2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendi torunu yeğeni. nazar mı? :) yapsınlar tabi ki teklif etmişler. daha ne istiyosun :) hem o ütü öyle bi şey ki bitmek bilmiyor. son zamanlarına gelmişsin. onlar yapsın sen tadını çıkar.

yani insanlar o kadar çok sorunla uğraşıyor ki kaynana dünür vs geriliminden çocuğunu unuttu. bence kendini şanslı bile hisset :)

canım yardımsız yapma. benden sanaaaa kocaman biiiiir tavsiye.
diyosuuuunnn :) Sanırım sen tek yaptın ve yoruldun,yanılıyormuyum

Ben hepsini kendim yaptım canım ama o minik minik şeyleri ütülemek zor gerçekten istersen şimdiden akşamdan akşama at makinaya yavaş yavaş ütüle..artık ağırlaştık iice zor gelio çünkü..
evet normalde ütüyü falan çok seri yaparım,vakit herzmn çalışan hanımlara göre daha kıymetlı oldugundan ama dediğin gibi minik minikler ya şimdi,insanın başı döer gibi geliyor :) İyice agırlastık zaten özellikle kendi adıma,bu kdr bekledim,cumadan sonraya kadr beklerim,işden eve gidince enerjım kalmıyor çamaşır yıkıyıp asmaya bile inan.Çay suyu zor koyuyorum o hale geldim.Sabahları çok erken kalkıyorum gecelerıde uykumu alamıyorum,aşamları şarjım sıfıra iniyor.

şanslı derken 9 ay boyunca hıc bıseylerını görmedim desem,yakın oturdugumuz ve çalıştıgım halde
Ama çokda şikayetcı degılım, kv ve kp ile çok sıkı fıkı olmayı sevmeyenlerdenım.Her zman mesafe olmalı dıye düşünüp davranırım,neyse..Hamilelikde daha bı geiliyor sanırım özellikle kv. ile gelin ilişkileri malesef haklısın...

Yikama ayirma islerini ben yaptım, eşim de ütüledi herseyini.
Bence kabul da edebilirsin, etmesen de olur, yavas yavas utulersin hepsini. Hatta bir kac gune yayarsin
Ama srnde brnim gibi utuden nefret ediyorsan yardim alabilirsin

Kızlar ben henüz oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başlamadım hastane çantam bile hazır değil 36 haftalıkken evi temizletip 37 gibi izne ayrılıp kıyafetlerini halletsem çok mu geç olur erkn doğum riskim yok şuan ama burda okuyunca çok geç kalmışım gibi hissediyorum

Ozaman bekle canımm evde kalınca sabah kalkar koyarsın bigün yıkamaya bigün ütülemeye ayırırısın yavaş yavaş gün içinde yaparsın..haklısın işten gelince bişi yapası gelmio insanın

Cok gec değil ama bence yika, hazır olsun.
Cantayi brnde hazırlamadim, kıyafetleri dolabinda asılı, küçük bır kağıda bavula koymam gerekenleri yazacam dolabinda duracak o.
Son haftamda falan koyacam her şeyi bavula. Ferah ferah dolabinda asili kalsin istiyorum son günlere kadar.

Canım çocuktan çocuğa fark var benm çevremde yaşıtlarından küçük olup hiç sorun yaşamayanda var yaşayanda var tabiki..bir sene geç yazdırırım en kötü napalım..keyfi deilki sonuçta bu..
Tabi kimse keyfi öyle yapmazda olabiliyorsa ben tercih ederdim ama kısmet yarın doğurmayacağım ne malum

Yikama ayirma islerini ben yaptım, eşim de ütüledi herseyini.
Bence kabul da edebilirsin, etmesen de olur, yavas yavas utulersin hepsini. Hatta bir kac gune yayarsin
Ama srnde brnim gibi utuden nefret ediyorsan yardim alabilirsin
Keşke eşimde o kadar becerikli olsa,maşallah canım
artık öyle olacak,tek kalkışırsam gözümü karartıp,ayrı ayrı makına açılacagı ıcın gun gun yayarak yaparım olmadı.

bile derken :)) Ben 36.haftamı bıtırıyorum benımde hazır değil.Çok şükür sancım olmadıgından rahat davrandım tabii.Geç kalmadın canım sıkıntı yok

Erken doğumlar olunca insan bir tedirgin oluyor Aynen bende bir sıkıntım olmadığı için (çok şükür) rahat davranıyorum bide işten izne ayrılmayı bekliyorum

hepsini kendim yaptım sakin sakin canım, gücün olursa kendin yap bence

Bende evde temizlik filan olacak diye başlamak istemedim bide çalıştığım için izne ayrılınca yaparım dedim ama bakalım artık

Tabi kimse keyfi öyle yapmazda olabiliyorsa ben tercih ederdim ama kısmet yarın doğurmayacağım ne malum
Olabilse bende tercih ederdim canım ama riske atamama gibi bir durumumuz var maalesef normal doğuma çok uygun müsait şuan herşey ve sezeryan olmak zorundayım..hayırlısı canımm bakalımm

Kızlar benim alttan dikisim var önceki doğumdan ilk 20 gün regli ile beraber sıkıntısı oluyor ama yan oturuyorsun hafif öyle çok zorlamiyor ki benim zorlandigim basur ve kabızlık da eklenince oldu 40in çıkana kadar iyilesmis oluyorsun ama ilk zamanlar ilişki için endişeli oluyorsun tabi sonrasında hangi tarafimda olduğunu bile hatirlamadim emin olun o kadar gözünüzde buyutmeyin korkmayın bebeğin gözlerinin içine bakınca hiç acılarını gormuyorsun

Valla ben kendim yaptım herşeyi ama haftada temizliğe kadın geliyor ütü yıkama serme olayını ben yaptım özellikle kimsenin eli değsin istemedim

alttan dikiş daha çabuk iyileşiyo diyolar zaten canım.tabi diken kişilere de bağlı biraz.sezeryan da olsan o dikişler bir ayı bulur iyileşmesi.benim sezeryan olan arkadaşlarım tek başlarına oturup kalkamadılar bile hep birileri yardım etti.yani ikisi de zor ama normal daha doğal geliyor bana bilmiyorum.herkesin bünyesi farklı tabi.ben ameliyat yaşamış biri olarak sezeryanı tercih etmem.ama şartlar onu gösterirse yapacak bişey yok.her iki türlü de biraz acı olacak zahmet çekicez.ama normal doğuran çok insan var özellikle eskiler.hepsi de geçiyo unutuluyo diyolar.zaten unutulmasa millet 6 -7 tane doğuramaz. hatta hemen üstüne hamile kalan bile var doğumdan sonra.demek ki iyileşiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…