2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben kesinlikle normal yapmak istiyorum fakat sson dk ne olur bilinmez ama içimden bir ses normal olacak diyor doktorumda öyle diyor hep

Aynı tatil sevdası bende de var hatta eşimle sürekli konuşuyoruz eskisi gibi 4 yer dolaşamayız biz bide özellikle çocuk almayan yerleri tercih ederdik şimdi hiç birine giremeyeceğiz ben temmuzda çıkarım 6 aylık olur kızımda hiç bir şey olmaz bence arada 3 gün anneme sepetleriz kısçemi başbaşa yakın bir yere gideriz diye hayaller kuruyorum bakalım burakabilecekmiyiz ama

29 olacağına 2 si falan olsa olmuyormuymuş sene kaybetmiş gibi oluyor ya bebiş

Nuray sayariya sor belki cevap verir

29 olacağına 2 si falan olsa olmuyormuymuş sene kaybetmiş gibi oluyor ya bebiş
Ayyy valla fenalıklar geldi şu aralık ocak sene muhabbetinden yaa
Olsa bekler ztn tatlım doktor beklerse 40haftanın içinde olcaz haftasonu olcak falan filan..
Bizim için aralık ocak farketmez
Çevremde de herkes bunu sölüo napiim yanii doktorum öle sölüo..
Hem ben kızımla yeni yıla girmek istiorumkiii

Benim eşimin yeğeni okulda sürekli sorun yaşıyor canım ondan dedim bende çocuk ocak olması lazımdı erken doğdu 3 günle hep yaşıtlarından geride gidiyor mecburen oda zor oluyor ailesine

Benim eşimin yeğeni okulda sürekli sorun yaşıyor canım ondan dedim bende çocuk ocak olması lazımdı erken doğdu 3 günle hep yaşıtlarından geride gidiyor mecburen oda zor oluyor ailesine
Canım çocuktan çocuğa fark var benm çevremde yaşıtlarından küçük olup hiç sorun yaşamayanda var yaşayanda var tabiki..bir sene geç yazdırırım en kötü napalım..keyfi deilki sonuçta bu..

KIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?

canım yardımsız yapma. benden sanaaaa kocaman biiiiir tavsiye.

Ben hepsini kendim yaptım canım ama o minik minik şeyleri ütülemek zor gerçekten istersen şimdiden akşamdan akşama at makinaya yavaş yavaş ütüle..artık ağırlaştık iice zor gelio çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…