2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım sıtmayı görünce vereme razı oluyosun bazen, beterin beteri var :) Ben düşük riski geçirdim bayramda gidemedik iki tarafın da ailesi geldi. ben başta sevindim ne güzel bayram şenlikli geçecek bana destek olacaklar diye. çünkü aylardır evden çıkmamıştım. meğer bana değil gezmeye gelmişler. onlarda bayram çok yoğun geçer gelen giden falan, o kalabalıktan kaçmakmış tüm dertleri. resmen krizi fırsata çevirdiler sağolsunlar 1 hafta içinde kaç çeşit şehir dışı planı yapıldı. ben perişan halde yatıyodum araba tutuyodu. eşim bile sen yatıyosun diye herkes evde kös kös oturmak zorunda mı, kendini iyi hissetmiyosan gelmezsin dedi. daha ben üzüldükçe surat asıyo mahsus yapıyo kaynanasını istemiyo, kötü gelin muamelesi gördüm. amaaannn geldi geçti.
ama dediğin de doğru insan istemez sıkı fıkı olmak. gücün yetiyosa sen yavaş yavaş ütüle yine. yorucu ama keyfi de ayrı her birini ayrı ayrı severek içinde çocuğunu hayalleyerek deşarj oluyosun.
ama sebebin nazar olmasın yine de. onu demek istiyorum

yapmadan önce insanın gözünde büyüyo stres yapıyosun hazırlıksız yakalanacakmış gibi geliyor. ama inan 2 bilemedin 3 günlük işi var. alışverişini tamamladıysan valize koymak 1 gün sürmüyor. zaten aklında oluyo ne götüreceğin falan. bi liste hazırla açıkta dursun Allah korusun erken bi durum olursa eşin bile apar topar da olsa koyar getirir. ama şahsi fikrim bebişin kıyafetlerini önceden hazır et. enn azından hastaneye götüreceğin kadarını

Benim 2.oğlum 3800 gr normal doğdu.dikisim coktu tabii.normal oluyor ama hasarı fazla bırakıyor
selam canım normal doğumda lavman yapılıyor mu?bir de dikişler ne zaman düzeliyor insan tuvaletini bile yapamaz korkudan herhalde bir de bende hep kabızlık olur doğum sonrası da olursa bir de dikişler düşünemiyorum

alekta movik movik doğurmak isteyen var. olmamı
senin haftanda ben de böyle olucamm :) 39-40ı bekleyemem gibi :)
zaten ben şahsen kendim de 15 gün erken gelmişim. annem annanemle evde benim yorganımı mı ne yapıyomuş. doğum yaklaşıyo diye hazırlık yapıyolar işte. ben de heyecanlanmışım heralde. sancısı tutmuş annemin hastaneye gitmiş doğurmuş gelmiş beni bana çekmişse hiç yormaz anacığını oğluşum :)

daha önce doğum tecrübem olmadığı için 2. sorunun cevabını bilemiyorum (hatta ben de merak ediyorum) ama ilk sorunun cevabı; evet, lağman yapılıyor(muş)

KIZLAR SİZE BİR SORU :)

Sizce?
o bölge simsiyah oldu ben bile bakamıyorum sen bide eşine gösteriyor musun?
sizde de siyahlaşma oldu mu sonra geçer mi acaba berbat şuan resmnen
Valla benim bildiğim bi çok insan eşinden yatdım alıyo canım.iyi günde kötü gündr diye evlendik sonuçta.allah korusun eşim yatalak olsa ölene kadsr tiksinmedrn bakarım ona

Hayır canım kabul etme ya ilgilenmeyenlern hepsi aynı sona gelince bi ilgi bi ilgi ben eşime dedim ben hastayken ilgilenmediler sevmeyede gelmesnler dedim ne zamandır kusuz hanı bak kadın tutabilirsn mesala o kadar masraf olacağını dusunmuym hem yıkar utusunu yapar hem odasını toplar yarım gün gelir şimdiye kadar bise yapmadilarsa yaptrma nst den yaziyom bunu düşün çok gicik okuyom bu konuya çünkü

Liste yapmak yazılı olarak çok mantıklı geldi.Hatta yavaş yavaş yıkarım hastaneye götürceklerimi ütüleyip kaldırırım diğerlerinide hurca kaldırıp evi temizledikten sonra ütüleyip asarım tozlanmaz hemde benim içim rahat etmiş olur çok saol vallaD:

chack canım ben bu arada yanlış alıntı yapıp da yazmışım az önceki yazdığımı ama olsun söylemek istediklerimi söyledim seninle zaten hem fikiriz yani tuhaf olmuş senin yazdığına yazmak

Ben hastaneden çıktık eve geldik anneme sen evine gidebilirsin dedim ben tek başıma ilk günden hiç problem yaşamadan kaldım yani ama sezaryen olsaydı En az bir hafta kalkamiyorlar yataktan dedigin gibi bende hep dogaldan yanayım inşaallah şimdi kesiye de gerek kalmaz normal doğumun öncesi zor malesef ama yine de yaşayan birisi olarak yine normal doğum istiyorum

Benim sertlesip toplaniyolar bi yerde.o anda ates basiyo kalbimde carpinti ve sirt agrisi oluyo geneldede aksamlari oluyo.onun icin sordum
bende ikisi bağımsız oluyor.
sağlıcakla alalım İnşaallah kucaklarımıza.

ben... ben..
İnşaallah yani. kursta da ağrının acının nedeni korku dediler. kendimi korkutmamaya çalışıyorum. düşünmüyorum o anı.
kısmet ve hayırlısı artık.

karnım yine taş gibi. bide parmağını göbek deliğine bastırırsın da çişin gelir gibi garip bişi oluyo ya. altta bi batma. onu yaşıyorum çoktandır
O çiş gelme olayı bende de var Bazen bebiş ayaklarını kaburgalarıma dayayınca alttan da kafasını bastırıyo sanırım ve acımayla birlikte sanki idrarımı tutamıcakmışım gibi oluyo ama baya bi canım yanıyo.

Is sevmeye gelince hepsinin babaanne oldugu gelir aklina zor gunlerde hic yoklar ortada ama

evet zor ama bir anda çekiosun bitio zaten vücut kendini ona göre ayarlamış bi şekilde yardım ediyo iyileşmen için.tabi ters durumlar olanlar mutlaka vardır müdahale yapılır ona göre.ama eskilere bakınca tarlada doğum yapıp sonra çalışmaya devam edenleri bile duyuyoruz yani.ne bileyim allah hayırlısı ve kolayını versin hepimize.en büyük duam bu canım...

Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu

aa bi doğum haberi daha ne güzel olsun minik olsun sağlıklı olsun yaa ben de aynı kiloda doğmuşum şimdi maşallahım var :) çok şükür hiç bi sağlık problemim de yok.hiç canını sıkma.heralde küvözdedir.inşallah ne yakın zamanda kucağına alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…