• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM,HATTA EĞER KAN DEĞERLERİM İYİ ÇIKARSA KAN KAPI BİLE İÇMEK İSTEMİYORUM AMA YAKIN ÇEVREMDEKİ HERKEZ DÜŞÜNCEMİN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Bana çok faydasız bişeymiş gibi geliyo o şekeri bir anda yüklemek. Şeker normal tüketimde bile kanser hücrelerini besleyen bişey ben şuanda bile şekerli şeyler yediğimde rahatsız oluyorum daha bebeğim küçücükken o kadar şekeri bi anda alması zararlı bence

Ayy minnak ayaklari elleri agzi burnu yuzu off opse koklasa doyamaz insan kendi canin cigerin yavrun simdiden nasil sevgi baglilik hissediyoruz o zamanlari dusunemiyorum :))
Bende hamile olmadan 1 ay once aglayarak bende uykusuz kalmak istiyorum bende yemek yemeye vakit bulmamak istiyorum bende yorgunlugumu yavrumun gulusuyle unutmak.istiyorum diye esime isyan ediyodum..Çoooook şükür Rabbim nasip etti insallah kucagimiza almayida nasip eder...
Allah isteyen herkese versin insallah
Aynenn amin allah kimseyi evlatla sinamasin,her isteyene nasip etsin insallah

Kızlar suan 7+4 haftalık bebegim. 1 haftadır basladi bulanti ve tiksinmeler ama cok kötü birşeyimis. Herseyden tiksiniyorum hersey kokuyor kocam bile :) sampuandan tutun en sevdiğim Yumos kokusu bile igrenc geliyor. Elimde hep Ülker Çubuk kraker, onun dışında peynir ekmek domates Salatalık iyi geliyor. Su bile midemi bulandırıyor sanki :( ne zaman geçer bunlar zevkini sürmek istiyorum çile çekmek degil :(

Canim orasi bana uzak kalir karsiya gecmek zor olur tesekkur ederim tavsiyen icin doktor iyi olunca randevulari da dolu oluyor malesef
ahulum .anadolu yakasında doktor arıyorsan eger ataşehir şifa hastanesindeki emrah kol u kesinlikle tavsiye ederim .
inanılmaz rahatlatıcı sakin güven veren birisi , üstüne doktor tanımam , 1 kere muayenesıne gıtsen zaten başka doktora gitmezsin :)

Normalmis evt ama baya rahatsız ediyor..Bu arada kpss için matematige calismaya başladım bu aksam sırf zaman geçsin diye dışarı çok çıkmak istemiyorum arabalar çok sallıyor korkuyorum artık eşim le aksamlari bazen çıkarım yeter....onun dışında matematik çalışıcam ne dersin
benı de arac sallıyor ama yıne de dısarı cıkmak ok iyi gelıyor .çok iyi fikir bence
kafan meşkul olur en azından.

Back
X