- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.081
Ne zaman yapmış aaaa!!!kıııııız @pinkperest doğum yapmış yaaaa
Ben koymadım gerwk yok bencekızlar hastane çantasına bebek için havlu koyulmalı mı.. yer kalmadı yeminlen
Ben 32 den beri ixinseyimAy kızlar dün izne ayrilmistim ya hiç pişman değilim resmen tatil yapıyorum ve gerçekten çok farketti aksama kadar ye iç yat yapıyorum evle de ilgilenebiliyorum kızım okuldan gelince yorgun olmadığım için onunla da ilgilenebiliyorum yaşasın calismamak :))
Benim dojtorum enfeksiyonun erken doğum sebeplerinden biri olduğunu söylemişti .aman hafife almayın kızlarYaptırdım. Hafif iltihap görünüyor önemsemiyorlar. İdrar kültürü de normal çıkınca önemli bişey yok diyorlar. Ama sanki bu hafta iyice arttı gibi. Tekrar gideyim en iyisi. Bebeğe zararı olur diye korkuyorum.
Bence de :)Bizim facete grubumuz var mi canım?yaa çok sevindi kızlar doğum yapablnlar yazsa foto paylaşsa ne güzel olur ben hemen paylaşmayı dusunyrm birbirimizi okadar destek oldukki bebislerinizi paylasip bence doğum hikayemizi yazalm
Gözün aydın canım :)Kizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Canim bugun hic gozukmedin, nerelerdesin? Sancim var yazmissin en son, iyimisin?kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
ben baya beklemişim bebiş yapmak için rahatıma çok düşkünüm o yüzden karar vermem zaman aldı. 2008 evledim 8 .seneye giriyoruzEvliliğini anlayamadan anne olucaksınnn olsunn oda güzeldirbizde şubatta evlendik eşimin doğumgününde :))
iyiyim cnm sagolasin,dun baya cektim ama bugun iyiyim sukur. bugun ssdece oglusla ilgilendim :) sen nasilsin iyisin dimi?@csey
Canim bugun hic gozukmedin, nerelerdesin? Sancim var yazmissin en son, iyimisin?
elle muayene nasıl acı veriyormu benim bu cumartesi yapılacak çatı muayenesi çok tedirginimÖnce ultraaonla vajinal rahim ağzına baktı. Sonra da elle baktı canım.
Canim gozunuz aydin allah bebisinin yardimcisi olsunn ins biran once evinize saglikla donersinizKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Maşallah suphanallah hafi gozun aydın benimkide döner inşallah umudum kalmadı ama
3100 canim o kadar degil cok sukurSenin bebisinde masallahi var.3700 gr şimdiden 4 ü rahat bulur bence. Evet zor doğumdan dolayi oğlumun boynunda kas kanaması olmuştu benimde. O yüzden çok kilo istemiyorum. Nasılsa sonradan kilo alıyorlar.
İdrar tahlili veriyorum hep iltihap az çıkıyor, kültür normal. Öyle olunca normal diyor.bende enfeksıyon var. ilaç verdi doktor bu 2. ilaç
akıntı rengım hep beyazdı.
doktorun neden bi idrar tahlılı ıstemedı kı?
Kim doğurdu kaçırdımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?