2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende turk kahvesi asigi idim. Bi tiksindim kokusundan 7. Haftada, o gun bugundur kokusunu dahi almak isyemiyorum (sigarada ayni sekilde) bi keyif yapmayi bende cok ozledim ya :KK14:
ablamın dr demişti ona siz hasta değilsiniz herşey yasak olsun...hamilesiniz dedi..canınızın çektiğinden abartmadan yiyebilirsiniz..sigara alkol hariç :KK14: kahvenin ardından magnezyum içmekte artık ne ise hayaller hayatlar mı ne işte ondan :KK47:

ablamın dr demişti ona siz hasta değilsiniz herşey yasak olsun...hamilesiniz dedi..canınızın çektiğinden abartmadan yiyebilirsiniz..sigara alkol hariç :KK14: kahvenin ardından magnezyum içmekte artık ne ise hayaller hayatlar mı ne işte ondan :KK47:
:KK48::KK48: Ben artik biseyler yemektende bimtim ya bi fenalik geldi aslinda hicbisey yemek istemiyorum ama hala zorla tikiyorum biseyler :KK45: baslarda gittigim baska bi doktor haftada bi kadeh sarap icebilirsin iyi olur demisti ben sok. :KK57: Icmedim tabisiii

:KK48::KK48: Ben artik biseyler yemektende bimtim ya bi fenalik geldi aslinda hicbisey yemek istemiyorum ama hala zorla tikiyorum biseyler :KK45: baslarda gittigim baska bi doktor haftada bi kadeh sarap icebilirsin iyi olur demisti ben sok. :KK57: Icmedim tabisiii
Şarap mı :KK57: ne dr lar var arkadaş :KK52:

olsun yaa bbg evı gıbı işte:KK53:
ben bu aralar çok uyumaya basladım. midem bulandıgı zaman başımı koyuyorum yastıga bır bakmısın gitmişim ben:KK16:
Bende kurulmuş gibi sabaha karşı uyuyorum :KK12: gün içinde içtiğim sıvı anca mı o zamana tükeniyor ne:KK14: saçmalık çiş yap su iç yat sonrakine davetiye :KK14:

Back
X