- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.961
Hazırla canım artık bişi kalmadıkii..Benimde az kaldı birde burda herkes doğum yapmaya başladı benide heyecan basıyo ben çanta bile hazırlamadımneler koydun çantaya:)
Çok güldüm kız :) bende herleyi kıza göre aldım bak herşeyi sana aldırırım dedim :) bu hafta randevumuz var cmtsi bakalım napıcaz bidaha sorup sinir etsemmi ki :)Kız deilse napcaksnki hem dio değiştirebilcekmsn dio ne alaka ya diorum herşeyini kıza göre aldım ben diorum :) çok sinir edio beni yaa yatıorum ya yanlarıma bakıo çatlakmı var orda dio
Doğumu düşünemiorum kendisiyle gülmekten o anın duygusallığınıda yaşatmaz bana
Kıs şimdiden üşenilirmi :) ben de yıkadım bugün cicileri ütüleyip koyayım bari çantaya :)Hazırla canım artık bişi kalmadıkii..
Ayy aklıma ne geliosa koydum vallaa :)) şimdi yazaımmı tek tek hepsini çok üşendim
canım faceden gördüüüüm. Oğluşuna kavuşmuş :)NASIL yani ya ne zaman aaaa
facebook canım. etiketlemişler onu :)erken doğum olucak benımkı galıba dıyordu,haklı cıktı..
Sen nerden habr aldın cnm.
bilmeeeeem. ben baktığımda yarım saat olmştu. Şimi 1 saat olmuştur. Etiket yaptıklarına göre iyiler. Yani inşallah öylediiiiir :) yerim yaaa darısı başımaaaArnavutgelinii aa ne zaman yapmış nasıllarmış durumları iyiler mi ki
Devam canım ya. Az kaldı bakalım.Snn ağrılar ne durumda devam mi
maşallaharkadaşımın eşi 26 haftalık doğum yapmıştı.. 4 aydır küvezdeydi.. .çok şeyler yaşamıştı bebek beynin su birikti ameliyat oldu vs... 1000 gr doğmuştu sadece çok minnaktı.. bugün taburcu olmuş...Allah'ım nasıl mutlu ailesi.. resmen mucize oldu onlar için. 3.080 gr taburcu olmuş.. Allah tan umut kesilmiyor kızlar
Kafeinsiz Nescafe var içebilirsin canım, ben sütü tek icemedigim için Nescafe kafeinsiz kahve ile içiyorum, Starbucks tada kafeinsiz kahve ile kahve keyfi yapıyorum , hiç mahrum bırakmadım kahve keyfinden kendimi...Jacobs içmeyi özledim ...şimdi koyu bir kahve hazırlasam çarpıntı yapacakkahvesini az atsam bişiye benzemicek offf...ağrılar çarpıntılar
Ben doktorum la konusucam, normal epidural istiyorum ve mecbur olmadıkça alttan kesi istemiyorum , bebek dogunca birazcık göğsümde kalsın apar topar muayene için götürmesinler istiyorum, kordonun hemen kesilmesini istemiyorum....Dogrudur, bizde alttan kesi mevzusuda var ayrica yurtdisinda pek tercih edilmiyomus, kolayina kaciliyo turkiyede illaki...
34 ten sonra düzenli yapılması gerekiyor, eşim den yardım isteyip yapmayı düşünüyorum perine mesajını. ..sen perine kesisini diyorsun.yurt dışında perine bölgesine yağlarla masaj yaparak yumuşatıyorlar. yırtık oluşmuyor. ondan çok zorunlu olmadıkça kesi yapılmıyor..
Ben kıyafetlerini dolaba yerleştirdim de uyku setini yıkamadım bile, son haftalarda yıkarim, başka beşiğin in ortulerini yikamistik, üstüne örtü serdik ama gene tozBenim yılbaşından sınra serip üstüne çarşaf seresim var ama bilmiyorum ki toz olur mu yine de ?şimdilik hurçta bakslım
Bizim facete grubumuz var mi canım?yaa çok sevindi kızlar doğum yapablnlar yazsa foto paylaşsa ne güzel olur ben hemen paylaşmayı dusunyrm birbirimizi okadar destek oldukki bebislerinizi paylasip bence doğum hikayemizi yazalmcanım faceden gördüüüüm. Oğluşuna kavuşmuş :)
Gerek yok canımkızlar hastane çantasına bebek için havlu koyulmalı mı.. yer kalmadı yeminlen
Bide altın takıolarmış o bebeklere :)))
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde yılın ilk bebeğini doğurup tvye çıkcam ünlü olcaz die dalga geçiodum
Dün giremedim 3 kişi doğurmuş çok heyecanlı
Kızlar merhabalar,
Doğum yapanlarımız arttıkça beni korku ve heyecan basıyorBugün izne ayrıldım 32. haftam dolunca. Sırt ağrımdan devam edemedim.
Kızlar bir de bende hamileliğin başından beri akıntı var. Doktora söylüyorum yeşil değilse sorun değil diyor. Benimki hep sarı renkte. Ama nette okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilirmiş. Böyle bir durumu olan var mı?
Maşallah.. Allah mutlulugunuzu bozmasinKizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Ayy yerim prensesi bizim kızda gelecek ck heyecanliyim nolur sağlıklı olsun canım haklisin valla doktorlar bi garip çok korkutanlar var valla ne çektik Rabbim sonunu ferah etsin evliligimin 1.senesine bile girmedim evlilikten bise anlamadm ama herşeye değer onlar :)Canım benimmmm çokkk teşekkür ederimmm :) dün gece doğurmuştum rüyamda zaten bakmaya doğamadığım bi kızım vardı :) hoş çirkinde olsalar onlar bize dünyanın en güzel bebeği gibi gelir zaten :))
Ya bu doktorlarıda çözemiorummm..geçen hafta farklı bi doktora gideim dedim ooo dedi bebek kanala girmiş çatı nst yapılmalı falan telaşlandırdı beni kendi doktoruma gidiorum kanala girmişmi die soruo eşim süveyş kanalı mı die dalga geçio adam..nst bakıo sancı yok bişi demio.. Herşey normal bazı doktorlara göre..Allaha eminetiz..
Canım dedim ben sana ama dogurmucan bence erken sen :)Devam canım ya. Az kaldı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?