2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sadece galeta yiyorum ama diğerlerini eşim yioo aaa bak galeta alın kendinize çok iyi oda
aslında yemek konusunda sıkıntım yok. yemek yıyebılıyorum
ama atıstırmalıklarda cok önemlı. mide hiç boş kalmayacak. bu arada benım folık asıtte demır de var
ve demir mide bulantııs yapıyormus. 2 gundur ıcmıyorum acaba o mu tetıklıyordu? sabahta bır tane alayım dedım midem az kötü oldu

folik asit çok önemli amaa almamazlık etme. doktoruna hemen danış bence gerekirse değiştirsin

Folik ten olduğunu dusunuyorsan değiştir bence markasını en azından böyle icmemezlik olmaz bulantı nda azalır benimki hiç sorun yapmıyor bende

Bu arada kızlar bende hamilelik defteri var, popymam diye bi siteden aldım. Bulantıdan daha tutmaya başlayamadım ama güzellll
Ilk bebegimde kullanmistim bu ani defterinden cok guzel hafta hafta bilgiler notlar ve yazman icin bolumlerde var resim icin yerler hairlanmis 40 hafta icin yapilmis bir ajanda super

kızlarr iyi akşamlar size bi şey sorucam benim akıntım oluyo bu aralar hep nette normal yazıyo renkli falan da deeğil ama sanki arada sarı oluyo gibi geliyo da emin de olamıyorum işte karışık biraz sizde de akıntı var mı

Belli olur belki erkek bebekler hemen.belli ediyormus kendisini diye soylem var )) kizlar utangac oluyormus gec ogreniliyormus diye :))))ben de boyle deli gibi alis eris yapmak istiyorum.... neler neler var cok.guzeller
Utangacliktan degil pipi olunca erken anlasiliyor

Bende de oluyor.hatta sari bazen koyu sari oluyor.senin ki nasil l.bilmiyorum moral bozuyor.ama dr bisey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…