- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.861
Allah rahatlık versin.....rüyanda zillini gör barineyse ben kaçtım. hiç oturmak ıstemıyor canım
hep uzanmak ıstıyorum nedense. allah hepimize rahatlık versin kızlar
yani, inşallah öyle olur
Allah rahatlik versin iyi gecelerneyse ben kaçtım. hiç oturmak ıstemıyor canım
hep uzanmak ıstıyorum nedense. allah hepimize rahatlık versin kızlar
yani, inşallah öyle olur
Allah yardımcınız olsun canım inşallah her şey yolunda giderSol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
Haftaları birbirine yakın ama kilo olarak düştü ilerlemesi 3 haftadır. Şu anda 1445Canim insallah toparlar bebegin. Senin butun olcumlerimi geri, kafa, bacak ve karin cevresi. Doktorun ne diyor? Arastirildimi bu durum? Daha onceden yazdiysanda goremedim nedenini kusura bakma.
İnşallah 36 ya kadar gelip 2 buçuk falan geçer çok kafaya takiyorumCanım bunlar kafalarına göre kilo alıyo diyim sana. Önce 2 haftada 500gr aldi sonra 3 haftada 300gr sonra bir haftada 400gr. Saldım gitti.
Tansiyon geçen hafta sürekli baktır dim hep normal çıktıtansiyonuna düzenli bakılıyor mu?
Hizli atinca biseymi oluyomuski :S insallah hersey yolunda gider canim. Sen kacirdin 3 arkadasimiz dogurdu bile :)) boyle giderse bu haftada bikac bebis haberi gelicek sanirim :) allahim hepimizin cocuklari saglikla dogsun insallah.Selam kizlar gunaydin. Dun kontrolum vardi. Gecen hafta suyun azalmış demisti doktor. Dun de gittik bu seferde bebegin kalp atislari hizli dedi. 33 haftligiz 2kilo olmus. Buyumeye devam ediyor ama kslp atislari sıkıntı dedi.benim tansiyonda yukselmis.persembe kontrol var. Doktor hazirlikli gel dedi. duruma gore bebegi aliriz dedi. Dua edin kizlar hakkimizda hayirlisi olsun.sanirim sayfanin ilk dogurani olucam.ama biraz daha buyusun bebegim guvenli bir sekilde.
Ay kimler doğurdu çok sevindim. Dün hiç bakamadım hastanede akşam da başım çok agriyorduHizli atinca biseymi oluyomuski :S insallah hersey yolunda gider canim. Sen kacirdin 3 arkadasimiz dogurdu bile :)) boyle giderse bu haftada bikac bebis haberi gelicek sanirim :) allahim hepimizin cocuklari saglikla dogsun insallah.
İnşallah canım benim.İnşallah 36 ya kadar gelip 2 buçuk falan geçer çok kafaya takiyorum
Snn ağrılar ne durumda devam miİnşallah canım benim.
Preeklampsinin diğer belirtileri ile birlikte değilse tabi, tansiyon idrarda protein vsDemekki benim ellerde o yuzden tutmuyo parmaklar bi tuhaf oldu agriyo odami normalmis
Yalancı kasılma dediklerini yaşıyorsun canım doğum icin prova yapıyor rahimBir kaç gündür sık sık olan bir durumum var ...uykuda karnın hep taş gibi oluyorve bu cok canımı açıtıyor..sağ ve solda tümsek tümsek..yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek ama artık yatınca hep böyle ne ki bu
Selam kizlar gunaydin. Dun kontrolum vardi. Gecen hafta suyun azalmış demisti doktor. Dun de gittik bu seferde bebegin kalp atislari hizli dedi. 33 haftligiz 2kilo olmus. Buyumeye devam ediyor ama kslp atislari sıkıntı dedi.benim tansiyonda yukselmis.persembe kontrol var. Doktor hazirlikli gel dedi. duruma gore bebegi aliriz dedi. Dua edin kizlar hakkimizda hayirlisi olsun.sanirim sayfanin ilk dogurani olucam.ama biraz daha buyusun bebegim guvenli bir sekilde.
günaydın kızlar son bir haftadır filan gece wc kalktığımda karnım serteşmiş ve acıo oluyor hani sanki böle üzerine yatmışım gibi çok fazla uykum olduğu için bir şekilde uyumaya devam ediyorum ama aklıma takıldı normal midir acaba
Geçmiş olsun canım inşallah sorun çıkmaz tansiyon önemli ama gözünü de ihmal etme bebek dogarsa da doğar giyecegi bi takım kıyafet dağ başında da değiliz ne eksikse alır gelir birileri sen sıkma canınıSol gözüm hala bulanık sis perdesi inmiş gibi, sağlık ocağına gittik tansiyonu 17 ölçtü, doktoruna git dedi, doktorum da 14 olcttu, hastaneye yatış verdi, bakalim 1-2 gün burdayiz, serum taktilar, biraz suyu azalmis, cifer gwlistirici igne vuruyorlar, tansitonum 15 lerde, dusmezse doguma karar vercez dedi, daha cantami hazirlamadim, alincakbir iki birsey varfi, insallah bi sorun ilmaz yarin cikarim,yarın gozumu de muayane ettircem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?