- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.841
Emzirince de verilmiyor muydu sankiTas catlasa hepsi 5 kilo diyorum
Eevett emzirince kilo veriliomuşEmzirince de verilmiyor muydu sanki
Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isterizkendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak toplayın ağlaşmayın... Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti
Bakalim dedigin kadar kolay olacakmi borege abanirsak zor gibi gozukuyokendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak toplayın ağlaşmayın... Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti
Benim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalarEmzirince de verilmiyor muydu sanki
Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isterizkendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak toplayın ağlaşmayın... Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti
Benim cicik çatladıBenim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalarinsallah sizin ciciklere zeval gelmez
Aynisi bendede var. gobegim catlamadi henuz, meme catladi ucu simsiyah, bide dedigin gibi dagildi siyah yer.Benim cicik çatladıo değilde o halka kısmı yayılıp gitti ya sinir oluyom
yok canım ya ne uykusuBakalim dedigin kadar kolay olacakmi borege abanirsak zor gibi gozukuyoSurrender bence uyuyakalmistir
kendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak toplayın ağlaşmayın... Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti
Aynen.. Midem yemek borusu falan yaniyo simdide, galiba o yuzdenyok canım ya ne uykusu
hep uzanmak ıstıyorum nedense
allah dayanma gücü versin bize. zaman su gibi akıp gecsın inşallahAynen.. Midem yemek borusu falan yaniyo simdide, galiba o yuzdenkiz da rahat birakmiyo zaten saolsun. tekmeler donmeler itmeler
Insallah canim..allah dayanma gücü versin bize. zaman su gibi akıp gecsın inşallah
birbirimize dua edelım bariInsallah canim..
Haklisin. Her dakika dua ediyorum gerci hepimizebirbirimize dua edelım bari
yapacak başka bişi yok beklemekten başka
aynen. en zor döneme girdik.Haklisin. Her dakika dua ediyorum gerci hepimizeaz biraz daha kolay gecseydi su surec..
Banada pek heycan gelmiyor, o heycani dogunca onu gorunce anlicam sanirim. Bende bencilim galibaaynen. en zor döneme girdik.
her sey zorlastı artık. ama çok az kaldı bir de heyecan var tabii
gercı heyecan bana nadir gelıyor bu aralar, çünkü kendımı düşünüyorum öncelıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?