- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.261
ayy ne güzel canım doğum günleriniz aynı olacakKızlar dr bana da 25-26 aralık dedi ve 25 i doğu mb günüm..bgn 35+6 yım))
Bende bugün gidiyom canım tekme altta ama umut var yine:)inş benimkinin de kilosu iyi olur kuzm en azından teselli olur ben 38e girince alçak belki döner umudumuzu kaybetmeyelim ama diorm hayırlısı boleyms normal doğumda bisuru olay olan varms eşim arastrmis arkadaşların eşinden dikiş atıp sezaryandan zor olanda oluyomus yada doğum esnasında bise olan demekki hayırlısı boleyms dielm ben artk hayırlısı ie dua ediyorum kuzm ilk günler çok agladm ama belki nefsimize ağır gelen şey hakkimiza hayırlı degildircanım ben bugün bir umutla gittim ama dönmemiş hala benimkikilosu falan boyu iyi çok şükür, nst sancı çıkmadı, doktor 38'e kadar bekle belki döner dedi ama benim umudum kalmadı ya suda az zaten
Teşekkür ederimmm tatlımmmGeçmiş olsun bebegm
Bende bugün gidiyom canım tekme altta ama umut var yine:)inş benimkinin de kilosu iyi olur kuzm en azından teselli olur ben 38e girince alçak belki döner umudumuzu kaybetmeyelim ama diorm hayırlısı boleyms normal doğumda bisuru olay olan varms eşim arastrmis arkadaşların eşinden dikiş atıp sezaryandan zor olanda oluyomus yada doğum esnasında bise olan demekki hayırlısı boleyms dielm ben artk hayırlısı ie dua ediyorum kuzm ilk günler çok agladm ama belki nefsimize ağır gelen şey hakkimiza hayırlı degildir
İnşallah bebegm dualarm bizimle eğer döndüyse hemen yuruyuse basliyosun ama dönmesiyle kendini yormana gerek yok :))o da doğru canım vardır bunda da bir hayır, güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)))
Ben normal istiyorum canım ama epiduralGunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
Hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruzTeyzoslarrr biz bugün doktora gidiyoz heyecanliyiz inş kilo almisizdir geçen hafta 2300du bu hafta nolcak acaba 36+4 olduk bide ters bebis bakalım çok heyecanliyim ne diecek acaba doktor amcası şuan sorunum karnım ck kasiniyo ve kızarık sancilarm geçti ama kızlar valla yuruyus iyi geldi büyük ihtimal acikligimi arttı ama valla iyi geldi :)
Hadi hayırlı haberlerle gel tatlımmm inşallahhhTeyzoslarrr biz bugün doktora gidiyoz heyecanliyiz inş kilo almisizdir geçen hafta 2300du bu hafta nolcak acaba 36+4 olduk bide ters bebis bakalım çok heyecanliyim ne diecek acaba doktor amcası şuan sorunum karnım ck kasiniyo ve kızarık sancilarm geçti ama kızlar valla yuruyus iyi geldi büyük ihtimal acikligimi arttı ama valla iyi geldi :)
Bende aralıkta kesileceklerdenim. Herşeyin hayırlısı diyelim. Sağlıklı olsunda bebiklerimizSanırım aralığın sonunda patır patır kesilcez hepimizzz
Ayyy belki annesine doğumgünü hediyesi olarak gelir canım o gün
Ben sezeryan da olsa komple bayılmak istemiyorm epidural olucam onu daEpidural fln yaptiricanmi bende ondan korkuyorum neden korktugumu soylemiyim burda olacaklari etkilemiyim
Ben de ben deOh iyi yaa yalniz degilim daha kasisam sizi neler cikicakya ben cok tatile gitmek istiyorummmm. Ama allah nasip ederse planim eylulde tatile gitmek bebisim biraz buyur ele avuca gelir. Kizimla mincir mincir denize girmek istiyorum. Daha cooook var tabi bu arada bi cocuk daha dogar
Aralıkta kesilen kesilene :))Bende aralıkta kesileceklerdenim. Herşeyin hayırlısı diyelim. Sağlıklı olsunda bebiklerimiz
Canım ben de az önce gördüm birisi yazmıştı doğum yaptı diyeGünaydın @pinkperest doğum mu yaptı. ....göremedim ben nerde yazıyor
Canım sezeryanı epidural mi düşünüyorsun yoksa genel miAralıkta kesilen kesilene :))
Eet canım hayırlısı sağlıkla inşallahhh
Sağol canimHadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah bebitom :)Hadi hayırlı haberlerle gel tatlımmm inşallahhh
Sağol bitanem inşallah :)o da doğru canım vardır bunda da bir hayır, güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?