- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.321
İnşallahh canımmm :)) koca göbüşleri çıksın ortaya :))bizde plan yapmıştık ama malesef hepsi kaldı.Artık bu yaz giydiririm kızıma bikinisini beraber gireriz denize
çok ilginç ya sanki nefes alıyorda elimi göğsüne koymuşum gibi hissediyorumbende de cok oluyor cnm :) gogus kafesi fln hareket edermis ben oyle okumustum. hani alistirma yapiomus kaslari ondan olurmus. tabi ki nefesi almiyor ama nedeni bu galiba :)
kim bilir neler neler görüyolardır ya amaann tek derdimiz de o kaldıydıEvet canim o sandalyeden var burda, tabi dogum esnasinda nasil olur bilemem ama bende sandalyede dogurmak istiyorum
Insallah..
Hemsireler bisey oldugunda farkettirmiyorlarmis bile ama yinede insan utaniyor yaa
Valla ben kesinlikle normal yapmak istiyorum fakat sson dk ne olur bilinmez ama içimden bir ses normal olacak diyor doktorumda öyle diyor hepGunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
Aynı tatil sevdası bende de var hatta eşimle sürekli konuşuyoruz eskisi gibi 4 yer dolaşamayız biz bide özellikle çocuk almayan yerleri tercih ederdik şimdi hiç birine giremeyeceğiz ben temmuzda çıkarım 6 aylık olur kızımda hiç bir şey olmaz bence arada 3 gün anneme sepetleriz kısçemi başbaşa yakın bir yere gideriz diye hayaller kuruyorum bakalım burakabilecekmiyiz amaOh iyi yaa yalniz degilim daha kasisam sizi neler cikicakya ben cok tatile gitmek istiyorummmm. Ama allah nasip ederse planim eylulde tatile gitmek bebisim biraz buyur ele avuca gelir. Kizimla mincir mincir denize girmek istiyorum. Daha cooook var tabi bu arada bi cocuk daha dogar
29 olacağına 2 si falan olsa olmuyormuymuş sene kaybetmiş gibi oluyor ya bebişArtık evin işleri bebek hazırlıklarını tamamladın mı canım.? Ayy seninde mi 29u sende ocağı göremiceksinn :)) banada 25-28dedi ama 29da olabilir dedi hatta 29olsun dedi salı günü doğum yapmak en güzeli dio hastane personeli moralinin en yüksek olduğu gün dio :))
Nuray sayariya sor belki cevap verirKızlar şimdi garip gelecek ama madem sezaryana tarih veriyolar bana tam 38de verdi 21aralik yanı ne yazıkki sezaryan olcamşimdi ben baktım da 21 aralık yay 22qralik oglakmis:)sizce yay burcu kızı mi oğlak burcu kızı mi doktora dieyim sancim olmazsa 1gun bekledim ya ada 21 aralık kalsın:)
Ayyy valla fenalıklar geldi şu aralık ocak sene muhabbetinden yaa29 olacağına 2 si falan olsa olmuyormuymuş sene kaybetmiş gibi oluyor ya bebiş
Benim eşimin yeğeni okulda sürekli sorun yaşıyor canım ondan dedim bende çocuk ocak olması lazımdı erken doğdu 3 günle hep yaşıtlarından geride gidiyor mecburen oda zor oluyor ailesineAyyy valla fenalıklar geldi şu aralık ocak sene muhabbetinden yaa
Olsa bekler ztn tatlım doktor beklerse 40haftanın içinde olcaz haftasonu olcak falan filan..
Bizim için aralık ocak farketmez
Çevremde de herkes bunu sölüo napiim yanii doktorum öle sölüo..
Hem ben kızımla yeni yıla girmek istiorumkiii
Canım çocuktan çocuğa fark var benm çevremde yaşıtlarından küçük olup hiç sorun yaşamayanda var yaşayanda var tabiki..bir sene geç yazdırırım en kötü napalım..keyfi deilki sonuçta bu..Benim eşimin yeğeni okulda sürekli sorun yaşıyor canım ondan dedim bende çocuk ocak olması lazımdı erken doğdu 3 günle hep yaşıtlarından geride gidiyor mecburen oda zor oluyor ailesine
Sağlıkla gelsinler inş canımm tüm bebikler....ayy ne güzel canım doğum günleriniz aynı olacakinşallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın bu arada herkes aralık annesi oluo yavas yavas ocaga azcık kalcaz böle giderse :)
canım yardımsız yapma. benden sanaaaa kocaman biiiiir tavsiye.KIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
Ben hepsini kendim yaptım canım ama o minik minik şeyleri ütülemek zor gerçekten istersen şimdiden akşamdan akşama at makinaya yavaş yavaş ütüle..artık ağırlaştık iice zor gelio çünkü..KIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?