- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.561
Tmm canım saolasın şu limonlu balı yapayım akşamada ıhlamur içerim .meyve yiyorum zaten hergün bebişe yarasın diye :) sanırım bana yaramıyo :)ıhlamur içebilirsin canım,bol bol c vitamini al meyvelerden.
amin canım inşallahAynen canım rapor alsam bu sefer de izne ayrilsaydin keşke derdi inşallah tez zamanda geçer seninde şu günler Karnım burnumda gelip okula bişeyler yapmaya çalışıyorum 4 yaşındaki çocuklarla yani hastaysam da idare edecek halim yok artık idare edebilecek durumdaysaniz gelin der bizimki de hep ya zaten idare edecek kadarken arayip rapor alacağım bile demeye tenezzül etmiyoruz idare ediyoruz artık son anlarda alıyoruz neyse artık oldu bitti benimki darısı sana su gibi akıp geçsin inşallah zaman
aynen benimde sürekli koparıorum ya çene ve agız kısmı da cok kuruo krem sürüyorum hepKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınz bebişin de sen de iyi olursnAy inşallah ya senin niye erken inşallah sıkıntı olmaz ya
Amin kuzum unutmayın dua etmeyi biz sanırım yoğun bakım fln görcez
Olmaz mı dudak derim kalmadı nerdeyse soyuluyo koparıyorum bazen kabuk kalkıyo küçücük bi deri parçası tutuyo bende koparıyorum krem sürüyorum bazen ondada sanki yemek yemişimde ağzımı yıkmamaışım gibi hissediyorum bu seferde huylanıyorum geceleri de sanki ağzımda kuruluk dilimde uyuşma oluyo1
Amin cnm dua edin bol bol
Canım ne zamandır hareket etmio.?Kızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum
Büyük sayılmaz çokda bebeğin canım normal yani.benmki 34+0 da 2700 küsür geldi.bizimde randevumuz 14 ünde.Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun,ama ciddi bir sıkıntı yoksa biraz daha beklemesi bebek için çok daha iyi.Son zmanlarda insanın sabrı kalmıyor evet ama herşey onlar için..Biraz daha sıkıntı çekmeye devam...canım çalışıyorum maalesef. en son 2400gr dı. şuan 2750 falan olmştur diye umut ediyorum. 15inde randevum var. bakalım belli olacak
Benim de oluyo bazen canımKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Canim bu bebek hareketlerini hissetme, bebegin pozisyonu, annenin kilo durumu ve plasentanin yerlesimi ile cok alakaliymis. Plasenta on duvarda ise, bebek anneye donukse ve annede kilolu ise daha az hissediliyormus. Bide her bebegin kendi tarzi varmis, bazilari az, bazilari cok hareketli oluyormus. Senin suyunda az ya ondan az hareket ediyorda olabilir, doktorun bisey soyledimi hareketlerle ilgili.Kızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum
kemik ve eklemler kasiyum ile alakalı bıraz dıye bılıyorum canım,süte yoğurda yüklen bakalım biraz,değişiklik olucak mı.Şu dönemde bebişler annenin tüm depolarını sömürüyor,muhtemelen ondandır.Kızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm
evet benmde öyle...Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
aynı benise gitti,duzensiz calisiyo ya pek zaman tutturamiyorum da amaann cok nadir yapio zaten. ben kendimi iyi hissettgm an hemen yapiom.hos hissetmesem dahi ben yapiorumesseklik bende
Benimde oluyo bazen özeşlikle çok uyuşuyo şu aralar şişmişte avuçlarımı kapatamıyorumKızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm
Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
ayy valla benim de bırakasım geliyo bazen dayanamıyom ama ikinci dönemi kapatamam o zaman mecbur çalışcam yeni yıla kadar bana izin yok : ( evde de sıkılırım ben biliyom kendimi.hep yatıyom çünkü evde olunca.kendimi dinliom çok.böyle oyalanıom bari biraz napiimGünaydın herkese ay iki hafta daha çalışmak istemedigimi anlayip ani bir karar vererek izne ayrıldım bugün okul müdürünü aradım ama senin daha vardı öğretmen ayarlamadik falan dedi ben bogazim ağrıyor yatıyorum cumadan beri ilaç da alamıyorum çocuklardan geçti galiba normal rapor alacağıma izne ayrilayim dedim dedim o da ani oldu nerden öğretmen bulacağım diyor ay ani doğum yapsaydim gel diyecekti sanırım :) toparlanayim veda etmeye ugrarim dedim zaten izne ayrilmama çok yoktu dedim ay naparsaniz yapın yahu onu da ben mi dusuneyim fazla fazla 3 hafta calismisim zaten yeteeer artık evde kalıp stresten uzakta bebegimle ilgilenmek istiyorum
Saol canım,Bende öyle düşünüyorum canım magnezyum alıorm ama az gelıyo olabilir cumartesi söylerm doktoradakemik ve eklemler kasiyum ile alakalı bıraz dıye bılıyorum canım,süte yoğurda yüklen bakalım biraz,değişiklik olucak mı.Şu dönemde bebişler annenin tüm depolarını sömürüyor,muhtemelen ondandır.
Aynen ya hergün ayrı bir yerimiz ağrıyorselam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde
sende magnezyum içio musun canımBenimde oluyo bazen özeşlikle çok uyuşuyo şu aralar şişmişte avuçlarımı kapatamıyorum
aynı bencuma günü taşınıyorum daha evdeki bi eşyaya elini sürmemiştir azar azar ben yapıyorum işte[/QUOTE
aslinda oturcaz uzancaz bilerek kalkmicaz.. sanirim o zaman ciddi ciddi artk is yapamiyor bu kadin diyecekler..
Gülen güle kullaninay evet benımde oluyor,özellikle dudak yanları,sürekli dişim orada kopartmak ıstıyorum
Gittim ve kızıma cici şeyler aldım
Nevresim takımı,önlükler,battanıyle,kırlent hepsi pembiş minnoş
canimm Allah yardimcin olsun,gerilme dur uzulme ins ise yaricaktir serum ve igne.. hayirlisini versn Rabbim ins cnmNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Biran evvel bir avazda doğurursun inşallah canımCanim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyle
Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.
Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.
Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?