2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anammm benimde akşam olunca karnım bi şişiyor anlatamam gerim gerim geriliyorum

Kızlar geçen hafta pazartesi kanamam oldu proluton iğne vurdular. De 2 tane daha verdi. Yarın ikincisini vurcaklar. Düşük tehlikeai var dedi.ara ara kahverengi lekelenme oluyor.yarın dr a gidicem yine. İnşallah iyi sonuçlar alırımcanım sıkkın ara ara girip okuyorum.

Ins iyi olacak hersey cnm bol bol dinlenmen lazım tabi calismiyorsun dimi

hoşgeldinn canm. ben ilk doktora 5+6 da gitmiştim keseyi görmüştüm. tabi bu döllenmeyle alakalı geç olmuşsa görünmeyebiliyor

Hoşgeldin kese sanırım 5+ larda görünür bence 6 da git ama en sagliklisi diye düşünüyorum

Kızlar, Kabızlık durumu var mı siz de? Ay sözde ikinci gebeliğim ama herseyi yeni yaşıyorum gibi
Yulaf ye canım kabızlığa birebir, yulaf ezmesini ben sütle pişirip istediğim meyvelerle karıştırıp her sabah yiyorum, ya da yulaf kepeğinden krep yapıyor, değişmez kahvaltılarım:) Ben beslenme uzmanıyla çalışıyorum aslında kilo vermek ve binge eating sorunumu çözmek için başlamıştık ama hamile kaldım:) Prebiyotik en son çare dedi, lifli beslenmeyi artırırsan sorun otomatik çözülür

vajinal ultrasonda daha erken görülüyor canım , 5+1 ken çok rahat gördü doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…