- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.921
aaaa habersiz bırakma :/Gunaydin kizlar bugun doktora gitmeye karar verdim. Bebis hareket ediyo asagilara dogru sonra sivi geliyo benden akici olarak. Dun aksamdan beri 4 kere oldu gecede oldu 2 kere. Suyummu siziyo acaba ne biliyim
ah benim verdiğim emeklerin hepsi boşa gittiiiiiiii. o konuyu açma çok dertliyim.Doktor belki alttan muayene eder diye jilet yapiyim dedim malum yerleri goremedigim icin kanattim. Uzun zaman sonra ilk defa orda kan gorunce bi tuhaf oldum yahuah ne guzel lazere baslamistim ilk seanstan sonra hamile kaldigimi ogrendim simdi taa emzirdikten sonra gel dedi burdada kil tuy herseyi konusur olduk
Anaaaaa ne zamannnnkıııııız @pinkperest doğum yapmış yaaaa
37. hafta doğum için erken değil canım. Plesanta yaşlanınca bebiş beslenemiyor bu yüzden doğması ve gelişimine dışarıda devam etmesi daha sağlıklı. Bozma moralini herşey yoluna girerBugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.
Hadi be nereden duydunkıııııız @pinkperest doğum yapmış yaaaa
Ya kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa
NASIL yani ya ne zaman aaaakıııııız @pinkperest doğum yapmış yaaaa
benimde tam tersi ama oğluşum olacakYa kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa
erken doğum olucak benımkı galıba dıyordu,haklı cıktı..kıııııız @pinkperest doğum yapmış yaaaa
ben daha hazırlamadım bilekızlar hastane çantasına bebek için havlu koyulmalı mı.. yer kalmadı yeminlen
12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)Günaydınnnn kızlarrr :))
Benim gibi 11de yatıp 10da uyanan var mı
Tek sorun gece 3-4kere uyanıp tualeti ziyaret etmek :))
Yarın 36.haftamız bitiooo bizimmm :)) yarından snrada randevumuz var tahliller yapılıp sezeryan için kesin tarih belirlenicek :))
En fazla 20günüm kaldı
Hahahha tabir süper :))
Ya benim yanlarım doldu ya,oturunca bakıyorumda şöööle bi göbeğime bazı bazı,poşete konmuş ayran kıvamındayım
Bende onu düşünüodum ama yıkanmıcakki bebek koymaya gerek yok bence yaa..kızlar hastane çantasına bebek için havlu koyulmalı mı.. yer kalmadı yeminlen
Kuzucummm ocağı falan bekleyemicem valla :))12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)
Bende hazırlamadım :) ama cicilerimizi yıkadım bugünben daha hazırlamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?