- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.881
Bana biri bile çok tatlı geliyor cmtsi randevum var dr a sorayım bakalım ne dicek canım )Canım kalsiyumdan diyen arkadaslar da var bu ara kalsiyum alımını artırmak gerekıomus sanrm ben süt 2 bardak içiorum günlük ama yetmio sanrm
İnşallah her şey yolundadır canımGunaydin kizlar bugun doktora gitmeye karar verdim. Bebis hareket ediyo asagilara dogru sonra sivi geliyo benden akici olarak. Dun aksamdan beri 4 kere oldu gecede oldu 2 kere. Suyummu siziyo acaba ne biliyim
Kız senin hormonlar tavan yapmış kıyamam. Neyse az kaldı bizlerede sabırgünaydın kızlar... Sabah sabah ne ağladım ne ağladım.. kuzenimin eşi doğuma giriyormuş.. kuzenimle konuştum nası heyecanlı.. biraz empati yaptım eşimle doğumhaneye girerken sarıldığımızı düşündüm.. Nası ağladım sabah sabah
Gözün aydın canım :)Kızlar günaydınlarrr
Bugun güzel bri haber aldım,geçtiğimiz hafta izin tarıhlerimi yazıp patrona iletmiştim.
16 haftalık annelik izninden sonra,süt iznimi tolu kullanmak istediğimi yazmıştım 2 ay olarak(ücretli izin)
Kabul etmişşş
Valla benide oluyı bazen yataktan kalkamıyorum acımasındangünaydın kızlar son bir haftadır filan gece wc kalktığımda karnım serteşmiş ve acıo oluyor hani sanki böle üzerine yatmışım gibi çok fazla uykum olduğu için bir şekilde uyumaya devam ediyorum ama aklıma takıldı normal midir acaba
Amin canim 1e randevu aldim bakalim minigimide gorucem bi yandan heyecanliyim :))İnşallah her şey yolundadır canım
Tamam canım araştıryım ben onu :) tşklerBen yasak olup olmadigi hakkinda birsey duymadim ben yemistim ama tabi arastir canim ya da doktoruna sor grip gibi durumlarda iyi geliyor
Valla benide oluyı bazen yataktan kalkamıyorum acımasındantuvalete girince rahatlıyorum .uyuma gir wcye rahatla sıkışıyo heralde bebişler
Aynen canım benimde sadece geceleri oluyor hergün deil mesela. Hatta işte yataktan kalkamadım birinde ağlayasım geldi wcye girip çıkınca bi 5 dk falan acıyo sonra uyuyup kalıyorum .Aslında kalkıp gidiyorum wc gelince mutlaka ama acı oluyor karnımda yataga zor yatıyorum sonra uyuyup kalıyorum ama sadece geceleri oluyor
Hizli atinca biseymi oluyomuski :S insallah hersey yolunda gider canim. Sen kacirdin 3 arkadasimiz dogurdu bile :)) boyle giderse bu haftada bikac bebis haberi gelicek sanirim :) allahim hepimizin cocuklari saglikla dogsun insallah.
Canım telden chrome dan girebiliyorum anca diperinden hala girmiyp.çalışma vardu sitede.ben de eksijliğini çok hissettim byranın 2 gün gşremeyinceKiz lar iyi geceler ben günlerdir sayfaya giremiyorum hata veriyordu ekşi sozluktedkadınlar klübune girilmiyor yazmışlar ama baktım sizler hep yazismissiniz nasıl oldu bu????
Bugün Dr gittim 2840 gr 49 cm olmuş kızım bi ara çok kiloluydu şimdi normal Dr vitamini kesmisti kilolu olmasın diye nst ye girdim sancı yok.daha 4 haftam varmış 36+5 bugün. Ama dayanacak gücüm kalmadı uyku yok her yerim ağrıyor. Sizlerden çok uzak kaldım ne var ne yok doguran var mı biri bana özet geçer mi
cnm geçmiş olsun..sağlıkla gelsin bebeğin..kontrol altında olman iyi olmus ve doktorun fark etmesi...ilk doguran sen olmuyacaksın ama 3 kişi var sanırım dogum yapan şimdiye...
Aynen canım benimde sadece geceleri oluyor hergün deil mesela. Hatta işte yataktan kalkamadım birinde ağlayasım geldi wcye girip çıkınca bi 5 dk falan acıyo sonra uyuyup kalıyorum .
Benimkinin de rengi öyle canım demir hapından beri normal rwngini unuttumBende gecen haftalarda ishaldim hep dr magnezyumu bırak dedi..ayrıca kaka rengide demir hapından ııııı iğrençççç
Sen kaçıncı haftandasın canım?Girmeyi denedim ama olmadı. .doğuran var anladigim kadariyla. .ben de dogurayim istiyorum uykusuzluktan agrilardan bıktım her yerim tutuluyor
Benimde öyle oluyor çok önemsemiyorum artık herşeyigünaydın kızlar son bir haftadır filan gece wc kalktığımda karnım serteşmiş ve acıo oluyor hani sanki böle üzerine yatmışım gibi çok fazla uykum olduğu için bir şekilde uyumaya devam ediyorum ama aklıma takıldı normal midir acaba
Dualarımız seninle xanım.ne zaman hayırlıysa,sağlığınız için ne zaman iyiyse o zaman gelir inşallah.lütfen moralini yüksek tut.bebiş kötü etkilenmesinSelam kizlar gunaydin. Dun kontrolum vardi. Gecen hafta suyun azalmış demisti doktor. Dun de gittik bu seferde bebegin kalp atislari hizli dedi. 33 haftligiz 2kilo olmus. Buyumeye devam ediyor ama kslp atislari sıkıntı dedi.benim tansiyonda yukselmis.persembe kontrol var. Doktor hazirlikli gel dedi. duruma gore bebegi aliriz dedi. Dua edin kizlar hakkimizda hayirlisi olsun.sanirim sayfanin ilk dogurani olucam.ama biraz daha buyusun bebegim guvenli bir sekilde.
İyi olur canım doktıra gitmenGunaydin kizlar bugun doktora gitmeye karar verdim. Bebis hareket ediyo asagilara dogru sonra sivi geliyo benden akici olarak. Dun aksamdan beri 4 kere oldu gecede oldu 2 kere. Suyummu siziyo acaba ne biliyim
Mesajını okuyunca benim de gözlerim doldugünaydın kızlar... Sabah sabah ne ağladım ne ağladım.. kuzenimin eşi doğuma giriyormuş.. kuzenimle konuştum nası heyecanlı.. biraz empati yaptım eşimle doğumhaneye girerken sarıldığımızı düşündüm.. Nası ağladım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?