2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah en azından 36 bitse iyi olacak,sen de dinlen artık bol bol yorma cok kendini

Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
aynen benimde sürekli koparıorum ya çene ve agız kısmı da cok kuruo krem sürüyorum hep

Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınz bebişin de sen de iyi olursn

canım çalışıyorum maalesef. en son 2400gr dı. şuan 2750 falan olmştur diye umut ediyorum. 15inde randevum var. bakalım belli olacak
Büyük sayılmaz çokda bebeğin canım normal yani.benmki 34+0 da 2700 küsür geldi.bizimde randevumuz 14 ünde.Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun,ama ciddi bir sıkıntı yoksa biraz daha beklemesi bebek için çok daha iyi.Son zmanlarda insanın sabrı kalmıyor evet ama herşey onlar için..Biraz daha sıkıntı çekmeye devam...

Kızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum
Canim bu bebek hareketlerini hissetme, bebegin pozisyonu, annenin kilo durumu ve plasentanin yerlesimi ile cok alakaliymis. Plasenta on duvarda ise, bebek anneye donukse ve annede kilolu ise daha az hissediliyormus. Bide her bebegin kendi tarzi varmis, bazilari az, bazilari cok hareketli oluyormus. Senin suyunda az ya ondan az hareket ediyorda olabilir, doktorun bisey soyledimi hareketlerle ilgili.

Kızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm

kemik ve eklemler kasiyum ile alakalı bıraz dıye bılıyorum canım,süte yoğurda yüklen bakalım biraz,değişiklik olucak mı.Şu dönemde bebişler annenin tüm depolarını sömürüyor,muhtemelen ondandır.

selam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde

ise gitti,duzensiz calisiyo ya pek zaman tutturamiyorum da amaann cok nadir yapio zaten. ben kendimi iyi hissettgm an hemen yapiom.hos hissetmesem dahi ben yapiorum esseklik bende
aynı ben cuma günü taşınıyorum daha evdeki bi eşyaya elini sürmemiştir azar azar ben yapıyorum işte

Benimde oluyo bazen özeşlikle çok uyuşuyo şu aralar şişmişte avuçlarımı kapatamıyorum

Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.

be çektin be alekta.başına gelmeyen kalmadı.nazar mı var üstünde bi okut kendine canım.ay hayırlısıyla bi doğuraydık iyiydi

ayy valla benim de bırakasım geliyo bazen dayanamıyom ama ikinci dönemi kapatamam o zaman mecbur çalışcam yeni yıla kadar bana izin yok : ( evde de sıkılırım ben biliyom kendimi.hep yatıyom çünkü evde olunca.kendimi dinliom çok.böyle oyalanıom bari biraz napiim

Saol canım,Bende öyle düşünüyorum canım magnezyum alıorm ama az gelıyo olabilir cumartesi söylerm doktorada
selam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde
Aynen ya hergün ayrı bir yerimiz ağrıyor
Benimde oluyo bazen özeşlikle çok uyuşuyo şu aralar şişmişte avuçlarımı kapatamıyorum
sende magnezyum içio musun canım

Biran evvel bir avazda doğurursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…