- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.681
Yatınca hep taş gibi yaa...karın kaslarım acıyor ,doğana kadar buna nasıl katlanılacak kiBenimki de çok çirkef. Bir kan alıyor acısını çekiyorum gün boyu
Braxton hicks kasılmaları canım. Karnını okşama kesinlikle. Ve yorma kendini pek ayakta durma
Bende karar veremedim serip üstüne bi çarşaf atsam mı ya senin gibi hurcami kaldırsamCanın herleşeyini yıkadım ben ama sermedim
Hurcun içşne koydum hazırda bekliyo ütülü şekilde
toz olmaz mi tatlim yine de..bence az daha beklesen temiz temiz sererdin yakin zamanda ama icin gidio dmi hemen hazir etmek icinBende karar veremedim serip üstüne bi çarşaf atsam mı ya senin gibi hurcami kaldırsam
canim benimki de hep oyle..pozisyon hic fark etmiyo,sagdan sola donerken de hemen tas gbi oluo. ama ben bebise yoruyorum. eskiden hissederdm bebk mi kasilma mi ama simdi karnim kocaman ya anlayamiyorum..:/Yatınca hep taş gibi yaa...karın kaslarım acıyor ,doğana kadar buna nasıl katlanılacak ki
Daha erken toz olur. Ben yıkayıp hazırladım herşeyini yatağın içine koydum üzerini de örttüm. Normal olursa doğumdan gelince sererim sezaryan olursa bir gün önceden sererim diye düşünüyorumKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Yataklarını da hazirlayacakmiyiz erkenmi yıkayıp sersemlik Nevresimini uyku setini falan
Doğru söylüyorsun evet ya hazır olunca kavusacakmisiz gibi geliyortoz olmaz mi tatlim yine de..bence az daha beklesen temiz temiz sererdin yakin zamanda ama icin gidio dmi hemen hazir etmek icin
İçiyorum ama yine şu ara çok arttıSaol canım,Bende öyle düşünüyorum canım magnezyum alıorm ama az gelıyo olabilir cumartesi söylerm doktorada
Aynen ya hergün ayrı bir yerimiz ağrıyor
sende magnezyum içio musun canım
canım cok üzme kendini bak bebişini de etkilersin sağlıklı olsun da ne bebişler var ben kuzenimiN kızı 1800 doğdu ve şimdi ilkokula gidio hiçbir saglik sorunu yaşamadı sıkma canını tatlım daha kilo alacagı haftalar yeni basladı hemBnm gibi bebegin gelişimi birkaç hafta geri olan var mı çok dertliyim
Zencefil yasak deilmi bize :)Taze zencefil ye hemen canim ilerlemesini onluyor
Canım kalsiyumdan diyen arkadaslar da var bu ara kalsiyum alımını artırmak gerekıomus sanrm ben süt 2 bardak içiorum günlük ama yetmio sanrmİçiyorum ama yine şu ara çok arttı
Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Yataklarını da hazirlayacakmiyiz erkenmi yıkayıp sersemlik Nevresimini uyku setini falan
Bende karar veremedim serip üstüne bi çarşaf atsam mı ya senin gibi hurcami kaldırsam
Ben yasak olup olmadigi hakkinda birsey duymadim ben yemistim ama tabi arastir canim ya da doktoruna sor grip gibi durumlarda iyi geliyorZencefil yasak deilmi bize :)
Kızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm
Demekki hepimizde var çok rahatsız edici bir durum yaBenim de oluyo bazen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?