- 11 Ocak 2015
- 815
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.721
Oglen degil ama aksamlari 9, 10 gibi uyuyakaliyorum tv karsisinda, haftanin en az 4, 5 aksami oluyorArkadaşlar bu aralar ben çok uyuyakaliyorum bazen öğlen bazen akşam saatlerinde, sanki hamileliğin ilk dönemi gibi. Aynı durumda olan var mi?
Bazen aklima geliyo bakip bakip vayy be ben neymisim diyorum elbise ve kotlarima
Hadi yaHergun yiyorum ama protein çıktı idrarda atılıyor surekli
of ben genelde gece 2 de anca dalabiliyorum.. yataga en erken 11.30 gbi giriyorum..2-3saat uyu sonra 3saat uyanik kal.. sonra sabah 7-8arasi dalip 9.30 da uyaniyorum. resmen kurulmus saatim gun icinde hiiccc uykum da gelmio inatla.. ula bu nasi hamile kadin uykusu diorum gülüyorumOglen degil ama aksamlari 9, 10 gibi uyuyakaliyorum tv karsisinda, haftanin en az 4, 5 aksami oluyor
benimki de geçen haftaya kadar haftasıyla uyumluydu şuan 1 hafta kadar geride ama dr normal olduğunu söyledi belli bir haftadan sonra suyu vs normalse kilo çok problem değil, genetik dedi.Bnm gibi bebegin gelişimi birkaç hafta geri olan var mı çok dertliyim
tansiyonuna düzenli bakılıyor mu?Hergun yiyorum ama protein çıktı idrarda atılıyor surekli
O da kotuymus, kendi uyku duzenime kotu diyordum cok uyudugum icin ama senin ki de cok azmis sankiof ben genelde gece 2 de anca dalabiliyorum.. yataga en erken 11.30 gbi giriyorum..2-3saat uyu sonra 3saat uyanik kal.. sonra sabah 7-8arasi dalip 9.30 da uyaniyorum. resmen kurulmus saatim gun icinde hiiccc uykum da gelmio inatla.. ula bu nasi hamile kadin uykusu diorum gülüyorum
Canım bunlar kafalarına göre kilo alıyo diyim sana. Önce 2 haftada 500gr aldi sonra 3 haftada 300gr sonra bir haftada 400gr. Saldım gitti.Hergun yiyorum ama protein çıktı idrarda atılıyor surekli
Her hafta aynı almıyor bebek ya, benimde 1600 civariydi senin haftanda, sonraki 2. Hafta 1800, bu son iki haftada 2200 olmuş, düşük ama gene 400 gr almış, seninde artar ilerleyen haftalarda1 haftada 145 gr almış 1445 olmuş. Yine az dedi 2 haftaya gün verdi. 2 haftada 2 kiloyu bulsa çok mutlu olurum
O da kotuymus, kendi uyku duzenime kotu diyordum cok uyudugum icin ama senin ki de cok azmis sanki
Ikisin ortasi lazim aslinda ama hamileyiz ya illa ki bir cinslik olacak uyku duzenimizde :)
Anliyorum canim uyku onemli bir ihtiyac ozellikle bu donemde.baslarda nette hep yaziodu uykunuz geldiginde hemen uyuyun,vucudunuz odunc aliyor falan :) simdi anliyorum ben ne demek istediklerni haha .. cidden kotu bnm duzenim hatta duzensizligim diyeyimboyle 12 1 de dalsam var ya bikac saat deliksiz uyusam cocuk gbi mutlu oluyoru.
Aaa gecmiş olsun canim. Igneler iyi gelir bebişe. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla.Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
Canım benim..Allah yar ve yardımcn olsunnnn....haftan cok güzel aynıyız hiç tasalanma, rahat ol... Bol dua et içinden... İğneler zaten işe yarıyor...allaha emanet ol...Sol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
Yetmez canım, mutlaka peynir ve yoğurtla destekle, 4 porsiyon tüketmemız gerekiyormuş kalsiyumu... kasar diğer peynirlere göre daha çok kalsiyum içeriyor bu aradaCanım kalsiyumdan diyen arkadaslar da var bu ara kalsiyum alımını artırmak gerekıomus sanrm ben süt 2 bardak içiorum günlük ama yetmio sanrm
İnşallah canım herşey yolunda olur ve çıkarsın stres yapma kendine iyiki gitmişsinSol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
Kalsiyum en çok üzüm yaprağında yoğurtta var sarma ye bol bol ben öyle yapıyorum ama demirle aynı anda alma atılır bağırsaklarda düğümleniyorYetmez canım, mutlaka peynir ve yoğurtla destekle, 4 porsiyon tüketmemız gerekiyormuş kalsiyumu... kasar diğer peynirlere göre daha çok kalsiyum içeriyor bu arada
aynen bendegaliba canm zaten yatınca ellerimi nereye koyacagımı bilemiyorum bi türlü
erken benceKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Yataklarını da hazirlayacakmiyiz erkenmi yıkayıp sersemlik Nevresimini uyku setini falan
Canim insallah toparlar bebegin. Senin butun olcumlerimi geri, kafa, bacak ve karin cevresi. Doktorun ne diyor? Arastirildimi bu durum? Daha onceden yazdiysanda goremedim nedenini kusura bakma.Bnm gibi bebegin gelişimi birkaç hafta geri olan var mı çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?