- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.321
NiçünAiiyyyy bu gün 1 haziran oldu yaaaaaa :) içim bir cıvıldaştı :)
kız nolcak minicik ilaç nelere kadir bir bilsentabıı degılız
ama folık asitte olmayıversin
Gunaydinlar çok az kalmış bebisini gormeneKızlar ben yarın doktora gidiyorum. Pıt pıtları duyarz nşallah çok heycanlıyım. Bu arada bebeişten sonra eşim çalışmamı istemiyo ama ben devam etme istiyorum ne yapıam bilemiyorum
evet canım aslında 2 ay sonra çıkmamı istedi ama bende iki ay daha çalışırım en azından yasal iznimi yaparken maaşta alırım diyorum. Kimseye bırakmak istemiyo doğumdan sonra ben büyütym istiyoGunaydinlar çok az kalmış bebisini gormenebebiş ten sonra derken dogduktan sonrami
Ya aslında bende öyle istiyorum imkanın varsa senin büyütmen en güzeli. ....en az 2 yaşa kadar bari sonrasında calisilabilir yineevet canım aslında 2 ay sonra çıkmamı istedi ama bende iki ay daha çalışırım en azından yasal iznimi yaparken maaşta alırım diyorum. Kimseye bırakmak istemiyo doğumdan sonra ben büyütym istiyo
inşallah duyarsın canımKızlar ben yarın doktora gidiyorum. Pıt pıtları duyarz nşallah çok heycanlıyım. Bu arada bebeişten sonra eşim çalışmamı istemiyo ama ben devam etme istiyorum ne yapıam bilemiyorum
Geçmiş olsun cnm nasıl rahatsizlandin ağrı sizimi olduinşallah duyarsın canımben cuma günü rahatsızlandım doktora gittim kalp atışını duyamadım ama kalp atışlarını gördüm çok şükür. allah herkese nasip etsin
Tedirgin olmamaya çalış bence vücudunu sıkma pantalon çok dar değildir inş Allah yardimcin olsun çalışırken bu zamanlar sıkıntılı geçiyor2 haftadır izin ve rapor derken bugun işe basladım ilk defa ve kendm araba kullanarak geldm korka korka ayrıca ısyerınde oturuyorm saatlerdır yaklasık 15 gundur yattım evde bugun ılk gunum iş yerinde korkuyorm bırde pantlun gıymek zorunda kaldım bebişime bısı olucak dıye nasıl tedırgınım ve progestan fıtıl atıyorm sabah ogle aksam sabahkını attm yarım saat sonra cıktım sureklı akıyor sanırm kanama gıbı gelıyor devamlı bakıyorm akan fıtıl ama korkuyorm
hayır cnm allahtan dar degıl ama yınede huzursuz oldum benm bebısım tüp bebek tedavisiyle oldu bu yuzden transferden bu yana evde yattm zor oldu sımdı ıse gelmek öncedende dusuklerm var cok korkuyorm aslında 1 hafta dahamı ızın alsam bılemedım kı eşimde gıt ısının basına dedı memurum ben bu arada rapor alsam yada ızın ne olucaksa eşimde normal hayata dönmem ıcın yapıyo sanırm ben evde sureklı ytalak gıbı yatıncaTedirgin olmamaya çalış bence vücudunu sıkma pantalon çok dar değildir inş Allah yardimcin olsun çalışırken bu zamanlar sıkıntılı geçiyor
Ama cnm bebeğin için önemli sonucta dinlenmenn esin kafan rahatlasin diye demiste sorun yoksa suan kahve akıntı yada kanama rahat bırak kendinihayır cnm allahtan dar degıl ama yınede huzursuz oldum benm bebısım tüp bebek tedavisiyle oldu bu yuzden transferden bu yana evde yattm zor oldu sımdı ıse gelmek öncedende dusuklerm var cok korkuyorm aslında 1 hafta dahamı ızın alsam bılemedım kı eşimde gıt ısının basına dedı memurum ben bu arada rapor alsam yada ızın ne olucaksa eşimde normal hayata dönmem ıcın yapıyo sanırm ben evde sureklı ytalak gıbı yatınca
yok canım leke geldiGeçmiş olsun cnm nasıl rahatsizlandin ağrı sizimi oldu
hayır cnm allahtan dar degıl ama yınede huzursuz oldum benm bebısım tüp bebek tedavisiyle oldu bu yuzden transferden bu yana evde yattm zor oldu sımdı ıse gelmek öncedende dusuklerm var cok korkuyorm aslında 1 hafta dahamı ızın alsam bılemedım kı eşimde gıt ısının basına dedı memurum ben bu arada rapor alsam yada ızın ne olucaksa eşimde normal hayata dönmem ıcın yapıyo sanırm ben evde sureklı ytalak gıbı yatınca
Ama cnm bebeğin için önemli sonucta dinlenmenn esin kafan rahatlasin diye demiste sorun yoksa suan kahve akıntı yada kanama rahat bırak kendini
aynen kızlar bende sizin gib düşünüyorm ayne barı en azında bu hfayıda geçireyim yeterlı olurmu ki bırhafta daha yetmezse 2 hafta daha alaımCanım riskli durum varsa ben biraz daha dinlen derim, sen de benim gibi tedaviyle kalmışsın ne olur ne olmaZ, iş yerin rahat bile olsa insan yoruluyor, benim canım sabahları işe gitmek hiç istemiyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?