- 13 Ağustos 2008
- 49
- 47
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.621
Kizlar hepiniz soylediniz mi Ailelerinise? Yani her iki tarafa da nasil soylediniz?
bende kullanıyorum daha önce bebeğimin kalp atışı oluşmadı ve kendiliğinden düştü bu sefer doktor daha hamile kalır kalmaz hem progestan hap verdi hemde kan sulandırıcı iğneAhh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
çok saol canım en kısa zamanda bakacağım mutlaka :)D&R onlıne dan aldım canım. İstinye Park şubesinde bulamadım sadece onlıneda vardı
günaydın gözünüz aydın.. bizde 4+5 teyken keseyi görmüştük. 3 haziranda da inşallah pıtpıtları duyarız.günaydın herkese.bu sabah keseyi gördük.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum .
ohh süper ne güzel, sağlıcakla doğuralım inşallah :) benimde geçen hafta regli zamanımdı bildiğin adetmişim gibi ağrı çekmiştim. benim bebişimde 3 gündür hiç üzmüyo annesini :)Guunaydin annisler biz geliverdik gari:)yeni gelenler hosgeldiler masallah kalabalik olmusuz..biz 2aylik olduk annemide artik uzmuyorum:) sancim var ama adet sancisi oluyomus bu ay bide tam olustugu icin normalmis bayanlar bilginiz olsun
selam canım. bazen banada oluyo. işe gelmeyi hiç istemiyorum. dün izinliydim mesela evde tek bir iş yapasım gelmedi benimde. burda zaman geçiriyorum yalnızca valla.Slm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu
Masallah bebisine ins hic uzmez bizimki baya uzdu..amin canim benim Allah saglikli dogumlar versin insallah mutlu bi gebelok geciririz insohh süper ne güzel, sağlıcakla doğuralım inşallah :) benimde geçen hafta regli zamanımdı bildiğin adetmişim gibi ağrı çekmiştim. benim bebişimde 3 gündür hiç üzmüyo annesini :)
Günaydın hanımlar,
Sayfayı tam olarak takip edemesem de gün içinde sık sık bakmaya çalışıyorum. Mide bulantılarım çok kötü. Eşim akşam 9-10 da işten geliyor. O saate kadar kızımla nasıl idare edeceğimi şaşırıyorum. Çalışıyorum bir yandan. Uykusuzluk bir yandan.
Neyse çok şikayet etmeyeyim. Bugün çok yakın bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başlayacak. Ilk randevuya gidiyor adetinin 2. Günü. Aramızda tüp bebekle hamile kalanlar varsa daha iyi bilir ve anlar. Hamile kalmayı öyle çok istiyor ki.
Velhasılıkelam sizden ilki bugün olmak olmak üzere süreç içinde söylediğim belirli günler ( yumurta toplama, transfer günü vs) arkadaşım için birer ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum. Malum hamilelerin duası kabul olur derler.
Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin. Evlat acısıyla sınamasın.
Hepinize bulantısız bir gün dilerim:)))
Çin takvimi de öyle diyo eşimin içine kız doğmuş :) İlerleyen zamanlarda görücez hep birlikte Rabbim sağlıkla vesinde.belki senin bebiş erkektir hani derler ya erkek bebek geriden gelir diye
Canim bizdede oluyodu hic is yapmiyodum esimde sagolsun bise demedi hemen yoruluyoruz ama geciyo gibi sanki cok uyuyorum ama eskisi kadar yorgun degilimSlm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu
Aynen tek keyif aldigim yer burasiselam canım. bazen banada oluyo. işe gelmeyi hiç istemiyorum. dün izinliydim mesela evde tek bir iş yapasım gelmedi benimde. burda zaman geçiriyorum yalnızca valla.
aa ben daha hiç bakmadım çin takvimine falan. önce bi kalp atışını duyayımda sonra bakarım.Çin takvimi de öyle diyo eşimin içine kız doğmuş :) İlerleyen zamanlarda görücez hep birlikte Rabbim sağlıkla vesinde.
Eşimin ailesinde kız çocuk hiç yok kız geçiyo gönüllerinden ama bakalım :)aa ben daha hiç bakmadım çin takvimine falan. önce bi kalp atışını duyayımda sonra bakarım.dediğin gibi sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
allah gönüllerine göre versinde senin gönlünden ne geçiyo hani anneler hisseder derler yaEşimin ailesinde kız çocuk hiç yok kız geçiyo gönüllerinden ama bakalım :)
ay maşallah valla :) zaman geçmiyor sankiya :)Masallah bebisine ins hic uzmez bizimki baya uzdu..amin canim benim Allah saglikli dogumlar versin insallah mutlu bi gebelok geciririz ins
ben erkek gibi hissediyorumallah gönüllerine göre versinde senin gönlünden ne geçiyo hani anneler hisseder derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?