- 20 Mayıs 2015
- 5
- 8
- 86
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.601
Anammm azcık dursaydın kızzz bu ne aceleMerhaba hanımlar... bende ocak 2016 anne adayıyım... evlenir evlenmez gebe kaldım.. yumurtalıklarımda kist olduğu söylendi. açıkcası bende pek beklemiyordum ama şuanda çiçeği burnunda evli bir adayım şükür. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...
26 yaş cnm. Ne geç ne erken diyorum kendime..Anammm azcık dursaydın kızzz bu ne aceleyaş kaçtı peki
Nerden edindin o ajandayı? Bende istiyorumdacanım bende tıpış tıpış zamanlar diye bir ajanda aldım süper bir ajanda ona yazıyorum. Dediğin gibi günlük değil ilk hislerimi meleğimle yaşadığımız ilkleri yazıyorum. Doğumdan sonrada devan eden bir ajanda tam aradığım şeydi
evet Canm aynen öyle taze emriyo ve 13.gün toplandı seninde gözün AydınHayirli olsun:)gozunuz aydin.... Benimkide tup bebek son adet tarihime gore hesapladi doktor. Normal 13 gun gibi toplanip taze embriyon transferiyse adet tarihini baz alabiyorsun.
Gözün Aydın Canım benmde 10.gün 325di bende haftaya görürüm inşallahHayırlı uğurlu olsun cnm :) bana da blastosist transferi yapıldı. 4 Mayıs'ta. Yarın keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için ilk defa ultrasona gireceğim. Heyecan dorukta. Benim 10.gün bhcg değerim 191di. Bugun Umarım katlana katlana gider seninki de.
Cnm biz anlayamayız malesef bana çok yabancı geliyorEki Görüntüle 1541774 Eki Görüntüle 1541775 Kızlar merhabalar,
Adetimi 2 gün geçtiğinde bhcg 492 idi. 2 gün sonrasında ise 1364 çıktı.Ertesi gün Çok hafif akıntıyla karışık pembemsi lekelenmem olduğu için doktora gittim. Karından baktığı ultrasonda çok küçük birşey gördü. Kese olabilir ama tam emin değilim dedi. Rica etsem Fotoğraflara bi bakıp yorum yapar mısınız sizce o küçük şey kese olabilir mi? Bu ikinci gebeliğim ilkini 5 haftalıkken kaybettiğim için tedirgin oldum acaba bu sefer bi sıkıntı yaşayacak mıyım diye.Eki Görüntüle 1541774 Eki Görüntüle 1541775
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle.Canım buna bizim yorum yapmamız çok doğru olmaz. Doktor neden vajinal muayene yapmadı?
ben kullandım bir sorun olmamasına rağmen.vajinal olarak kullandım bende bir sorun yapmadı.kullanmamdaki neden miyom var bende düşüğe neden olmasın diye kullandımAhh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
Ahh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
Ben kullanıyorum. Doktor belirtmediği halde iki gün vajinal kullandım etkisi daha çok diye. Şimdi yine oral kullanıyorum, iki tanesini hemen uyku öncesi alıp uyuyorum. Yan etkileri hissetmiyorum bu şekilde.Ahh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
26 yaş cnm. Ne geç ne erken diyorum kendime..
Edit: Kuzum beklediğin tarihte kocamın doğum günü.. Oğlak burcu süper bak..
D&R onlıne dan aldım canım. İstinye Park şubesinde bulamadım sadece onlıneda vardıNerden edindin o ajandayı? Bende istiyorumda
Canım isim sat kaçıncı cocuğun ilk sayfadaki bilgileri özel mesaj atarsan ekleyebilirim :)Selammm arkadaslara. Bende 8+5 teyim :) son bat 27 Mart :) biZide aranıza alın:)
Nüfus patlaması yaşanacakGünaydın hamişler,
Aramıza katılan annelere selamlar,bidahaki sene ocak ayında bayağı doğum olcak gibi görünüyor. :):)
belki senin bebiş erkektir hani derler ya erkek bebek geriden gelir diyecanım benim sat a göre 9+5 günlük ama gerçekte 6+6 yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?