2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

levrek yasak levrek de civa oranı yüksek onu biliyorum:) genelde küçük balıkları yememiz gerekiyor, dip balıklarda civa oranı daha yüksek, ben genelde çupra ve omega-3 den dolayı somondan tercihimi yapıyorum.
Bu arada kuş gribi söylentileri var, tavuk yiyenler dikkatli olsun, hatta bence yemeyin yumurtanında kesinlikle organik olmasını istedi beslenme uzmanı, süt ürünlerini de organik tüket dedi.

amann eskıler folık asit mı kullanıyordu dikkatımı cektı. onu almadıgım zamanlar mıdem eh idare eder
Benim ikiz kardeşim hiç kullanmadı folik asit, sapasağlam bir oğlu var, doktora gittiğinde 7 haftalıktı, bu saate kadar kullanmadıysan kullanma bişi olmaz demiş ama genede doktoruna da danış canım

doktora sorsan mecburi kullanım der heralde
keske hamılelık öncesı kullanaydım

Aksam bana diyoki iste bişe iste benden böyle hamilelik mi olur full konsantre adam yemeğe bende dedim şu 3 ay gecsinde gece bile kaldircam seni
Şükür öidem çok iyi ama çaktırmıyorum çatım geliyo, yemeğim geliyo çok rahatım şuan rek merakım cinsiyettt. İnşallah hemen belli olurr..

Şükür öidem çok iyi ama çaktırmıyorum çatım geliyo, yemeğim geliyo çok rahatım şuan rek merakım cinsiyettt. İnşallah hemen belli olurr..
Ee olcak artık okadarı ama ben safım galiba midem iyise yine herseyi ben yapiyom yemeğimi genelde yaparım mesela bugün midem kötü olduğu için menemenle cacık yaptım yine kocis te çay yaptı kötü oldum çünkü sonra bende arada naz niyaz yapem

Siz ogretmendiniz sanirim. Raporla mi kapattiniz donemi?

Zaten cogu havuz baligi bu donemde buyuk baliklarin. Deniz baligi bulmak zor, dolayisiyla baliktann yarar yerine zarar gelir bence.
Kizlar bu balik muhabbeti ne? Okuyamadim bayadir forumu. Valla ben de yaz ayina geldik balik yiyemicem diyodum hatta omega 3 kullaniyim mi diye soracaktim doktor daha sormadan haftada 2 gun balik yiyeceksin dedi. Emir telakki ettim :) ama kafam karisti simdi faydadan cok zarar diyecek kadar degildir ya??!

Vallaha canim bende 5 gundur yatiyorum grip oksuruk bogaz agrisi bulantinin ustune.pert olmus durumdayim.ihlamura bala limona dayandim banamisin demiyo.cok dikkat edin kendinize ilac da icilemiyo ilk 3 ay.
Geçmiş olsun cnm yaa hiç çekilmez bulantı üstüne birde grip....benimde allerjim nezaman geçecek diye bekliyorum hapsirmaktan kasiklarim ağrısı çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…