- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.141
Bende ayin 1 nde gitmistim 19 una tekrar gun verdi ayni sayiliriz canim onemli olan bebeklerimizin ve bizim saglikli olmasi varsin gec olsun kontrollerAyy doğuran doğurana :) cerkezkizi pinkperest Allah analı babalı büyütsün
Bizde bugün kontrole gittik bi sıkıntı yok ama 18 gün sonra çağırdı çok geç değil mi ya siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz
hafif kaşıntı normalmiş zaten. valla enzimlerim çok yüksek değil korkulacak bi durum yok şükür ki. ama bu kadar kaşınmamın nedenini bulamadıkBenimde dün oldu kaşıntım, ama seninki kadar ağır değildi, dusta durdum yarım saat, sonra uyumusum, zaten esime demiştim uyurum geçer yoksa sabaha kadar kasınirim diyerek... Doktorun ne diyor bu duruma canım. ..
İnş tatlımmmSağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canımm
Bence birinci resimdeki daha kullanışlı olur hem çapraz askisi da var hemde daha geniş görünüyor ve on cepte kullanışlıEki Görüntüle 1712105 Eki Görüntüle 1712106 Eki Görüntüle 1712108
kullanım olarak sizce hangisi güzel kullanışlı olur... renklere takılmayın model olarak fikir istiyorum...
Yordun tabi bide dun kendini.artik hicbisey yapmamak lazim.bende iyim sukur sadece tuvalet ve yemege kalkiyorum.bugun son kontrole gittik.kan falan verdim sezeryan icin.pazartesini bekliyorumm.dogumlar cogaldi sira bende galibaa
Iyi canim sevindim, gormeyince hic merak ettim. Bende iyiyim sukur, oglusumla tepisip duruyoz :)
tesekkür ederim...Bence birinci resimdeki daha kullanışlı olur hem çapraz askisi da var hemde daha geniş görünüyor ve on cepte kullanışlı
Ama renk olarak daha sade birşey tercih et bence her durumda kullanabileceğini bir renk bir de tabanında arada taşıyacağını dusunrek ben çok cafcaflı almadimtesekkür ederim...
bende de ıltihap cıktı ve hap verdı doktor.İdrar tahlili veriyorum hep iltihap az çıkıyor, kültür normal. Öyle olunca normal diyor.
Tabanında değil tabiki babanında diyecektimAma renk olarak daha sade birşey tercih et bence her durumda kullanabileceğini bir renk bir de tabanında arada taşıyacağını dusunrek ben çok cafcaflı almadim
nerelerdesin sen?Kim doğurdu kaçırdımmmm
Geçmiş olsun banada monurol diye toz bir ilac verdi suya katılıp içiliyor. Sanırım bu iltihab çok yaygınbende de ıltihap cıktı ve hap verdı doktor.
2. oldu bu hatta. hap ve o dedıgın tozdan verdı.Geçmiş olsun banada monurol diye toz bir ilac verdi suya katılıp içiliyor. Sanırım bu iltihab çok yaygın
selam kızlar, benım mide yanmam hiç olmamıstı bu zamana kadar
2 günden beri olmaya basladı. kahvaltılarda bolca c vitamını içiyorum asitli oldugu için mi oluyor acaba ?
soguk süt içerdim onu da oda sıcaklıgında ıcmeye basladım. bu zamana kadar olmayan şey bu zamandan sonra olması yedıklerım ve içtiklerimle alakalı olabilir mi sizce?
2 gün içmiycem c vitamını emin olmak için.
sabahları normalde de portakal suyu önerilmiyor. bence etkisi vardır. çarpıyormuş sabah sabah.Bilmiyorum ama bence yediklerinle alakali degildir. Benimde dun geceden beri devam ediyo yanma, oglen gibi kalkar kalkmaz kusturdu hatta.. bende kalktigimda portakal suyu iciyorum 1 bardaktan fazla, biseyde yemedim aksama dogru biraz yogurt bi muz yedim o kadar, ama hala yaniyo. Seninle bitmedi su mide sikintimiz. Bezdim artik
Geçmişler olsun. İnşaallah tez zamanda kucağınıza alırsınız.Kızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
yok olmuyor. bugün nerdeyse tüm gün oldu çarpıntı.. ama sertleşme yok. sertleşme bende gaz varken oluyor.O anda karnindada sertlesme oluyomu
evet. sarkıtmamak çok fark ediyor.ayak şişmem kalmadı artık
sarkıtmayı kestim çünkü
ayyy babası yesin kızının çantasını kurban olurum ben ona... çok mantıklı....Tabanında değil tabiki babanında diyecektim
benimde hayallerim vardı ama senin gibi başka bahara kaldı .kızlar gelsin giydiririz bikinilerini ohhAynennn öle canımmm tura katılcaktık hamile olduğumu öğrenince iptal ettirdi eşim :)) daha snrada ısrarlarıma rağmen risk almam dedi gitmedik inşallahh bizde kızımız olsun onunla gideriz
ayın kaçıydı canımYordun tabi bide dun kendini.artik hicbisey yapmamak lazim.bende iyim sukur sadece tuvalet ve yemege kalkiyorum.bugun son kontrole gittik.kan falan verdim sezeryan icin.pazartesini bekliyorumm.dogumlar cogaldi sira bende galibaa
Benimde yarın 36bitio ama daha gelmesin yaa ben hiç hazır deilim
Sırası gelen doğurmuo valla burda , pat die doğrudum yazıolar :))
aynen ya bendea dönüp bakınca ne kadar hızlı geçmiş diorum en fazla 1 buçuk aya herkes doğurmuş olur burada ayy çok heyecanlı yaAmin canim herkes 2 haftaya dogurusun diyor yaaaa ne cabuk gectiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?