2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

açılmayı nasıl kontrol ediyolar?elle bakıp cm e nasıl karar verilebilir ki?

canım bizim senle günlermz aynı sayılır en son kac grdı bebişin kacıncı haftada gitmiştin

açılmayı nasıl kontrol ediyolar?elle bakıp cm e nasıl karar verilebilir ki?

aynen bende merak edıorm birde kaçıncı haftalarda yapılıo çatı muayenesi benm bu cumartesi kontrolm var 35. Haftada olucam yapar mı ki

1 parmağın kalınlığını 1 cm sayıyorlarsa demek :) Zaten baş ve işaret parmakla kontrol ediyorlarmış.. Ölçe ölçe el kararı biliyorlardır ne kadar açıldığını.. Benim ilk çatı kontrolüm 38. haftada yapılmıştı.

aynen bende merak edıorm birde kaçıncı haftalarda yapılıo çatı muayenesi benm bu cumartesi kontrolm var 35. Haftada olucam yapar mı ki
35.haftada yapmaz genelde 37-38. Haftada yapılıyor.tabii olağanüstü bir durum olmazsa. Benim geçen ay çok ağrım vardı alt tarafta muayene yaptı mesela. Progestan kullanmıştım. Bu kontrolde 35 de gittim bir sıkıntım olmadığı için bakmadi. 2 hafta sonra bakicaz dedi.

Sağlıkla gelsinler inşallahhj canımmm..senin sorunlu bi hamileliğin oldu ama çok şükür bak bu zamanlara kadar geldik :) gönlünü ferah tut inşallahh..anammm sen daha yeni mi evlendin hemen hamile mi kaldınnn
Evet canım 6 şubatta evlilik yıl donumumuz var inşallah sağlıklı oluruz kizimizla kutlucaz :)

Bugünde hastanedeyim, serum verdiler nstye baglaniyorum araliklarla, tansiyonum hep sınırlarda dolanıyor, yarın inşallah cikarim, evde dinlenerek yerinde buyur, bugün bi de açılma var mi diye baktılar, ben öyle parmağıyla bakicak sandım, baya eliyle icimde bi yerleri kurcadi, hiç sevmedim o nasıl birşey öyle, galiba normal doğuma da uygun degilmisim, yarın tekrar sorcam doktora son durumumuza göre,,,

Sizinde bebisinizden çıt sesleri geliyormu kemik çıtlaması nette araştırdım boyle birsey sadece ben yaşamıyorum :) cok degisik bisey ya kemikleri çıtlıyor
Evet bende duyuyorum, hatta dun aksam 2 kez oldu :)
Bende baya araştırdım, kemik olabilirmiş gerçekten ama bana cok ilginç geldi o sesi bizim duyabilmemiz

Haklisin bitanem yavaş yavaş harekete yuruyuse basladm açıklığına rağmen zaten sknti olmaz dedim inş olmaz hiç dışarı cikmamstm çok garip geliyo
Ben şu 37. Haftayı görsem yürümeyi bırak koşucam kolay doğum olsun diye O haftada olsam amaaan en fazla doğururm dicem de şimdi hala kendimi çok yorduğumda tedirginlik oluyo erken daha diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…