- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.661
sabahın köründe gitmme gerektıgınden dolayıBen ne zaman çapırsa gidiyorum valla 18 inde yine gşdixem.
Gecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyoinşallah tez zamanında gelır bebikiniz yuvasına.
minnoş minnoş aglıyordur o ara sıra yerim
Ocak demişim yaa aralık yazcaktım :)))kismet ama sanki oyle gibi :)))))
ama yerim onu ben yaaGecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyohemşire kucağına aldı videoda izliyorum bende bizimki bi gıg dedi direk durdu
Oyyy kıyamam ben ona yaaa :) minnoş yaaa :)Gecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyohemşire kucağına aldı videoda izliyorum bende bizimki bi gıg dedi direk durdu
Ay benimki 8 ocak görünüyor ama benim içimden hep 2 ocak geçiyor dediğin gibi belki de yılbaşı aksamini doğumla geçirip yılbaşı bebeği de olabilir ayyy çok güzel yaa hadi zaman çabuk geçKızlar ya ne düşündüm benim olmaz zaten biliyorsunuz ama aramızda bebisi milenyum bebeği olacak olan çıkacak ay ne tatlı TV de her sene gösteriyorlar ya normal doğumla gelen milenyum bebeklerini böle noel baba sapkasida takılır ayy yerim
Oyyy ne tatli ya kiyamam o kuzuya. Evine kavussun tez zamanda insallahda annesinin yaninda basar cigliklari artik :)Gecen gun esim gittiginde video cekerken bi gazı sıkışmış nasıl ağlıyo ama ağlamayıda bilmiyo tuhaf bir ses cıkıyohemşire kucağına aldı videoda izliyorum bende bizimki bi gıg dedi direk durdu
Canim bende aynı nedenlerden bu zamana kadar çalıştım hatta hala evde sıkılırim gibi geliyor ama bu sabah geldiler bana aman yatar uyursun kitap okursun dedim kendi kendime tabi enerjin varsa devam et kar kardir ben iki hafta daha heyet raporuna ekletiveririm ikinci dönem diye düşündüm bi de çok zorlandım son günlerde her hafta psikolojim değişiyor işte
ayy zaman ciddi ciddi gecıyor
o kadar az kaldı kı.. insana garip gelıyor
1 haftada 145 gr almış 1445 olmuş. Yine az dedi 2 haftaya gün verdi. 2 haftada 2 kiloyu bulsa çok mutlu olurumdaha zaman var, takılma bu kadar kıloya
eger sorun yoksa gebelıgınde.
en çok 34 den 38 e kadar olan sürede alıyorlarmıs sanırım.
Çok sevindim canım ne güzel haberler böyle. En kısa zamanda kuzucuğunu koynuna alırsın inşallahGayett iyiyizminnoşumda iyi şükür kısa bir sure sonra kavuşucaz inş
Aynen canım tombik tombik benim parmaklarda özellikle sabahları kalsiyum almak gerekıomus ve tuzu da olabildiğince kesmek gerekıomus sanrmOluyo valla ince uzuun kibar parmaklarimi ozledimm hem sabah kalkinca sismis oluyo bende iciyorum mag ama onunla alakali degil sanirim fiz kapaklarim bile aciyo egilince kalkamiyorum
senin müdürün ne kadar anlayıslıyms canm ya maşallah benm ders programım o kadar dağınık ki 5 gün gidiorum 22 saate ve bosluklarım cok bir de rapor alınca göze batıyorum sürekli uyarıyordu zaten 32 den sonra almadm hiç aldığımda en fazla 3 gün oluyor işte herkes anlayışlı olmuo malesef bende beklıorm artk dayanabildiğim yere kadar gidicem bakalm en yarın 34 bitio kaldı 3 haftaİş yerinde bende hiç bişeyin farkında olmuyorum, ama evde olunca o ağrılar daha bi gözüme batıyor sanki
Valla benim müdürüm son haftalarimda ders saatlerimi azaltıp 3 güne toparladı, normalde anlayışlı biri değildir ama gebe ve emzirenlere karşı daha İnsiyatif gösteriyor... 32 den sonra rapor almamız da doğru değil aslında... aman hamileyiz biz azıcık iyi niyet gösterse müdürün ölür sanki
Canım tek magnezyum değil süt ürünlerine yüklen, ben 4 porsiyon a çıkardım süt ürünlerini
İnsan bi an once dogsun kucağıma alayım istiyor , neyse çoğu gitti azı kaldı ...
Benimki de çok çirkef. Bir kan alıyor acısını çekiyorum gün boyuBenim hemşirem çok iyi canım o konuda her seferinde tansiyon kilo be eğn kalp atışları kullandığım ilaçlsr..hepsine bakıyo
Tavsiyelerde de bulunuyo çok memnunum kendisinden
Braxton hicks kasılmaları canım. Karnını okşama kesinlikle. Ve yorma kendini pek ayakta durmaBir kaç gündür sık sık olan bir durumum var ...uykuda karnın hep taş gibi oluyorve bu cok canımı açıtıyor..sağ ve solda tümsek tümsek..yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek ama artık yatınca hep böyle ne ki bu
1 haftada 145 gr almış 1445 olmuş. Yine az dedi 2 haftaya gün verdi. 2 haftada 2 kiloyu bulsa çok mutlu olurum
galiba canm zaten yatınca ellerimi nereye koyacagımı bilemiyorum bi türlüşişkinlikten o. bana da oluyor. kolumu falan sarkıtıyorum veya yanagımın altına alıyorum sanırım
ondan dolayı uyandıgım zaman acıyor, acıp kapayamıyorum.
Canın herleşeyini yıkadım ben ama sermedimKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Yataklarını da hazirlayacakmiyiz erkenmi yıkayıp sersemlik Nevresimini uyku setini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?