
Ben ama benim ki gaz sancısıbikaç gündür benım gibi adet sancısına benzer şeyler yaşayan var mı?
sen de yogunsun angell gibi :) o da iyiymis evde is guc ugrastaymis senin gibi :) ben d iyiyim sukur ya idare ediyoruz oyle boyle. gun de aldinnn yanii cok sevindim.. bakalim geri sayim baslasin o haldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?