2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canim benim yasadigim ülkede yapmiyorlar iste
bence zaten yapılmaması en güzeli. kusura bakılmasın da birileri biz çıkınca ortalığı temizlemesin diye doğum beklerkenki sancılı halinle çok lazımmış gibi bir de lağman... sonra bi yerde okudum; normalde anne istediği rahat ettiği pozisyonda doğurmalıymış. hatta yerçekiminin de etkisi nedeniyle oturarak doğum en iyisiymiş. senin ülkeni bilmem ama oturarak doğum yapılan sandalyelerden (artık adı neyse) TR'ye yeni gelmiş haberlerde görmüştüm. heralde o da güzel doktorlarımız eğilip yorulmasın diyedir. işin kolayına kaçıp cart diye kesi atılmasına hiç girmiyorum bile.
doğumu daha da eziyetli hale getiriyoruz sanki kendi elimizle.
bence hiiçç takılma doğum esnasında olacaklara.
adı üstünde "normal" doğum. ve olabilecek her şey normalde normal

Haklısın cnm hiçbi zmn hazır hissetmicez bekkide :)) seninkide heran gelebilir ozmn
Bi reklam varya çileğin herşeyn hazır babanda bnde seni beklioruz dio çok duygulanıorum o reklamda yaa

Haklısın cnm hiçbi zmn hazır hissetmicez bekkide :)) seninkide heran gelebilir ozmn
Bi reklam varya çileğin herşeyn hazır babanda bnde seni beklioruz dio çok duygulanıorum o reklamda yaa

evet canım aynı bizi anlatıo o reklam
duygularımıza tercüman oluo sanki.bende daha bir doğum belirtisi yok rahim kapalı bebek kanalda değil sancı da yok ama 36dan sonra beklemeye başlıcam ben.kendim çok tezcanlı olduğum için :) baksana erkenden hazırladım herşeyini.kızım da öyle olacak mı görücez bakalım.sen de var mı bi doğum belirtisi?

Hic as ermemistim. Uykudan uyanip burnuma kokular geliyo, bunun adi as ermektir herhalde. Sonuna dogru oldu oluyo hamileligin ne tuhaf acaba acikiyomuyum ondanmi oluyo?

benim de canım tatlı istiyo şu aralar.hamileliğimde pek tatlı aşermedim ilk 4 ay ağzıma tatlı bişey koymadım desem yeri var.tuzlu çekiyodu canım.ama bu aralar kan şekerim mi düşüyo nedir akşam yemekten sonra tatlı aranıyorum.öyle şerbetli tatlı sevmem pek daha çok çikolatalı bişeyler istiyo canım.aşerme değildir bence.vücut daha çok enerjiye ihtiyaç duyduğu için diye düşünüyorum canım

Bnm dünden beri çok değişik hareketler yapıo dün yatamadım yatakta hem alttan hem üstten sağ sol şişirio..bebek kanalda bnm 32.haftadan beri alta baskı yapıo..ama sancım yok çıkmıo..yarın nstye grcem bakalım kan değerlerime falan bakılcak sezeryan tarihimiz belirlenicek artık :) çok heyecanlıııı
Bnde dün çantayı kapattm artk ama hala kararsızım nası olcak ne bitcek..doktorum normalde doğum snrası hemen odaya çıkarmıorum 6-8saat arası yoğun bakımda müşade altında tutuorum dedi seni 24saat tutcm dedi napcm bilmiorum..ayrı bi çantamı hazırlasam acaba orası için..

Sutlu tatlilar istiyorum bende. Detaya inmeyimde kimsenin cani cekmesin

iyice aşağı inmiştir ondan öyle baskı yapıo dur canım.inşallah bir sorun yoktur ve tarihini bekler.bana sorarsan fazladan bikaç bişey koy yedek olarak nolur nolmaz.bir kenarda dursun.en azından senin planlı ne olacağını biliyosun biz napıcaz bakalım :)

son aylarda hamilelerin tatlı istemesini duymuştum normal bişey yani dediğim gibi bebek büyüdü artık enerjimiz yetmiyo kan şekeri düşüyo allahtan bulunmıcak şeyler değil abartmadan yiyelim gitsin zaten emzirirken de insanın canı tatlı istiyomuş enerji sarfedildiği için şimdiden alıştıralım kendimizi

Evet oyle diyolar canim ya... Uyuyamadim yine 5ten beri kasilmalar karin ici agrilar falan, emzirirken yapilan diyet listelerine falan bakiyodum bende kuru erik yiyin diyolar.

Öle yapaım bencede ii olur..
Bana kalsa 25aralıkta alsın cumaya denk gelio eşimde taa haftaya cumaya kadar izinli olur oda 1ocak yapıo o günde tatil ztn 10gün beraber oluruz :)) ama bakalım yarın ne dicek doktorum..sen normal mi İstiosun cnm.?

Ben nie erkenden uyandım yaw
Günaydınnn heekese canlarrr
Günaydınlar canımm Hadi biz çalışıyoruz da pc başındayız,sen evde sıcacık yatagındasın,uyu gitsin Valla artık sabahları kalkıp işe gelmek çok zorlaştı,neyseki benımde bu hafta son hafta Yarınki randevun içinde hayırlısı olsun canım,sanırım bebiş tahliye günü belli olucak

Ayneeeen,sütlü tatlılar forever Akşamları,öğlenleri her daim olsa yerim,şekerim yukselecek diye korkumdan yiyemiyorum,yesemde vicdan yapıyorum,keyif alamıyorum

Canııım, Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin :)

gözünüz aydın... Evladınıda rabbim size bağışlasın...

Ayy nası olsa tüm gün bnm psikolojisi sanırım canımmm
Eet tatlım yarın günümüz belli olcak artk inşallahhh :)) neiseki bitiomuş seninde bu hafta işe gitmek artk gerçktn zordur eminim 35ten snrasını kaldıramadı vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…