2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim, insallah vaktinde saglikla gelir bebisin. Kasilmalari durduruyorlar bi sekilde, moralini yuksek tut.

Maşallah suphanallah hafi gozun aydın benimkide döner inşallah umudum kalmadı ama

Canım hamilelikte kaşıntı önemli. Karaciğer enzimlerinden kaynaklanabiliyor. Doktorunu bilgilendir istersen.

Çok sevindim senin adına cnm

Kıs şimdiden üşenilirmi :) ben de yıkadım bugün cicileri ütüleyip koyayım bari çantaya :)
Ayy sorma çok üşeniorum bazen :))
Ben yıkayıp ütüledim ama yenileri gelio sürekli hepsini bidaha yıka ütüle dün akşam eşime diorumki ne yani ben artık ütümü yapcam böle sürekli :))
Koy canım az kaldı artık nolcağı belli olmaz

Sağlıkla gelsinler inşallahhj canımmm..senin sorunlu bi hamileliğin oldu ama çok şükür bak bu zamanlara kadar geldik :) gönlünü ferah tut inşallahh..anammm sen daha yeni mi evlendin hemen hamile mi kaldınnn

Uyuyamiyoruuuumm. Gece kasintisindan sabaha kadar uyuyamiyorum. Kasin.aktan yorgun dusup 6-7 gibi uyuyakaliyorum ancak. Geceleri kalkip dus almaktan hastaliga davetiye cikariyorum iyice ki zaten soguk alginligim var.
Gecen hafta karaciger enzimleri normaldi acilden bakilmisti. Ama kasinti gecmeyince dun cilt doktoruna gittim artik. Enzimler biraz yukselmis safra asidi sonucu daha cikmadi. Krem yazdiricam bugun gidip. Daha yeni uyandim
Dog artik cocugum, dog da kurtar beni
Burda da vardi kasintisi olanlar. Gecem gunduz olunca okuyamaz oldum burayi. Siz ne durumdasiniz?
Herkes iyi mi?

Allah razı olsun canım moral oldu valla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

:) nereye yetişeceği belli olmayan ev kadını :) hahahahhaha

Bende var o kaşıntı tatlı yiyince oluyor sanki

Evet cnm dr ne derse o. Bazilarina diyorum diyor dr da bebek buyuk normal dogumda sakatlanabilir diye olsuuun diyorlarmis.ben hayatta goze alamam.neyseki bu hafta cok kilo almamis.3200 su an.hala normal sansim var yani:)

Evet cnm dr ne derse o. Bazilarina diyorum diyor dr da bebek buyuk normal dogumda sakatlanabilir diye olsuuun diyorlarmis.ben hayatta goze alamam.neyseki bu hafta cok kilo almamis.3200 su an.hala normal sansim var yani:)

kacıncı haftadasın canım ve artı kac gunluk

bebeğin kilosu neye gore fazla diyor doktor?
boyu için bişey dedi mi?

Kızlar ilk kızımı bu kitaba göre büyüttüm şiddetle tavsiye ederim çocuğumu yatırıp iyi uykular diyip odadan çıkmak istiyorum kendi kendine uyusun istiyorum diyenler beslenme düzeni olsun uyku düzeni olsun diyenler rahat uygulanabilir bi kitap ben üç aylıkken almıştım kitabı keşke doğmadan alıp okuyabilseydim demiştim

Eklentiler

• 20151208_151302.webp
    21 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…