- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.161
Benimde yarın 36bitio ama daha gelmesin yaa ben hiç hazır deilim
Sırası gelen doğurmuo valla burda , pat die doğrudum yazıolar :))
Tebrikler canım neden bu kadar erken oldu pekiKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Evet yaa ne zor sizinkide.direk supriz olacak size.senin oglusda zora gelemiyecek demekki.bizde kac haftadir yuzlerini goremiyoduk gostermiyolardi.bugun ikisinide gorduk son son pozlarimizi verdik.hayirlisiyla bi o gunu atlatsamm insan korkuyoevet dun cok yorulmusum,beyfendi de skntiya gelemediaslinda bi suredir yine var belimde agri ama hafiften. sen enerji depola iyice,pts icin ben bile heycanliym inan ki:) bicirik kizlarin gelio sonundaaaa bnm d yrn randevum var guya da bnmki ztn randevu dgl goremiyorum edemiyorum
Benim sertlesip toplaniyolar bi yerde.o anda ates basiyo kalbimde carpinti ve sirt agrisi oluyo geneldede aksamlari oluyo.onun icin sordumsabahları normalde de portakal suyu önerilmiyor. bence etkisi vardır. çarpıyormuş sabah sabah.
Geçmişler olsun. İnşaallah tez zamanda kucağınıza alırsınız.
yok olmuyor. bugün nerdeyse tüm gün oldu çarpıntı.. ama sertleşme yok. sertleşme bende gaz varken oluyor.
evet. sarkıtmamak çok fark ediyor.
14 ü canimm.5 gun kaldiayın kaçıydı canım
Aynen bende merak ettimneymiş o grubun adı kızlar?
facedeki?
Bence de 1 numaraEki Görüntüle 1712105 Eki Görüntüle 1712106 Eki Görüntüle 1712108
kullanım olarak sizce hangisi güzel kullanışlı olur... renklere takılmayın model olarak fikir istiyorum...
Şimdi gördüm resim açılmamıştıdaKızlar ilk kızımı bu kitaba göre büyüttüm şiddetle tavsiye ederim çocuğumu yatırıp iyi uykular diyip odadan çıkmak istiyorum kendi kendine uyusun istiyorum diyenler beslenme düzeni olsun uyku düzeni olsun diyenler rahat uygulanabilir bi kitap ben üç aylıkken almıştım kitabı keşke doğmadan alıp okuyabilseydim demiştim
cumartesi ben yine gidiyorum bakalım bu sefer karar verecek muayeneye göre.ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum14 ü canimm.5 gun kaldi
canım normL doğumda laman yapıyorlar garanti olsun diye korkma yaniKizlar bisi dicem gülmeyin ama
Normal dogum esnasinda bazi kadinlar gaz veya kakasini yapiyorlarmis basima gelecek diye ödüm kopuyor
Canim doğum başlamadan lavman yapıyorlar sonra su bile icemiyorsun benim dilim damagim kurumustu zaten zorlaniyorsun sancı gelince agzin kuruyor ben valla yasak dedi ama azar azar içtim sonra idrar torba çok az da olsa ikinmadan önce onu da yine bosaltiyorlar emin ol utanmaya halin olmuyor ve zaten hiç bi şey kalmıyor içinde planlı bi şekilde hastanede yapacağız ne kadar geç gidersen git bi şekilde bu işlemler için zaman olacak hastanede o senin duyduklarin yetisemeyenler hastanede olmayanlar falandir herhalde hiç strese girme onlar çok rahat oluyorlar senin de sancidan gözün görmüyor zatenKizlar bisi dicem gülmeyin ama
Normal dogum esnasinda bazi kadinlar gaz veya kakasini yapiyorlarmis basima gelecek diye ödüm kopuyor
Canim doğum başlamadan lavman yapıyorlar sonra su bile icemiyorsun benim dilim damagim kurumustu zaten zorlaniyorsun sancı gelince agzin kuruyor ben valla yasak dedi ama azar azar içtim sonra idrar torba çok az da olsa ikinmadan önce onu da yine bosaltiyorlar emin ol utanmaya halin olmuyor ve zaten hiç bi şey kalmıyor içinde planlı bi şekilde hastanede yapacağız ne kadar geç gidersen git bi şekilde bu işlemler için zaman olacak hastanede o senin duyduklarin yetisemeyenler hastanede olmayanlar falandir herhalde hiç strese girme onlar çok rahat oluyorlar senin de sancidan gözün görmüyor zaten
Ay ocak için kimde kalmayacak bu gidişle herkes aralık annesi oluyor biz ocak olalım bari az bekleyelim
Hımm o zaman tuvalete gönderirler herhalde bilemedim yaa lavman yapmayan sonuçlarına katlanır diyelimYa canim benim yasadigim ülkede yapmiyorlar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?