- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.981
Allah yardimcin olsun canim, insallah vaktinde saglikla gelir bebisin. Kasilmalari durduruyorlar bi sekilde, moralini yuksek tut.Slm kizlar hala hastanedeyim sancıları azaltmaya çalışıyorlar dün resmen doğum sancısı çektim yaticaksin dedi kasılmalari hafife almayın mutlaka doktora gidin ben bebegin hareketi yavaş die geldim ama bildiğin kasılmalar sanciymis bende normal diodum doguma kadar yatış verdi duanizi eksk etmeyin
Maşallah suphanallah hafi gozun aydın benimkide döner inşallah umudum kalmadı amaKizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Canim nasil oldun[/QUOTE
gece boyu bebis oldugundan dhaa hareketliydi ama kafamda bitirdim herhalde,uyumak istiyorum dedim ve baya uyudum :) sabah hafif belimde vardi agri ama gecti sukur o da cnm;saolasin :) ama bi sure burda cok takilmicam benim psikolojm bozuldu tekim evde bi de. sanki heran dogum olcak gbi hissediyrm. daha 32+4um ama cok gerildim. rahatlicm biraz
Canım hamilelikte kaşıntı önemli. Karaciğer enzimlerinden kaynaklanabiliyor. Doktorunu bilgilendir istersen.Bu arada dün gece resmen uyuz gibi kasındım , bir saat içinde oldu hersey, eşim zorla duşa soktu, duş falanda almak istemiyordum, kasidikca kasidimsonra uyumusum, şimdi gene hafif kaşıntım var ama dün geceki gibi değil, var mı benim gibi olan ...
Çok sevindim senin adına cnmKizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Ayy sorma çok üşeniorum bazen :))Kıs şimdiden üşenilirmi :) ben de yıkadım bugün cicileri ütüleyip koyayım bari çantaya :)
Kız nasıl iimiymiş bari haber ver bize :)facebook canım. etiketlemişler onu :)
Yok tatlım sezeryan olcağı için erken alcak 25-28i arası dedi bu perşembe belli olcak bakalım :)kuzum senin olabilir nasip prensesim )
Sağlıkla gelsinler inşallahhj canımmm..senin sorunlu bi hamileliğin oldu ama çok şükür bak bu zamanlara kadar geldik :) gönlünü ferah tut inşallahh..anammm sen daha yeni mi evlendin hemen hamile mi kaldınnnAyy yerim prensesi bizim kızda gelecek ck heyecanliyim nolur sağlıklı olsun canım haklisin valla doktorlar bi garip çok korkutanlar var valla ne çektik Rabbim sonunu ferah etsin evliligimin 1.senesine bile girmedim evlilikten bise anlamadm ama herşeye değer onlar :)
Hic belli olmaz canim son anda donebilir pozitif dusun hepMaşallah suphanallah hafi gozun aydın benimkide döner inşallah umudum kalmadı ama
Amin inşallah. Hepimizin doğumu sağlıklı olsun inşallah37. hafta doğum için erken değil canım. Plesanta yaşlanınca bebiş beslenemiyor bu yüzden doğması ve gelişimine dışarıda devam etmesi daha sağlıklı. Bozma moralini herşey yoluna girer
Allah razı olsun canım moral oldu valla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahCanim sıkma canını benim şancim olmasına rağmen suni sancı verdiler açılmayla sancı beraber gitsin ve daha kısa sürede doğsun diye doktorlar işini biliyor bi şekilde sağlıklı olsun da sezaryeni sunisi normali ne olursa olsun sonucunda bebegine kavusunca hepsini unutuyorsun kilosu da sikmasin canını bak kaç kişiye ciğer geliştirici iğne yaptılar ve onlar memnun
:) nereye yetişeceği belli olmayan ev kadını :) hahahahhahaAyy sorma çok üşeniorum bazen :))
Ben yıkayıp ütüledim ama yenileri gelio sürekli hepsini bidaha yıka ütüle dün akşam eşime diorumki ne yani ben artık ütümü yapcam böle sürekli :))
Koy canım az kaldı artık nolcağı belli olmaz
Anasıyla oyun oynuyo içerde. En son ben doğurursam şaşırmam.Canım dedim ben sana ama dogurmucan bence erken sen :)
Bende var o kaşıntı tatlı yiyince oluyor sankiBu arada dün gece resmen uyuz gibi kasındım , bir saat içinde oldu hersey, eşim zorla duşa soktu, duş falanda almak istemiyordum, kasidikca kasidimsonra uyumusum, şimdi gene hafif kaşıntım var ama dün geceki gibi değil, var mı benim gibi olan ...
Doktorun en iyisini bilir kuzum sezeryan diyosa sezeryan ol riske atmaya değmez
O bendede var cnm özellikle akşamları görme problemi yaşıyorum ama normaldede astiğmat miyopum akşamları yine sıkıntı yaşardım görmede özellikle araba kullanırken ama bu ara daha bi körleştim sanki göz doktoruna yakın zamanda muayene oldum numaram da ilerlemiş olamaz bu kadar kısa sürede muhtemelen hamişliktendir
Ben neler diyom 5yaşındaki oğluma bi bilsen bebişede diyom tabi :) boş ver takılma
k
Sende mi ankaradasın cnm bulduk sonunda altunbileklerde ordada bulamasaydım istanbul yoluna açılan civile gidecektim ama söylediğin iyi oldu migrosa bakmak aklımıza gelmemişti bitince bulamazsam orayada bakarım artık
Evet cnm dr ne derse o. Bazilarina diyorum diyor dr da bebek buyuk normal dogumda sakatlanabilir diye olsuuun diyorlarmis.ben hayatta goze alamam.neyseki bu hafta cok kilo almamis.3200 su an.hala normal sansim var yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?