2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hemmm tamam ozaman zorunluysa olsun canım beklemeye lüzum yok ben keyfiyse diye demiştim 2 ocak oluverirdi ben yılbaşında doğum yapayım dedim doktor sakınbana bu kötülüğü yapma dedi :) normal doğum olsun istiyorum bakalım bebiş ne zaman isterse artık :)

Alışverişe çıktığımda herkes erkekmi diyo doktora bile dedim bak herkes erkek diyo diye :) gülüp geöti :)

Kızlar merhabalar,
Doğum yapanlarımız arttıkça beni korku ve heyecan basıyor Bugün izne ayrıldım 32. haftam dolunca. Sırt ağrımdan devam edemedim.
Kızlar bir de bende hamileliğin başından beri akıntı var. Doktora söylüyorum yeşil değilse sorun değil diyor. Benimki hep sarı renkte. Ama nette okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilirmiş. Böyle bir durumu olan var mı?

Canim sıkma canını benim şancim olmasına rağmen suni sancı verdiler açılmayla sancı beraber gitsin ve daha kısa sürede doğsun diye doktorlar işini biliyor bi şekilde sağlıklı olsun da sezaryeni sunisi normali ne olursa olsun sonucunda bebegine kavusunca hepsini unutuyorsun kilosu da sikmasin canını bak kaç kişiye ciğer geliştirici iğne yaptılar ve onlar memnun

Canim benim de var ben hergün camasirimi degistiriyorum enfeksiyon olmasın diye normalde de çok olurdu zaten doktor da normal demiş bak iyiki ayrilmissin izne Ohh çok rahatmis dünden beri bende çok rahatım farkında olmadan ne kadar yoruluyormusum

Benim doktorumda sarı yeşil kokulu renkte oldumu hiç bekleme gel diyor enfeksiyon riski olabilir hiçmi idrar tahlili yaptırmadın çıkardı orda

Bende bugün ayrıldım. Müdür yardımcım (esprilidir kendisi genelde) diyor ki artık sen günlere katılırsın, evlilik programı izler yorum yaparsın

Slm kizlar hala hastanedeyim sancıları azaltmaya çalışıyorlar dün resmen doğum sancısı çektim yaticaksin dedi kasılmalari hafife almayın mutlaka doktora gidin ben bebegin hareketi yavaş die geldim ama bildiğin kasılmalar sanciymis bende normal diodum doguma kadar yatış verdi duanizi eksk etmeyin

Benim doktorumda sarı yeşil kokulu renkte oldumu hiç bekleme gel diyor enfeksiyon riski olabilir hiçmi idrar tahlili yaptırmadın çıkardı orda
Yaptırdım. Hafif iltihap görünüyor önemsemiyorlar. İdrar kültürü de normal çıkınca önemli bişey yok diyorlar. Ama sanki bu hafta iyice arttı gibi. Tekrar gideyim en iyisi. Bebeğe zararı olur diye korkuyorum.

sen perine kesisini diyorsun. yurt dışında perine bölgesine yağlarla masaj yaparak yumuşatıyorlar. yırtık oluşmuyor. ondan çok zorunlu olmadıkça kesi yapılmıyor..

Aynen belki kesmese yırtık oluşmayacak.. ne olur ne olmaz felsefesi bizim insanlarımızı ele geçirmiş.
aynen. devlette böyle yapıyormuş. kursta ebe demişti. o masajı da gösterdi bize. belli bir haftadan sonra yapılıyormuş. da ben o hafta kaçtı unuttum gitti. 36dan sonra diyesim var ama emin değilim.

Gunaydin kizlar bugun doktora gitmeye karar verdim. Bebis hareket ediyo asagilara dogru sonra sivi geliyo benden akici olarak. Dun aksamdan beri 4 kere oldu gecede oldu 2 kere. Suyummu siziyo acaba ne biliyim
İnşaallah su değil idrardır. zira çoğu da idrar çıkıyormuş.

Rabbim sağlıcakla kavuştursun.
akşam bende ilk kez sancı hissettim. korktum. sonra geçti.

Hahahahh bende doktoruma yılbaşında bi yere gitmeyin alkol almayın sakın falan diorum yok almam gitmem merak etme sen dedi bi hastam daha var seninle aynı dedi ama ztn ozmnı bekleyemicezz :)) ayyy beni gittikçe heyecan basıo :)) bugün şu çantada bikaç eksik var onlarıda koyup kaldırcam arabaya koycam çantayı artık :)

Alışverişe çıktığımda herkes erkekmi diyo doktora bile dedim bak herkes erkek diyo diye :) gülüp geöti :)
Aynennnn benimde ölee .. çok güzelleşmişsin erkekmi diolar..ya önceki halimi biliomusunuzki kız anneyi çirkinleştirirmii diolar,bnm kızım çirkinleştirmedi diorum beni bilenlere de :))
Doktoruma bende sölüorum her seferinde gösterio artık şu dudağı şu çizgisi falan die

Sadece erken doğum riskini tetikliyor diye biliyorum aman dikkat et canım olmadı farklı bi hastaneye daha görün .bende az dahi olsa hemen ilaç verdi ben kullanmadım bol su içerek geçirdim . Sen suyu az mı içiyorsun

Bnmde sarıydı cnm bana fitil verdi kullandım

:) aynı şeyleri yaşıyoruz hahaha :) doktorda bana kız dediysem kızdır diyo :)

Benimde az kaldı birde burda herkes doğum yapmaya başladı benide heyecan basıyo ben çanta bile hazırlamadım neler koydun çantaya:)

:) aynı şeyleri yaşıyoruz hahaha :) doktorda bana kız dediysem kızdır diyo :)
Kız deilse napcaksnki hem dio değiştirebilcekmsn dio ne alaka ya diorum herşeyini kıza göre aldım ben diorum :) çok sinir edio beni yaa yatıorum ya yanlarıma bakıo çatlakmı var orda dio
Doğumu düşünemiorum kendisiyle gülmekten o anın duygusallığınıda yaşatmaz bana

Ayyy kıyamammm yaa..bnmde dünden beri sabahları az hareket edio..perşembe gtcem bakalım umarım çıkmaz bişi..Allah yardımcınız olsun canım benimmm,habersiz bırakma bizi,içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…