2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Biraz yürüsen yavaş yavaş varsa bi magnezyum al..benimde ara ara oluyor canım ama nedense bu geceleri bambaşka oluyor işler...:stop:

Sanirim 10 yil gecmeden olmuyomus diye duymustum, yinede son dakikaya birakmayin riske atilacak bi durum degil . %90 sezaryen olacagi halde benim doktorumda sancini beklicem diyor. Hayirlisi :)

Yok canım 15 ay arayla ssvd yaptıranlar var. Artık yatay kesi yapıldığı için rüptür riski %1-0,5 arası.. Asıl ikinci sezeryan sonrası komplikasyon riski %4 ila %5 arası.. Ama işte yeterli donanım yok ülkemizde.

Yok canım 15 ay arayla ssvd yaptıranlar var. Artık yatay kesi yapıldığı için rüptür riski %1-0,5 arası.. Asıl ikinci sezeryan sonrası komplikasyon riski %4 ila %5 arası.. Ama işte yeterli donanım yok ülkemizde.
Dogrudur, bizde alttan kesi mevzusuda var ayrica yurtdisinda pek tercih edilmiyomus, kolayina kaciliyo turkiyede illaki...

Jacobs içmeyi özledim ...şimdi koyu bir kahve hazırlasam çarpıntı yapacak :cry: kahvesini az atsam bişiye benzemicek offf...ağrılar çarpıntılar
Bende turk kahvesi asigi idim. Bi tiksindim kokusundan 7. Haftada, o gun bugundur kokusunu dahi almak isyemiyorum (sigarada ayni sekilde) bi keyif yapmayi bende cok ozledim ya :KK14:

kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Bendede tufah agrilar sancilar vs oluyo dinlememeye calisiyorum bende kendimi ama oyle duzenli degil diye kaale almiyorum. Aslinda artik dikkat etmemiz lazim :KK43:

Canim sancilarin icin saate bakarak dakka tut.5 dk da bir oluyosa soylediklerin dogum sancisi olabilir.Allah korusun.
daha genis araliklarla oluyor,dedigin gbi aklima gelmiyo da degil ama hep korkudan ya iyce tirstim. uzak kalmam gerek sanirm biraz :/ bi de bebek hala cok harekrtli o rahatlatiyor allahtan..

Canım ani kilo artışı ya da ödem iyi değil diye biliyorum.. Bu arada dikey kesi yatay kesi karıştı. :KK70:
Aynen hepsi birbirine girdi birden :KK48: normal dogumun vajinal kesisini yapmadan dogurtuyolarmis yurt disinda demek istemistim, hani ufak bisey kesiyolarya bebegin basi rahat ciksin diye...sezaryen kesisi degil yani :KK48:

Aynen hepsi birbirine girdi birden :KK48: normal dogumun vajinal kesisini yapmadan dogurtuyolarmis yurt disinda demek istemistim, hani ufak bisey kesiyolarya bebegin basi rahat ciksin diye...sezaryen kesisi degil yani :KK48:

sen perine kesisini diyorsun. :D yurt dışında perine bölgesine yağlarla masaj yaparak yumuşatıyorlar. yırtık oluşmuyor. ondan çok zorunlu olmadıkça kesi yapılmıyor..

Bu arada azıcık zorlasam ebe olucakmışım.:D bir sürü sey okudum doğum ile alakalı. ssvd istiyordum da işte nasip kısmet meselesi. doktorum risk almıyor.

Back
X