2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
Canimmm cok zor surekli sanci cekmek, Allah yardimcin olsun. Kendisini hazir hissedince keyfine gore gelcek demek senin minnos. O kadarda ilacla falan tutmaya calistin, simdi o inat ediyor bak sen kuzuya.
Insallah cok zorlamadan saglikla gelir.

Helal olsun valla bizden bi sen normal doğurdun tekdende mi yapacan doğumu geldim şimdi hastaneden perşembe doğuruyorum büyük ihtimal yenidoğanın doçentiyle görüşecek bugün doktor muhtemelen perşembe alırız dedi umarım ben paniklediğim için dememiştir 35+4 olacak geçen haftada bi güzel celestonladılar zaten beni
bekleyemem doğurtun beni diye hastaneye koşarım ben yakın zamanda
k
Dur kız azcık daha sabret yakında doğuracan zati

Canim Allah yardimcin olsunn.hic anlamadan atlatirsin insallah.bende pazartesi gunu insallah

İnşallah canım hadi hayırlısı senin ve bebişin için

çok hareketli bi işim var ondan kaynaklı sanırım. Birde bebek iri. Geçen hafta doğmaması için serum vermişlerdi. Bu hafta istemiycem doğacaksa doğsun. Bir nedeni var ki habire gelmek istiyo bu çocuk.
Aceleci yavrucak hayirlusi neyse o olsun canim bundan 1.5 ay once bi akrabamiz demisti ki son zamnlarda insanin psikolojisi degisiyo biranonce dogada kurtulsam olarak dusunuluyo demisti kadin hakliymis

Canim Allah yardimcin olsunn.hic anlamadan atlatirsin insallah.bende pazartesi gunu insallah
Ay inşallah ya senin niye erken inşallah sıkıntı olmaz ya
İnşallah canım hadi hayırlısı senin ve bebişin için
Amin kuzum unutmayın dua etmeyi biz sanırım yoğun bakım fln görcez
Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Olmaz mı dudak derim kalmadı nerdeyse soyuluyo koparıyorum bazen kabuk kalkıyo küçücük bi deri parçası tutuyo bende koparıyorum krem sürüyorum bazen ondada sanki yemek yemişimde ağzımı yıkmamaışım gibi hissediyorum bu seferde huylanıyorum geceleri de sanki ağzımda kuruluk dilimde uyuşma oluyo1
Allah yardimcin olsun canim
Amin cnm dua edin bol bol

Kızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…