- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.301
levrek yasak levrek de civa oranı yüksek onu biliyorum:) genelde küçük balıkları yememiz gerekiyor, dip balıklarda civa oranı daha yüksek, ben genelde çupra ve omega-3 den dolayı somondan tercihimi yapıyorum.Biliyorum hemen hemen hepimizin bulantısı var. belki yeri ve zamanı değil ama :) hangi Balıkları yiycez hangilerini yemiycez? İnternette araştırıyorum sürekli ama birbiriyle çelişen bilgiler var. Civa oranı az olan balıklar hangileri?bildiğiniz var mı?
Benim ikiz kardeşim hiç kullanmadı folik asit, sapasağlam bir oğlu var, doktora gittiğinde 7 haftalıktı, bu saate kadar kullanmadıysan kullanma bişi olmaz demişamann eskıler folık asit mı kullanıyordudikkatımı cektı. onu almadıgım zamanlar mıdem eh idare eder
Eskilerle biz bir miyizamann eskıler folık asit mı kullanıyordudikkatımı cektı. onu almadıgım zamanlar mıdem eh idare eder
doktora sorsan mecburi kullanım der heraldelevrek yasak levrek de civa oranı yüksek onu biliyorum:) genelde küçük balıkları yememiz gerekiyor, dip balıklarda civa oranı daha yüksek, ben genelde çupra ve omega-3 den dolayı somondan tercihimi yapıyorum.
Bu arada kuş gribi söylentileri var, tavuk yiyenler dikkatli olsun, hatta bence yemeyinyumurtanında kesinlikle organik olmasını istedi beslenme uzmanı, süt ürünlerini de organik tüket dedi.
Benim ikiz kardeşim hiç kullanmadı folik asit, sapasağlam bir oğlu var, doktora gittiğinde 7 haftalıktı, bu saate kadar kullanmadıysan kullanma bişi olmaz demişama genede doktoruna da danış canım
tabıı degılızEskilerle biz bir miyizbenim annemle babamda kan uyusmazligi var hic igne olmamis annem o zaman hersey spontan ve dogaldi
O da öyledüşünüyo seni kız :) yazık adama :)Benimki nie odun ya sabah erken uyanio ben gözümü açınca uyu uyu çok erken diyo sessiz sessiz hazırlanıp gidiyo iyilikmi yapıyor yani çok uyutarak insan bir kahvaltı hazırlar
Aksam bana diyoki iste bişe iste benden böyle hamilelik mi olurO da öyledüşünüyo seni kız :) yazık adama :)
Şükür öidem çok iyi ama çaktırmıyorumAksam bana diyoki iste bişe iste benden böyle hamilelik mi olurfull konsantre adam yemeğe bende dedim şu 3 ay gecsinde gece bile kaldircam seni
Ee olcak artık okadarı ama ben safım galiba midem iyise yine herseyi ben yapiyom yemeğimi genelde yaparım mesela bugün midem kötü olduğu için menemenle cacık yaptım yine kocis te çay yaptı kötü oldum çünkü sonra bende arada naz niyaz yapemŞükür öidem çok iyi ama çaktırmıyorumçatım geliyo, yemeğim geliyo çok rahatım şuan rek merakım cinsiyettt. İnşallah hemen belli olurr..
Siz ogretmendiniz sanirim. Raporla mi kapattiniz donemi?gecıyor gecmesıne de.. nasıl olsa yarında bu sekılde gececk dıyorum.
aman boşver evde başka ne yapcan
canın ne istiyorsa onu ızle. zaman gecmıyor kı.. şu mıde sorunum bitse ınan yorgunluk hissim önemlı degıl
mide işi bozuyor işte
hayat durmus vazıyette
ben özel dersciyim. şuan çalışmıyorumSiz ogretmendiniz sanirim. Raporla mi kapattiniz donemi?
Zaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.En iyi yenmesi gereken hamsi ve istavrit mis tabi somon da yiyebiliyosun cipura orta zararda ama ben zaten sık sık yemediğim için sorun olmaz diye düşündüm
Anladim. Ben de rapor alsam mi diye dusunuyordum. Sizden feyz alacaktim :))ben özel dersciyim. şuan çalışmıyorum
mide bulantıların yogunsa, kendini kötü hissedıyorsanAnladim. Ben de rapor alsam mi diye dusunuyordum. Sizden feyz alacaktim :))
Aslinda benim bir sikayetim yok. Ama oncede n iki dusugum var ve simdi de dr rahim ici kanama var dedi, yine de rapor vereyim de yat azicik demedi .mide bulantıların yogunsa, kendini kötü hissedıyorsan
alabiliyorsan kesinlikle almalısın. bu dönemler çok önemli çünkü.
doktora söylesen rapor vermez mı? sor benceAslinda benim bir sikayetim yok. Ama oncede n iki dusugum var ve simdi de dr rahim ici kanama var dedi, yine de rapor vereyim de yat azicik demedi .
Kizlar bu balik muhabbeti ne? Okuyamadim bayadir forumu. Valla ben de yaz ayina geldik balik yiyemicem diyodum hatta omega 3 kullaniyim mi diye soracaktim doktor daha sormadan haftada 2 gun balik yiyeceksin dedi. Emir telakki ettim :) ama kafam karisti simdi faydadan cok zarar diyecek kadar degildir ya??!Zaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.
Zarar demeyelimde yarar minumumZaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.
Vallaha canim bende 5 gundur yatiyorum grip oksuruk bogaz agrisi bulantinin ustune.pert olmus durumdayim.ihlamura bala limona dayandim banamisin demiyo.cok dikkat edin kendinize ilac da icilemiyo ilk 3 ay.benım 2 gündür iyi sayılır
çünkü hiçbişi yapmadan yan gelıp yatıyorum
Geçmiş olsun cnm yaa hiç çekilmez bulantı üstüne birde grip....benimde allerjim nezaman geçecek diye bekliyorum hapsirmaktan kasiklarim ağrısı çok zor oluyorVallaha canim bende 5 gundur yatiyorum grip oksuruk bogaz agrisi bulantinin ustune.pert olmus durumdayim.ihlamura bala limona dayandim banamisin demiyo.cok dikkat edin kendinize ilac da icilemiyo ilk 3 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?