2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ya. hiçbirşeyden zevk alamıyorum Sende durumlar nasıl?
bende almıyorum ve gunler berbat gecıyor. dunden beri mutfaga adım bıle atmıyorum
ve koltukta dik oturdum bıraz
sürekli bişiler atıstırdım. dun hıc bulantım olmadı
ama tabı kı hareket etmedıgım ıcın olmadı bence. çunku ne zaman hareket etsem bulantı oluyor. bugunde hafıften var ama etkı etmıyor bana tabi. aynen bugunde sadece yan gelıp takılıyorum. uyandıktan sonra asla mutfaga adım atmıyorum
mutfaga gırdıgım zaman gunum berbat gecıyor.
şimdilik bu sekılde

Allahım yardımcımız olsun inşallah

Allahım yardımcımız olsun inşallah
amin. yaglıları ve tatlıları kes
tatlı bile mıdeyı bır muddet sonra kötü yapıyor.
patates fırına ver
ya da haslayıp, tuzlayıp nanele
tost en yardımcı şey
elma
çilek
salatalık, ama tuzlu
valla leblebı ya da cubuk kraker ye demıyorym cunku onlardan ıgrendım

kısacası, yagsız ve hafıf tuzlu seyler bana ıyı gelıyor
bilmiyorum ama 2 gundur hiçbişi yapmıyorum evde ve rahatım. belkıde hareketın de etkısı bulantıda cok buyu. bu arada yatmakta mide bulandırıyor

Cnm peki sabahtan beridir neyapiyorsun uyuyomusun Tw mi izliyorsun zaman nasıl geçiriyörgün yani

Hayırlı olsun bebişin :) beta hcg yani kan testinde 1500 olunca görüyorsun.

Cnm peki sabahtan beridir neyapiyorsun uyuyomusun Tw mi izliyorsun zaman nasıl geçiriyörgün yani
kısaca anlatayım; uyanıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor. bana çok az kaşarlı tost yapıyor
kahvaltı edıyoruz. laptopum oldugu için koltukta takılıyorum
bır yandan da tv acık..uykum gelınce kestırıyorum azcık. ama anladım kı uzanmak mıdeyı daha kötü yapıyor, oturuyorum meyve falan yıyıyorum. mıdem genelde hep dolu oluyor. bu sekılde gecıyor işte. ben memnunum yani

Aman iyi bari cnm zamanin gecsinde bir şekilde valla bende hep burda geçiriyorum zamanı bende genelde hep uzaniyorum dışarı cikmadiysam Tw de açık burda konuşunca daha çabuk geçiriyorum şükür bazende süper dadi Tw de onu izliyorum sabahları aşk i memnu ayyyyy iyice gitti bende kafa

gecıyor gecmesıne de.. nasıl olsa yarında bu sekılde gececk dıyorum.
aman boşver evde başka ne yapcan
canın ne istiyorsa onu ızle. zaman gecmıyor kı.. şu mıde sorunum bitse ınan yorgunluk hissim önemlı degıl
mide işi bozuyor işte
hayat durmus vazıyette

Kimse kimsenin vücudunu taniyamiyor malesef oyüzden sen deneye deneye midene iyi gelen şeyleri bulacaksın mecburen....en kötü ihtimalle 3 hafta var geçmesine iyimser düşünürsek ki olmayacak şey değil belkide yarın kalktığında hiç bulantisiz olacaksın

evet deneye deneye.. bılemıyorum artık
mide bulantısının yanında bır de koku bulantısı var
allah yardımcımız olsun

Varya psikolojimi bozuyosunuz 1 saattir bulantı titreme kocis çay yapmış yanına atıştırmalık ögurdum resmen görünce bisküvi gofret falan

Biliyorum hemen hemen hepimizin bulantısı var. belki yeri ve zamanı değil ama :) hangi Balıkları yiycez hangilerini yemiycez? İnternette araştırıyorum sürekli ama birbiriyle çelişen bilgiler var. Civa oranı az olan balıklar hangileri?bildiğiniz var mı?

Benim hcg 533 çıktı iki gün önce. Doktor bir hafta sonra gel dedi. Heyecanla bekliyorum. İnşallah sıkıntı yoktur

Valla iyimi ettim bilmiyorum ama ben dün zorla cupra yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…