- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.941
Hemmm tamam ozaman zorunluysa olsun canım beklemeye lüzum yok ben keyfiyse diye demiştim 2 ocak oluverirdiKuzucummm ocağı falan bekleyemicem valla :))
Bize kalsa 25inde alsın ama doktorum cuma günü olmasın dio 28i pazartesi yada 29u salı olsun dioo..bu perşembe kesinleşcek gün bakalım..
Yaa 1ocak olsun istemioruzki o ne öle sanki doğum tarihini bilmionda ölesine yazdırmışsın gibi
Birde tatlım 32.haftadan beri dönük bebeğim kanala yerleşmiş..zorunlu sezeryan olucam ben normal doğum riskinede giremeyiz..
Alışverişe çıktığımda herkes erkekmi diyo doktora bile dedim bak herkes erkek diyo diye :) gülüp geöti :)Ya kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa
Canim sıkma canını benim şancim olmasına rağmen suni sancı verdiler açılmayla sancı beraber gitsin ve daha kısa sürede doğsun diye doktorlar işini biliyor bi şekilde sağlıklı olsun da sezaryeni sunisi normali ne olursa olsun sonucunda bebegine kavusunca hepsini unutuyorsun kilosu da sikmasin canını bak kaç kişiye ciğer geliştirici iğne yaptılar ve onlar memnunBugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.
Canim benim de var ben hergün camasirimi degistiriyorum enfeksiyon olmasın diye normalde de çok olurdu zaten doktor da normal demiş bak iyiki ayrilmissin izne Ohh çok rahatmis dünden beri bende çok rahatım farkında olmadan ne kadar yoruluyormusumKızlar merhabalar,
Doğum yapanlarımız arttıkça beni korku ve heyecan basıyorBugün izne ayrıldım 32. haftam dolunca. Sırt ağrımdan devam edemedim.
Kızlar bir de bende hamileliğin başından beri akıntı var. Doktora söylüyorum yeşil değilse sorun değil diyor. Benimki hep sarı renkte. Ama nette okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilirmiş. Böyle bir durumu olan var mı?
Benim doktorumda sarı yeşil kokulu renkte oldumu hiç bekleme gel diyor enfeksiyon riski olabilir hiçmi idrar tahlili yaptırmadın çıkardı ordaKızlar merhabalar,
Doğum yapanlarımız arttıkça beni korku ve heyecan basıyorBugün izne ayrıldım 32. haftam dolunca. Sırt ağrımdan devam edemedim.
Kızlar bir de bende hamileliğin başından beri akıntı var. Doktora söylüyorum yeşil değilse sorun değil diyor. Benimki hep sarı renkte. Ama nette okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilirmiş. Böyle bir durumu olan var mı?
Bende bugün ayrıldım. Müdür yardımcım (esprilidir kendisi genelde) diyor ki artık sen günlere katılırsın, evlilik programı izler yorum yaparsınAy kızlar dün izne ayrilmistim ya hiç pişman değilim resmen tatil yapıyorum ve gerçekten çok farketti aksama kadar ye iç yat yapıyorum evle de ilgilenebiliyorum kızım okuldan gelince yorgun olmadığım için onunla da ilgilenebiliyorum yaşasın calismamak :))
Yaptırdım. Hafif iltihap görünüyor önemsemiyorlar. İdrar kültürü de normal çıkınca önemli bişey yok diyorlar. Ama sanki bu hafta iyice arttı gibi. Tekrar gideyim en iyisi. Bebeğe zararı olur diye korkuyorum.Benim doktorumda sarı yeşil kokulu renkte oldumu hiç bekleme gel diyor enfeksiyon riski olabilir hiçmi idrar tahlili yaptırmadın çıkardı orda
sen perine kesisini diyorsun.yurt dışında perine bölgesine yağlarla masaj yaparak yumuşatıyorlar. yırtık oluşmuyor. ondan çok zorunlu olmadıkça kesi yapılmıyor..
aynen. devlette böyle yapıyormuş. kursta ebe demişti. o masajı da gösterdi bize. belli bir haftadan sonra yapılıyormuş. da ben o hafta kaçtı unuttum gitti. 36dan sonra diyesim var ama emin değilim.Aynen belki kesmese yırtık oluşmayacak.. ne olur ne olmaz felsefesi bizim insanlarımızı ele geçirmiş.
