2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isteriz

Bakalim dedigin kadar kolay olacakmi borege abanirsak zor gibi gozukuyo Surrender bence uyuyakalmistir

Emzirince de verilmiyor muydu sanki
Benim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalar insallah sizin ciciklere zeval gelmez

Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isteriz

Benim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalar insallah sizin ciciklere zeval gelmez
Benim cicik çatladı o değilde o halka kısmı yayılıp gitti ya sinir oluyom

ayy ne işim olur orada
nerde işe yaramayan var oraya toplanmıs

Gerçekten günler geçmiyor ,durdu yoksa bizde bişey yapmıyoruz yatıp duruyoz elde telefon kk oku oku oku...sanki bişilerle oyalanınca zaman geçiyor star açtım bu ne ya bu ne yaaa offff offff napim beenn makarnamı yapsam ne

aynen. en zor döneme girdik.
her sey zorlastı artık. ama çok az kaldı bir de heyecan var tabii
gercı heyecan bana nadir gelıyor bu aralar, çünkü kendımı düşünüyorum öncelıkle
Banada pek heycan gelmiyor, o heycani dogunca onu gorunce anlicam sanirim. Bende bencilim galiba Daha cok korku geliyo bana, aci cekmekten degilde dogum sonrasi sikinti cekmekten korkuyorum asil, yada dogum sancisi gelirde elim ayagim dolasirsa falan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…