2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız senin hormonlar tavan yapmış kıyamam. Neyse az kaldı bizlerede sabır

Valla benide oluyı bazen yataktan kalkamıyorum acımasından tuvalete girince rahatlıyorum .uyuma gir wcye rahatla sıkışıyo heralde bebişler

Aslında kalkıp gidiyorum wc gelince mutlaka ama acı oluyor karnımda yataga zor yatıyorum sonra uyuyup kalıyorum ama sadece geceleri oluyor
Aynen canım benimde sadece geceleri oluyor hergün deil mesela. Hatta işte yataktan kalkamadım birinde ağlayasım geldi wcye girip çıkınca bi 5 dk falan acıyo sonra uyuyup kalıyorum .

Hizli atinca biseymi oluyomuski :S insallah hersey yolunda gider canim. Sen kacirdin 3 arkadasimiz dogurdu bile :)) boyle giderse bu haftada bikac bebis haberi gelicek sanirim :) allahim hepimizin cocuklari saglikla dogsun insallah.

150-170 olunca sakincali oluyormus . Aaa kacirmisim gercekten kimler dogurdu? Rabbim yardimcimiz olsun.

Canım telden chrome dan girebiliyorum anca diperinden hala girmiyp.çalışma vardu sitede.ben de eksijliğini çok hissettim byranın 2 gün gşremeyince

cnm geçmiş olsun..sağlıkla gelsin bebeğin..kontrol altında olman iyi olmus ve doktorun fark etmesi...ilk doguran sen olmuyacaksın ama 3 kişi var sanırım dogum yapan şimdiye...

Cok teşekkür ederim canim. Amin cumlemizinkiler saglikla gelsin. Doguranlar kac haftalik dogurdu. Bebekler kuveze girdi mi biliyor musunuz?

Aynen canım benimde sadece geceleri oluyor hergün deil mesela. Hatta işte yataktan kalkamadım birinde ağlayasım geldi wcye girip çıkınca bi 5 dk falan acıyo sonra uyuyup kalıyorum .

Aynen bende öleyim kıvranıyorum resmen yataga gerı yatmak çok zor oluyor aklıma takılmıştı demek ki buda normalmiş birşey oluyor panik oluyorum burdan soruyorum bir bakıyorum herkeste aynı dert

Benimde öyle oluyor çok önemsemiyorum artık herşeyi doktora sorsam normal diyecek nasılsa

Dualarımız seninle xanım.ne zaman hayırlıysa,sağlığınız için ne zaman iyiyse o zaman gelir inşallah.lütfen moralini yüksek tut.bebiş kötü etkilenmesin

Mesajını okuyunca benim de gözlerim doldu
Ke ndimi hayal ettim
Bakalım bizlerin hikayesi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…