İnşaallah su değil idrardır. zira çoğu da idrar çıkıyormuş.Gunaydin kizlar bugun doktora gitmeye karar verdim. Bebis hareket ediyo asagilara dogru sonra sivi geliyo benden akici olarak. Dun aksamdan beri 4 kere oldu gecede oldu 2 kere. Suyummu siziyo acaba ne biliyim
Rabbim sağlıcakla kavuştursun.Slm kizlar hala hastanedeyim sancıları azaltmaya çalışıyorlar dün resmen doğum sancısı çektim yaticaksin dedi kasılmalari hafife almayın mutlaka doktora gidin ben bebegin hareketi yavaş die geldim ama bildiğin kasılmalar sanciymis bende normal diodum doguma kadar yatış verdi duanizi eksk etmeyin
Hahahahh bende doktoruma yılbaşında bi yere gitmeyin alkol almayın sakın falan diorum yok almam gitmem merak etme sen dedi bi hastam daha var seninle aynı dedi ama ztn ozmnı bekleyemicezz :)) ayyy beni gittikçe heyecan basıo :)) bugün şu çantada bikaç eksik var onlarıda koyup kaldırcam arabaya koycam çantayı artık :)Hemmm tamam ozaman zorunluysa olsun canım beklemeye lüzum yok ben keyfiyse diye demiştim 2 ocak oluverirdiben yılbaşında doğum yapayım dedim doktor sakınbana bu kötülüğü yapma dedi :) normal doğum olsun istiyorum bakalım bebiş ne zaman isterse artık :)
Aynennnn benimde ölee .. çok güzelleşmişsin erkekmi diolar..ya önceki halimi biliomusunuzkiAlışverişe çıktığımda herkes erkekmi diyo doktora bile dedim bak herkes erkek diyo diye :) gülüp geöti :)
Sadece erken doğum riskini tetikliyor diye biliyorum aman dikkat et canım olmadı farklı bi hastaneye daha görün .bende az dahi olsa hemen ilaç verdi ben kullanmadım bol su içerek geçirdim . Sen suyu az mı içiyorsunYaptırdım. Hafif iltihap görünüyor önemsemiyorlar. İdrar kültürü de normal çıkınca önemli bişey yok diyorlar. Ama sanki bu hafta iyice arttı gibi. Tekrar gideyim en iyisi. Bebeğe zararı olur diye korkuyorum.
Bnmde sarıydı cnm bana fitil verdi kullandımKızlar merhabalar,
:) aynı şeyleri yaşıyoruz hahaha :) doktorda bana kız dediysem kızdır diyo :)Aynennnn benimde ölee .. çok güzelleşmişsin erkekmi diolar..ya önceki halimi biliomusunuzkikız anneyi çirkinleştirirmii diolar,bnm kızım çirkinleştirmedi diorum beni bilenlere de :))
Doktoruma bende sölüorum her seferinde gösterio artık şu dudağı şu çizgisi falan die
Benimde az kaldı birde burda herkes doğum yapmaya başladı benide heyecan basıyo ben çanta bile hazırlamadımHahahahh bende doktoruma yılbaşında bi yere gitmeyin alkol almayın sakın falan diorum yok almam gitmem merak etme sen dedi bi hastam daha var seninle aynı dedi ama ztn ozmnı bekleyemicezz :)) ayyy beni gittikçe heyecan basıo :)) bugün şu çantada bikaç eksik var onlarıda koyup kaldırcam arabaya koycam çantayı artık :)
Kız deilse napcaksnki hem dio değiştirebilcekmsn dio ne alaka ya diorum herşeyini kıza göre aldım ben diorum :) çok sinir edio beni yaa yatıorum ya yanlarıma bakıo çatlakmı var orda dio:) aynı şeyleri yaşıyoruz hahaha :) doktorda bana kız dediysem kızdır diyo :)
Ayyy kıyamammm yaa..bnmde dünden beri sabahları az hareket edio..perşembe gtcem bakalım umarım çıkmaz bişi..Allah yardımcınız olsun canım benimmm,habersiz bırakma bizi,içini ferah tutSlm kizlar hala hastanedeyim sancıları azaltmaya çalışıyorlar dün resmen doğum sancısı çektim yaticaksin dedi kasılmalari hafife almayın mutlaka doktora gidin ben bebegin hareketi yavaş die geldim ama bildiğin kasılmalar sanciymis bende normal diodum doguma kadar yatış verdi duanizi eksk etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?