2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım ama benim de sezeryan olup da çok acı çeken arkadaşlarım var.dikişleri patlamış falan.amannn hep kötü örneklere bakmayalım inşallah en iyisi olur hepimiz için.her halükarda acı çekecez orası kesin :)

Tartismasiz oglak kadini derim.sahsen yay kadinlarindan hic hoslanmam :)

Aynenn canımmm her türlü zorluğu var Allah yardımcımız olsun inşallahhh

Canim dualarimiz seninle inşallah yavrunu saglikli sihatli sekilde kucagina alip evinize gitmeyi nasip eder rabbim bende sincan koruya gidiyorum senin böyle konuşman rahatlatti biraz da olsa beni

Once hayirli olsun ve saglikla dogsun diyeyim. Sonrada ben olsam yay olmasini isterdim canim :)

evet cok uzun zaman oldu :)
en son düğün hazırlıkları yapıyorduk şimdi 1,5 senelik evliyim :)
sen de mi bebiş bekliyosun :))
evet canım en son o zamanlar görüşmüştük ya aynen 1,5 yıllık evliyim bende inşaAllah bebişim benledir canım ya yarın il muayeneme gidicem inşaAllah görürürüm bi aksilik olmadan biz hepimiz bi gruba toplandık canım sende gelsene linki yolladım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...15-gelinlerii-buyrun-sohbete.737283/page-2117

kızlar benim karnımda bii bölge ritmik olarak aşağıya inip çıkıyor bebiş nefes alıyor gibi sizde de oluyor mu

bende de cok oluyor cnm :) gogus kafesi fln hareket edermis ben oyle okumustum. hani alistirma yapiomus kaslari ondan olurmus. tabi ki nefesi almiyor ama nedeni bu galiba :)

ben de doktora gittim,karnim 4 cm buyumus 19 gunde o kadar gerilip kasinmasi cok dogalmis yani.. kalbini dinlerken hic durmadi yaa bi bebe bu kadar mi simarik olur yerim onu. ebe ve ben gulmekten olduk,tum ebeler bu cocuk futbolcu olacak galiba diyip duruo,tren sesi gbi ses cikario oglum,atli kovalio sanki tis tis tis kalp atislari bu arada bnm kan degerlerm vs hala coookk cook dusukmus,2.testin sonuclari da daha tam cikmadi ztn. hftaya yine kan veriyorum herkese saglikli ve bol bebis hareketli gunlerrr annislerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…