2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendilerine aldigim yastigi, yastik kullanma zamanlarina kadar arkalarina destek olarak kullanacam.bence ozellikle yedirildikden sonra duz yatirilmamali
Aynen canim emzirdikten besledikten sonra 15 dk yatirmamak gerekiyormus arkadasimin bebegi kolik olmustu allah gostermesin

Allahım ya hala bulanık goruyorum, bi gözüm vardı saglam o da çift goruyor, uyuyunca geçer umarım,,

cnm tansiyondan fln olmasin Allah etmesin. ya da cok yoruldun mu boyle oldu? ben once yazdysan kaçırmışım.. hamilelikle mi ilgili acaba hem..:/

ben çok kullanırım '' zilli, velet...'' tarzı kelımelerını
yapı meselesı. kimine garip gelebılır.

yeni okudum herhalde yanlis yazmamistir. masallah aralik annelernde biri normal dogum ile 4500kg dogurmus. 2 ikinista oldu dioo :) darisi hepimzie ins

cnm tansiyondan fln olmasin Allah etmesin. ya da cok yoruldun mu boyle oldu? ben once yazdysan kaçırmışım.. hamilelikle mi ilgili acaba hem..:/
Tansiyonum normal, yarın sağlık ocağına gitcem, sorucam, hamilelik belirtilerinde hormonların etkisiyle yaşanırmış ama bi tuhaf birşey bu ya,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…