- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.101
İçmeye çalışıyorum ama ölçülü değil... Sanırım yeterli olmuyorSadece erken doğum riskini tetikliyor diye biliyorum aman dikkat et canım olmadı farklı bi hastaneye daha görün .bende az dahi olsa hemen ilaç verdi ben kullanmadım bol su içerek geçirdim . Sen suyu az mı içiyorsun
Bizimde şubatta 4.yılımız doluo canımm :))ben baya beklemişim bebiş yapmak için rahatıma çok düşkünüm o yüzden karar vermem zaman aldı. 2008 evledim 8 .seneye giriyoruzgezeyim tozayım diye bu kadar zaman bekledim iyi ki beklemişim hamileliğim hep evde geçti
Yok hayır canım ege üniversitesine gidiorum ben..sweetgiirl bnm de aını,çınarlı mydı?
Dedim aynı gün mü doğurcz diye bnm de 25-26 aralık ondn;-)Yok hayır canım ege üniversitesine gidiorum ben..
Kızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Grubun adı ne?Bence de :)
bana yetmedi bileBizimde şubatta 4.yılımız doluo canımm :))
Şuan için bu kadar beklediğime pişman deilim ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızdada aynı hissedermiyim bilmiorumm..gezdik tozduk ii oldu şimdiye kadar
ben en son 31+5 te gitmişti şimdi de 34+3 te gidicem cumartesi aynı sayılır senle ama senin hamileliğin daha önde tabiAyy doğuran doğurana :) cerkezkizi pinkperest Allah analı babalı büyütsün
Bizde bugün kontrole gittik bi sıkıntı yok ama 18 gün sonra çağırdı çok geç değil mi ya siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz
Aynen ya heyecan baskı beni de senin günün de az kalmış hakkımızda hayırlısı olsunAyyyy dogumar hizlandi. Beni de heyecan sardi ya.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Bebislerini kucagina alan anneler saglicakla buyutsunler insallah
Nası yaaa son bi kez kontrol falan etmeden hadi gel doğurmu dedi
Hayırlı olsun tatlımmm..
Anammm doğuran doğurana yaa
Ayyyy dogumar hizlandi. Beni de heyecan sardi ya.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Bebislerini kucagina alan anneler saglicakla buyutsunler insallah
Böyle giderse annelerin yarısı aralık annesi olacak bizimyaa ben size dedim de inanmadınız daha erken dediniz hafta yeni başladı şimdiden 2 doğum haberi geldi bile.olsun ama güzel haberler bunlar.sağlıkla gelsinler inşallah
Aa seninde mi öle :) bnmde oerşembe günü kesin tarih belirlencek bakalım canım :)Dedim aynı gün mü doğurcz diye bnm de 25-26 aralık ondn;-)
Aynennn öle canımmm tura katılcaktık hamile olduğumu öğrenince iptal ettirdi eşim :)) daha snrada ısrarlarıma rağmen risk almam dedi gitmedik inşallahh bizde kızımız olsun onunla giderizbana yetmedi bileartık kızımla gezeriz diye avutuyorum kendimi
Yordun tabi bide dun kendini.artik hicbisey yapmamak lazim.bende iyim sukur sadece tuvalet ve yemege kalkiyorum.bugun son kontrole gittik.kan falan verdim sezeryan icin.pazartesini bekliyorumm.dogumlar cogaldi sira bende galibaaiyiyim cnm sagolasin,dun baya cektim ama bugun iyiyim sukur. bugun ssdece oglusla ilgilendim :) sen nasilsin iyisin dimi?
Kızzz ağzını hayra açyaa ben size dedim de inanmadınız daha erken dediniz hafta yeni başladı şimdiden 2 doğum haberi geldi bile.olsun ama güzel haberler bunlar.sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?