2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 32 den beri ixinseyim
Hatta bi hafta da rapor patlattım öncesinde hiö pişman değilim

Benim dojtorum enfeksiyonun erken doğum sebeplerinden biri olduğunu söylemişti .aman hafife almayın kızlar

Gözün aydın canım :)

@csey
kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Canim bugun hic gozukmedin, nerelerdesin? Sancim var yazmissin en son, iyimisin?

Evliliğini anlayamadan anne olucaksınnn olsunn oda güzeldir bizde şubatta evlendik eşimin doğumgününde :))
ben baya beklemişim bebiş yapmak için rahatıma çok düşkünüm o yüzden karar vermem zaman aldı. 2008 evledim 8 .seneye giriyoruz gezeyim tozayım diye bu kadar zaman bekledim iyi ki beklemişim hamileliğim hep evde geçti

Canim gozunuz aydin allah bebisinin yardimcisi olsunn ins biran once evinize saglikla donersiniz

CERKESKIZI canımmmm tebrik ederimmm çok sevindim iyi olmana. Allahım yavrunu size bağışlasın. Sağ salim tez zamanda kavuşun inşallah. Güle güle büyütmek nasip olsun inşallah canım

Senin bebisinde masallahi var.3700 gr şimdiden 4 ü rahat bulur bence. Evet zor doğumdan dolayi oğlumun boynunda kas kanaması olmuştu benimde. O yüzden çok kilo istemiyorum. Nasılsa sonradan kilo alıyorlar.
3100 canim o kadar degil cok sukur bende normal olsun istiyorum ya sisko olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…