2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi garip gelecek ama madem sezaryana tarih veriyolar bana tam 38de verdi 21aralik yanı ne yazıkki sezaryan olcam şimdi ben baktım da 21 aralık yay 22qralik oglakmis:)sizce yay burcu kızı mi oğlak burcu kızı mi doktora dieyim sancim olmazsa 1gun bekledim ya ada 21 aralık kalsın:)

Bana kalırsa oğlak olsun :) yay burcu tanıdığım iki kız var aynılar huyları herkes aynı olacak diye bişey yok ama olsun imkanın varsa oğlak olsun :)

canım senin burcun neydi birde eşinin

Hahahah bunu bende düşünüorum canımm :)) yay çok öZgürlüğüne düşkün oluomuş , oğlakta çok inatçı oluomuş..bi bildiğim bu :))

Ben ama deliliğimden tırsmıyor değilim burda herkes sezeryan oluyor :) Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin de :)

elle muayene nasıl acı veriyormu benim bu cumartesi yapılacak çatı muayenesi çok tedirginim
Yok acimadi ama sanirim benimki cati muayenesi degildi. Rahim.agzinda acikligi kontrol etmek icin bakti. Boyle bir eldiven takti ama latex beyazlardan degildi. Sonra.ustune kayganlastirici jelden.surup iki parmagiyla iceriye dogru yol aldiama.aci falan.hissetmiyorsun.sadece son dip noltasinda boyle genislemekten.azcik aci.oluyor ama bence o da hamilelikten yollar kapali oldugu icindir. Sozun ozu acimiyor.... rahat ol. Ben rahim filmi cektirecegim.zaman stresten.olmustum... k.k de okuduklarimdan.sonra.yok.bayilanlar,yok bilmem ne.... ama cwkilip.cikmistim o da oyle korkulacak.kadar bir aci degildi. Aci beynimizdeymis. Korkularimiz aciyi yapiyormus.bir kitapta okumustum.

biliyorum canım takip ediyorum seni sürekli :) sağlık problemi olunca normal yapcam diye ısrar etmek yanlış zaten.vücut neyi istiyosa o olsun bence.alttan dikişlerin pek hissedilmediğini söylüyorlar.ve daha çabuk iyileşiyomuş.gerçi anneme kesi atılmamış hiç dikişi yokmuş.inşaallah genetiktir sezeryan da ameliyat gibi oluo diyolar ne bileyim valla önce allaha sonra doktoruma bırakıyorum bu işi hayırlısı olsun

İnşallahhh annen gibi olur ozmn seninde canım ya ben niyeyse alttan daha fazla korkuorum yeni doğum yaptı arkadaşım 1ay oturamadım dio kız..ayy bide paranoya olur iileşti mi acaba geçtimi die ilişkiyede giremem ben

evet canım ayın 29 unda aynı gün doğuralım senle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…