2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nası yaaa son bi kez kontrol falan etmeden hadi gel doğurmu dedi
Hayırlı olsun tatlımmm..
Anammm doğuran doğurana yaa

benimde oyle oluyo. Ucundan icine dogru bi sizlama. Lansinoh surmeye baslamistim hatta 1 ay evvel. Onu kullanmaya baslamamla beraber basladi.

Hayırlı olsun canım,
Inşallah bebiş de çabuk toparlanır ve kavusursunuz

Canim gozun aydin.biran once kavusursun insallah yavruna saglikla.spinal zor oldumu.kani niye degisiyoki bebisin.bide hangi hastanede dogum yaptin

Karnim bugun cok inip cikti. Hatta bi ara duzenliydi 1 saat boyunca 4-5 dakikada bir inip cikti ayni yerden, bebegin ayagini dayadigi yer tam (tabi tahmin sadece) cok korktum uyudum hemen midemde fenaydi. Simdi gene duzensiz oluyo inip cikmalar ama agri sizi yok. Neye alamet bilemedim. Igrenc bir gundu...

Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun insallah. Tez zamanda saglikla annesine havustursun Rabbim. Cok gecmis olsun

Saol canm benm doktor da daha bişey demedi bununla ilgili de
Saol canım benm de bakmaz o zaman bi sıkıntı yok şimdilk
canım gözün aydın inşallah bebişine de tez zamanda kavusursun sağlıkla

aynen canm günlerimizde aynı gibi bencede zayıf olmasından iyidir tabi ama cıkarmak zor olabilir bende 4300 doğmusum annem ne cektm bi ben bi Allah bilir der

Allah analı babalı büyütsün. Canım ama ben belki Önceki yazıklar ını kaçırdım kacıncı haftada neden doguma aldı doktor

Saglıkla kavus yavruna

Allah analı babalı buyutsun.Gözünüz aydın.Spinal nasıldı? Sonrasinda agri siziniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…