2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah benim verdiğim emeklerin hepsi boşa gittiiiiiiii. o konuyu açma çok dertliyim.

37. hafta doğum için erken değil canım. Plesanta yaşlanınca bebiş beslenemiyor bu yüzden doğması ve gelişimine dışarıda devam etmesi daha sağlıklı. Bozma moralini herşey yoluna girer

Ya kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa

Ya benim yanlarım doldu ya,oturunca bakıyorumda şöööle bi göbeğime bazı bazı,poşete konmuş ayran kıvamındayım

benimde tam tersi ama oğluşum olacak

12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)

12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)
Kuzucummm ocağı falan bekleyemicem valla :))
Bize kalsa 25inde alsın ama doktorum cuma günü olmasın dio 28i pazartesi yada 29u salı olsun dioo..bu perşembe kesinleşcek gün bakalım..
Yaa 1ocak olsun istemioruzki o ne öle sanki doğum tarihini bilmionda ölesine yazdırmışsın gibi
Birde tatlım 32.haftadan beri dönük bebeğim kanala yerleşmiş..zorunlu sezeryan olucam ben normal doğum riskinede giremeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…