2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İçmeye çalışıyorum ama ölçülü değil... Sanırım yeterli olmuyor
Önüne şişe koy yada sürahi dur dur iç zorla kendini bşraz bu aralar bize su içmek çom yararlı zorla biraz kendini bakalım .düzelirsin inşallah güzel haberlerle gel .yada başka bi doktora gmrün nerdensin ?

Ankaradayim cnm. Başka bi doktora da gideceğim ztn bu hafta bakalım...

Kızlar ben haberi yeni duydum. 3 hafta kadar önce ankara etimesgutta özel bi hastanede kuvözdeki bebekleri karıştırmışlar. Hastane ismi vermemişler haberlerde. Bilen var mı acaba???

tabi ki hayırlı haberler canım kötü amaçla söylemedim ama 37. haftaya girenler var bu hafta bikaç doğum bekliyorum demiştim dün sabah.içime mi doğdu ne
Benimde yarın 36bitio ama daha gelmesin yaa ben hiç hazır deilim
Sırası gelen doğurmuo valla burda , pat die doğrudum yazıolar :))

Kızlar ben haberi yeni duydum. 3 hafta kadar önce ankara etimesgutta özel bi hastanede kuvözdeki bebekleri karıştırmışlar. Hastane ismi vermemişler haberlerde. Bilen var mı acaba???
Aaa şok şok nerden duydunuzz ?? Bu arada dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hemen kucaginiza alirsiniz insallah

Eklentiler

• IMG-20151205-WA0018.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
Aaa şok şok nerden duydunuzz ?? Bu arada dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hemen kucaginiza alirsiniz insallah
Bugün bi arkadaşımdan duymuştum. Sonra netten baktım. 'ankarada hastanede bebekler karıştı' gibi şeyler yazıp google dan bakabilirsin cnm. Sadece etimesgutta özel bi hastane diyor videoda isim vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…