2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tez zamanında gelır bebikiniz yuvasına.
minnoş minnoş aglıyordur o ara sıra yerim
Gecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyo hemşire kucağına aldı videoda izliyorum bende bizimki bi gıg dedi direk durdu

Ay benimki 8 ocak görünüyor ama benim içimden hep 2 ocak geçiyor dediğin gibi belki de yılbaşı aksamini doğumla geçirip yılbaşı bebeği de olabilir ayyy çok güzel yaa hadi zaman çabuk geç

Gecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyo hemşire kucağına aldı videoda izliyorum bende bizimki bi gıg dedi direk durdu
Oyyy ne tatli ya kiyamam o kuzuya. Evine kavussun tez zamanda insallahda annesinin yaninda basar cigliklari artik :)

bugunku temizlikten sonra bi de bebisin son posta camasirlarni utuledim,cantamizi da hazir ettk. alttaki baskidan sonra bi suredir de belimde sanci var gittikce artan..bida yormicam kendimi,pilim bitmis meger..iyi hissetsek de yorulmamaliyiz demek ki.. ins sancim da kötülemez

valla çok iyi yapmışsın haklısın canım insan bazen bunalıo hele öğrenciler hiç dikkat etmiyolar öğretmenimiz hamile üzmeyelim falan diye bi düşünce yok bazen çok bağırmak zorunda kalıyorum en büyük sorun o.bi de yılların bıkmışlığı va r heralde bu haldeyken hiç çekilmiyo : )

ayy zaman ciddi ciddi gecıyor
o kadar az kaldı kı.. insana garip gelıyor

inanamıosun ve kabullenemiyosun sanki daha varmış gibi geliyo.halbuki en geç doğum yapacak kişi için bile haftalar kaldı çok heyecanlı yaa

Bir kaç gündür sık sık olan bir durumum var ...uykuda karnın hep taş gibi oluyor ve bu cok canımı açıtıyor..sağ ve solda tümsek tümsek..yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek ama artık yatınca hep böyle ne ki bu

Oluyo valla ince uzuun kibar parmaklarimi ozledimm hem sabah kalkinca sismis oluyo bende iciyorum mag ama onunla alakali degil sanirim fiz kapaklarim bile aciyo egilince kalkamiyorum
Aynen canım tombik tombik benim parmaklarda özellikle sabahları kalsiyum almak gerekıomus ve tuzu da olabildiğince kesmek gerekıomus sanrm
senin müdürün ne kadar anlayıslıyms canm ya maşallah benm ders programım o kadar dağınık ki 5 gün gidiorum 22 saate ve bosluklarım cok bir de rapor alınca göze batıyorum sürekli uyarıyordu zaten 32 den sonra almadm hiç aldığımda en fazla 3 gün oluyor işte herkes anlayışlı olmuo malesef bende beklıorm artk dayanabildiğim yere kadar gidicem bakalm en yarın 34 bitio kaldı 3 hafta

Benim hemşirem çok iyi canım o konuda her seferinde tansiyon kilo be eğn kalp atışları kullandığım ilaçlsr..hepsine bakıyo
Tavsiyelerde de bulunuyo çok memnunum kendisinden
Benimki de çok çirkef. Bir kan alıyor acısını çekiyorum gün boyu
Braxton hicks kasılmaları canım. Karnını okşama kesinlikle. Ve yorma kendini pek ayakta durma

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Yataklarını da hazirlayacakmiyiz erkenmi yıkayıp sersemlik Nevresimini uyku setini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…