2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar... bende ocak 2016 anne adayıyım... evlenir evlenmez gebe kaldım.. yumurtalıklarımda kist olduğu söylendi. açıkcası bende pek beklemiyordum ama şuanda çiçeği burnunda evli bir adayım şükür. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...

Anammm azcık dursaydın kızzz bu ne acele yaş kaçtı peki

Nerden edindin o ajandayı? Bende istiyorumda

E
Hayirli olsun:)gozunuz aydin.... Benimkide tup bebek son adet tarihime gore hesapladi doktor. Normal 13 gun gibi toplanip taze embriyon transferiyse adet tarihini baz alabiyorsun.
evet Canm aynen öyle taze emriyo ve 13.gün toplandı seninde gözün Aydın

Gözün Aydın Canım benmde 10.gün 325di bende haftaya görürüm inşallah

Kızlar merhabalar,
Adetimi 2 gün geçtiğinde bhcg 492 idi. 2 gün sonrasında ise 1364 çıktı.Ertesi gün Çok hafif akıntıyla karışık pembemsi lekelenmem olduğu için doktora gittim. Karından baktığı ultrasonda çok küçük birşey gördü. Kese olabilir ama tam emin değilim dedi. Rica etsem Fotoğraflara bi bakıp yorum yapar mısınız sizce o küçük şey kese olabilir mi? Bu ikinci gebeliğim ilkini 5 haftalıkken kaybettiğim için tedirgin oldum acaba bu sefer bi sıkıntı yaşayacak mıyım diye.

Cnm biz anlayamayız malesef bana çok yabancı geliyor

ben kullandım bir sorun olmamasına rağmen.vajinal olarak kullandım bende bir sorun yapmadı.kullanmamdaki neden miyom var bende düşüğe neden olmasın diye kullandım

Ben kullanıyorum. Doktor belirtmediği halde iki gün vajinal kullandım etkisi daha çok diye. Şimdi yine oral kullanıyorum, iki tanesini hemen uyku öncesi alıp uyuyorum. Yan etkileri hissetmiyorum bu şekilde.

Günaydın hanımlar,

Sayfayı tam olarak takip edemesem de gün içinde sık sık bakmaya çalışıyorum. Mide bulantılarım çok kötü. Eşim akşam 9-10 da işten geliyor. O saate kadar kızımla nasıl idare edeceğimi şaşırıyorum. Çalışıyorum bir yandan. Uykusuzluk bir yandan.

Neyse çok şikayet etmeyeyim. Bugün çok yakın bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başlayacak. Ilk randevuya gidiyor adetinin 2. Günü. Aramızda tüp bebekle hamile kalanlar varsa daha iyi bilir ve anlar. Hamile kalmayı öyle çok istiyor ki.
Velhasılıkelam sizden ilki bugün olmak olmak üzere süreç içinde söylediğim belirli günler ( yumurta toplama, transfer günü vs) arkadaşım için birer ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum. Malum hamilelerin duası kabul olur derler.

Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin. Evlat acısıyla sınamasın.

Hepinize bulantısız bir gün dilerim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…