2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayin 1 nde gitmistim 19 una tekrar gun verdi ayni sayiliriz canim onemli olan bebeklerimizin ve bizim saglikli olmasi varsin gec olsun kontroller

Benimde dün oldu kaşıntım, ama seninki kadar ağır değildi, dusta durdum yarım saat, sonra uyumusum, zaten esime demiştim uyurum geçer yoksa sabaha kadar kasınirim diyerek... Doktorun ne diyor bu duruma canım. ..
hafif kaşıntı normalmiş zaten. valla enzimlerim çok yüksek değil korkulacak bi durum yok şükür ki. ama bu kadar kaşınmamın nedenini bulamadık stres tetikliyor galiba.

Yordun tabi bide dun kendini.artik hicbisey yapmamak lazim.bende iyim sukur sadece tuvalet ve yemege kalkiyorum.bugun son kontrole gittik.kan falan verdim sezeryan icin.pazartesini bekliyorumm.dogumlar cogaldi sira bende galibaa

evet dun cok yorulmusum,beyfendi de skntiya gelemedi aslinda bi suredir yine var belimde agri ama hafiften. sen enerji depola iyice,pts icin ben bile heycanliym inan ki:) bicirik kizlarin gelio sonundaaaa bnm d yrn randevum var guya da bnmki ztn randevu dgl goremiyorum edemiyorum

sabahları normalde de portakal suyu önerilmiyor. bence etkisi vardır. çarpıyormuş sabah sabah.

Geçmişler olsun. İnşaallah tez zamanda kucağınıza alırsınız.

O anda karnindada sertlesme oluyomu
yok olmuyor. bugün nerdeyse tüm gün oldu çarpıntı.. ama sertleşme yok. sertleşme bende gaz varken oluyor.

ayak şişmem kalmadı artık
sarkıtmayı kestim çünkü
evet. sarkıtmamak çok fark ediyor.

Aynennn öle canımmm tura katılcaktık hamile olduğumu öğrenince iptal ettirdi eşim :)) daha snrada ısrarlarıma rağmen risk almam dedi gitmedik inşallahh bizde kızımız olsun onunla gideriz
benimde hayallerim vardı ama senin gibi başka bahara kaldı .kızlar gelsin giydiririz bikinilerini ohh

Benimde yarın 36bitio ama daha gelmesin yaa ben hiç hazır deilim
Sırası gelen doğurmuo valla burda , pat die doğrudum yazıolar :))​
valla ya okudukça strese gidiyorum sanki her açtığında biri doğurmuş olacak gibi hissetmeye başladım

Amin canim herkes 2 haftaya dogurusun diyor yaaaa ne cabuk gectiii:))
aynen ya bendea dönüp bakınca ne kadar hızlı geçmiş diorum en fazla 1 buçuk aya herkes doğurmuş olur burada ayy çok heyecanlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…