- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.341
kendi torunu yeğeni. nazar mı? :) yapsınlar tabi ki teklif etmişler. daha ne istiyosun :) hem o ütü öyle bi şey ki bitmek bilmiyor. son zamanlarına gelmişsin. onlar yapsın sen tadını çıkar.KIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
diyosuuuunnn :) Sanırım sen tek yaptın ve yoruldun,yanılıyormuyumcanım yardımsız yapma. benden sanaaaa kocaman biiiiir tavsiye.
evet normalde ütüyü falan çok seri yaparım,vakit herzmn çalışan hanımlara göre daha kıymetlı oldugundan ama dediğin gibi minik minikler ya şimdi,insanın başı döer gibi geliyor :) İyice agırlastık zaten özellikle kendi adıma,bu kdr bekledim,cumadan sonraya kadr beklerim,işden eve gidince enerjım kalmıyor çamaşır yıkıyıp asmaya bile inan.Çay suyu zor koyuyorum o hale geldim.Sabahları çok erken kalkıyorum gecelerıde uykumu alamıyorum,aşamları şarjım sıfıra iniyor.Ben hepsini kendim yaptım canım ama o minik minik şeyleri ütülemek zor gerçekten istersen şimdiden akşamdan akşama at makinaya yavaş yavaş ütüle..artık ağırlaştık iice zor gelio çünkü..
şanslı derkenkendi torunu yeğeni. nazar mı? :) yapsınlar tabi ki teklif etmişler. daha ne istiyosun :) hem o ütü öyle bi şey ki bitmek bilmiyor. son zamanlarına gelmişsin. onlar yapsın sen tadını çıkar.
yani insanlar o kadar çok sorunla uğraşıyor ki kaynana dünür vs geriliminden çocuğunu unuttu. bence kendini şanslı bile hisset :)
Yikama ayirma islerini ben yaptım, eşim de ütüledi herseyini.KIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
Ozaman bekle canımm evde kalınca sabah kalkar koyarsın bigün yıkamaya bigün ütülemeye ayırırısın yavaş yavaş gün içinde yaparsın..haklısın işten gelince bişi yapası gelmio insanındiyosuuuunnn :) Sanırım sen tek yaptın ve yoruldun,yanılıyormuyum
evet normalde ütüyü falan çok seri yaparım,vakit herzmn çalışan hanımlara göre daha kıymetlı oldugundan ama dediğin gibi minik minikler ya şimdi,insanın başı döer gibi geliyor :) İyice agırlastık zaten özellikle kendi adıma,bu kdr bekledim,cumadan sonraya kadr beklerim,işden eve gidince enerjım kalmıyor çamaşır yıkıyıp asmaya bile inan.Çay suyu zor koyuyorum o hale geldim.Sabahları çok erken kalkıyorum gecelerıde uykumu alamıyorum,aşamları şarjım sıfıra iniyor.
Cok gec değil ama bence yika, hazır olsun.Kızlar ben henüz oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başlamadım hastane çantam bile hazır değil 36 haftalıkken evi temizletip 37 gibi izne ayrılıp kıyafetlerini halletsem çok mu geç olur erkn doğum riskim yok şuan ama burda okuyunca çok geç kalmışım gibi hissediyorum
Tabi kimse keyfi öyle yapmazda olabiliyorsa ben tercih ederdim ama kısmet yarın doğurmayacağım ne malumCanım çocuktan çocuğa fark var benm çevremde yaşıtlarından küçük olup hiç sorun yaşamayanda var yaşayanda var tabiki..bir sene geç yazdırırım en kötü napalım..keyfi deilki sonuçta bu..
Keşke eşimde o kadar becerikli olsa,maşallah canımYikama ayirma islerini ben yaptım, eşim de ütüledi herseyini.
