2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bugün bir umutla gittim ama dönmemiş hala benimki kilosu falan boyu iyi çok şükür, nst sancı çıkmadı, doktor 38'e kadar bekle belki döner dedi ama benim umudum kalmadı ya suda az zaten
Bende bugün gidiyom canım tekme altta ama umut var yine:)inş benimkinin de kilosu iyi olur kuzm en azından teselli olur ben 38e girince alçak belki döner umudumuzu kaybetmeyelim ama diorm hayırlısı boleyms normal doğumda bisuru olay olan varms eşim arastrmis arkadaşların eşinden dikiş atıp sezaryandan zor olanda oluyomus yada doğum esnasında bise olan demekki hayırlısı boleyms dielm ben artk hayırlısı ie dua ediyorum kuzm ilk günler çok agladm ama belki nefsimize ağır gelen şey hakkimiza hayırlı degildir

o da doğru canım vardır bunda da bir hayır, güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)))

Teyzoslarrr biz bugün doktora gidiyoz heyecanliyiz inş kilo almisizdir geçen hafta 2300du bu hafta nolcak acaba 36+4 olduk bide ters bebis bakalım çok heyecanliyim ne diecek acaba doktor amcası şuan sorunum karnım ck kasiniyo ve kızarık sancilarm geçti ama kızlar valla yuruyus iyi geldi büyük ihtimal acikligimi arttı ama valla iyi geldi :)

Ben normal istiyorum canım ama epidural
Bebiş döndü ama bakalım kansla girecek mi çatım uygun mu...bi sürü ihtimsl var
Bebiş kanala girmwyip sezryan olacsklar var aralık annelerinde.hayırlusı bskalım
Hangisi iyi olacaksa bizler ve bebişler için öylw olsun aslında :)

Hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz

Hadi hayırlı haberlerle gel tatlımmm inşallahhh

Ben de ben de
Kızımla yüzmenin hayallerini kuruyorum yaza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…