2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biraz is yaptim,cok egilip kalktim ondan mi nedir asagida acayip bi baski var,resmen bacak arami tutuyorum cocuklar gibi. bi de yanio ay usuttm mu acaba yaa

Normal doğuracam diye 41+3 te doğurdum kız çok bekledim. Erciyes kartalda yapıcam doğumu canım doktorum hazır izne gittiğimde görüşmüştüm. Hadi hayırlısı o zaman celestone yapıldıysa korkma canım iyi olmuş yaptıkları.

ise gitti,duzensiz calisiyo ya pek zaman tutturamiyorum da amaann cok nadir yapio zaten. ben kendimi iyi hissettgm an hemen yapiom.hos hissetmesem dahi ben yapiorum esseklik bende
ben sadece aşçıyım evde düşün yani kocam sağolsun herşeyimi yapar.. vardiyalarımız farklı bende göremiyorum.. o gidiyor ben geliyorum eve.. ama sağolsun hamileliğim boyunca 1 yada 2 kere süpürge yaptım..
bide eskiden küçük görümcem yapardı gelip onlada kavga edince btün iş kocişime bakıyor

Allah razi olsn esinden o zmn cnm,benimkide yapar aslinda da benden oluyoben kiyamiyorum nedense. kendim aci da ceksem kalkio yaoiyom yemegi de isleri de. cok yogun is dr yapmiom valla sdce mutfagm ve wc fln cok sk temizliyorum.supurme silme fln araliklarla. ya adam biseyapio sonra bni iyi goruo benden bise istio hahah,ne edemmm bazen kiziom ama suclusu da benim hani

Canim ikizler 38 e kadar bekleniyor en fazla.onun icin 37+3 de alinacak.solunumu tamamlamistir dedi doktor.insallah kuveze ihtiyac duymazlar

Allah yardımcın olsunn cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…