Bence kabul da edebilirsin, etmesen de olur, yavas yavas utulersin hepsini. Hatta bir kac gune yayarsin
Ama srnde brnim gibi utuden nefret ediyorsan yardim alabilirsin
bile derken :)) Ben 36.haftamı bıtırıyorum benımde hazır değil.Çok şükür sancım olmadıgından rahat davrandım tabii.Geç kalmadın canım sıkıntı yokKızlar ben henüz oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başlamadım hastane çantam bile hazır değil 36 haftalıkken evi temizletip 37 gibi izne ayrılıp kıyafetlerini halletsem çok mu geç olur erkn doğum riskim yok şuan ama burda okuyunca çok geç kalmışım gibi hissediyorum
Keşke eşimde o kadar becerikli olsa,maşallah canım
artık öyle olacak,tek kalkışırsam gözümü karartıp,ayrı ayrı makına açılacagı ıcın gun gun yayarak yaparım olmadı.
bile derken :)) Ben 36.haftamı bıtırıyorum benımde hazır değil.Çok şükür sancım olmadıgından rahat davrandım tabii.Geç kalmadın canım sıkıntı yok
KIZLAR SİZE BİR SORU :)
Sizce?
Cok gec değil ama bence yika, hazır olsun.
Cantayi brnde hazırlamadim, kıyafetleri dolabinda asılı, küçük bır kağıda bavula koymam gerekenleri yazacam dolabinda duracak o.
Son haftamda falan koyacam her şeyi bavula. Ferah ferah dolabinda asili kalsin istiyorum son günlere kadar.
Olabilse bende tercih ederdim canım ama riske atamama gibi bir durumumuz var maalesef normal doğuma çok uygun müsait şuan herşey ve sezeryan olmak zorundayım..hayırlısı canımm bakalımmTabi kimse keyfi öyle yapmazda olabiliyorsa ben tercih ederdim ama kısmet yarın doğurmayacağım ne malum
canım çerkeskızı birde pinkperest :))Napiyonuz kızlar
Doğuran var mı
Kızlar benim alttan dikisim var önceki doğumdan ilk 20 gün regli ile beraber sıkıntısı oluyor ama yan oturuyorsun hafif öyle çok zorlamiyor ki benim zorlandigim basur ve kabızlık da eklenince oldu 40in çıkana kadar iyilesmis oluyorsun ama ilk zamanlar ilişki için endişeli oluyorsun tabi sonrasında hangi tarafimda olduğunu bile hatirlamadim emin olun o kadar gözünüzde buyutmeyin korkmayın bebeğin gözlerinin içine bakınca hiç acılarını gormuyorsunhaklısın canım ama benim de sezeryan olup da çok acı çeken arkadaşlarım var.dikişleri patlamış falan.amannn hep kötü örneklere bakmayalım inşallah en iyisi olur hepimiz için.her halükarda acı çekecez orası kesin :)
Valla ben kendim yaptım herşeyi ama haftada temizliğe kadın geliyor ütü yıkama serme olayını ben yaptım özellikle kimsenin eli değsin istemedimKIZLAR SİZE BİR SORU :)
Sizce?
Kızlar benim alttan dikisim var önceki doğumdan ilk 20 gün regli ile beraber sıkıntısı oluyor ama yan oturuyorsun hafif öyle çok zorlamiyor ki benim zorlandigim basur ve kabızlık da eklenince oldu 40in çıkana kadar iyilesmis oluyorsun ama ilk zamanlar ilişki için endişeli oluyorsun tabi sonrasında hangi tarafimda olduğunu bile hatirlamadim emin olun o kadar gözünüzde buyutmeyin korkmayın bebeğin gözlerinin içine bakınca hiç acılarını gormuyorsun
o bölge simsiyah oldu ben bile bakamıyorum sen bide eşine gösteriyor musun?Ben de kanattım geçen swfer canım çok yandıbi de kalmış eşim rötuş yaptı sağolsun.son haftalar iyice zorlaşacak galiba puffg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?