- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.121
Allah seni yarında ben ütülicem :)Yapmadım valla canım evlendiğimizden beri ütücüye verioz
Şimdi çok zor geldi minik minik ütüle ütüle bitmio :))
P.tesi de bn gidicm inş...hadi bakalm,bkliyoruz..Aa seninde mi öle :) bnmde oerşembe günü kesin tarih belirlencek bakalım canım :)
Önüne şişe koy yada sürahi dur dur iç zorla kendini bşraz bu aralar bize su içmek çom yararlı zorla biraz kendini bakalım .düzelirsin inşallah güzel haberlerle gel .yada başka bi doktora gmrün nerdensin ?İçmeye çalışıyorum ama ölçülü değil... Sanırım yeterli olmuyor
Ankaradayim cnm. Başka bi doktora da gideceğim ztn bu hafta bakalım...Önüne şişe koy yada sürahi dur dur iç zorla kendini bşraz bu aralar bize su içmek çom yararlı zorla biraz kendini bakalım .düzelirsin inşallah güzel haberlerle gel .yada başka bi doktora gmrün nerdensin ?
Kızzz ağzını hayra aç
Doğuran doğurana valla korku sardı
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canımmP.tesi de bn gidicm inş...hadi bakalm,bkliyoruz..
Iyi canim sevindim, gormeyince hic merak ettim. Bende iyiyim sukur, oglusumla tepisip duruyoz :)iyiyim cnm sagolasin,dun baya cektim ama bugun iyiyim sukur. bugun ssdece oglusla ilgilendim :) sen nasilsin iyisin dimi?
Benimde yarın 36bitio ama daha gelmesin yaa ben hiç hazır deilimtabi ki hayırlı haberler canım kötü amaçla söylemedim ama 37. haftaya girenler var bu hafta bikaç doğum bekliyorum demiştim dün sabah.içime mi doğdu ne
Aaa şok şok nerden duydunuzz ?? Bu arada dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hemen kucaginiza alirsiniz insallahKızlar ben haberi yeni duydum. 3 hafta kadar önce ankara etimesgutta özel bi hastanede kuvözdeki bebekleri karıştırmışlar. Hastane ismi vermemişler haberlerde. Bilen var mı acaba???
Canım çapraz takabilmek için de askısı olsun diyorlar. Bebekle yalnız çıktığında daha kullanışlı olması için.Eki Görüntüle 1712105 Eki Görüntüle 1712106 Eki Görüntüle 1712108
kullanım olarak sizce hangisi güzel kullanışlı olur... renklere takılmayın model olarak fikir istiyorum...
güzelmiş onlarında var buyuk askıları...Canım çapraz takabilmek için de askısı olsun diyorlar. Bebekle yalnız çıktığında daha kullanışlı olması için.
Ben de şunu aldım indirime denk gelip :)
Bugün bi arkadaşımdan duymuştum. Sonra netten baktım. 'ankarada hastanede bebekler karıştı' gibi şeyler yazıp google dan bakabilirsin cnm. Sadece etimesgutta özel bi hastane diyor videoda isim vermiyor.Aaa şok şok nerden duydunuzz ?? Bu arada dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hemen kucaginiza alirsiniz insallah
git tabi enfeksiyon önemli dikkat canım kendine suyuda zorlaAnkaradayim cnm. Başka bi doktora da gideceğim ztn bu hafta bakalım...
Amin canim herkes 2 haftaya dogurusun diyor yaaaa ne cabuk gectiii:))Aynen ya heyecan baskı beni de senin günün de az kalmış hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?