- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.161
günaydın kızlar her yemekten sonra belimden başlayan sancım oluyor.. geliyo galiba diyorum.. sonra bi bakıyorum ki gaz sancısı
Canim Boyle birseyin sebebi bebegin emmedigi memede durus pozisyonundayken vucudunun aciyan bir yeri olabiliyormus. Mesela üstüne yatirdigin kolu rahat olmayabilirmis. Emmedigi tarafta denerken, emdigi tarafta yatis pozisyonunu dene bakalim. Kolayliklar diliyorum.Üzme kendini canım ...benim kizimda da sorunu yaşadım memenin birini aldı diğerini almadı. ...ben sahip verdim o memeyi...sol memeyi tutup sağı tutmadı. ..ama pes etmedim. ..50 gün sonunda onu sa tutturmustum..tabi tututurana kadar şekilden şekile girdim..
canım naptın gittin mi nasıl bebiş yok mu daha gelme belirtisiGünaydın bizim bugün kontrol var bakalım bebeğim ne alemde...
ben de şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne durumdalar.haberleşelisancı yok kanala da girdiğini sanmıyorum bebişin boşuna gidioz gibi ya neyse bakalım
Ayy bende düşünmüyorum artık bellidir nasıl geleceği Allahm hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canımBenim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorum
Bakalım hayırlısı olsun
Sağlıklı doğsunlar da doğum şeklini takmıyom :)
canım 100 e vuran sancıları hissettin mi seninki baya baya kafaya koydu artk sanrm gelecek yakındabenim de nst çekilirken 3 kez kasılmam oldu düzenli ama devam etmedi.hemşire böyle devam etseydi doğru hastaneye yollardım dedi çünkü 100e vuran sancı çıktı.doktor da yokmuş zaten istemezdim şimdi doğurmak :)
canım bizde normal beklioruz stres oluo insan ister istemez bi de günü belli olmaynca pztsi kontrolde doktor daha kanala girmemiş dedi 38+4 dük o gün bugün 39 bitti senin kanala girdikten ne kadar sonra oldu,suyun gelince mi gittinz hemen hastaneye,epidural kullanıldı mı bebişinin kilosu nasıldı bizimki suan biraz tombikde o da korkutuo beni biraz cok soru sordm canım ama artk bulmuşken seni kusura bakmaKızlarr normal doğum isteyen ama korkan varsa bana özeldende buradanda yazabilir... 4ocak ta normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.. Bende korkuyordum ama kendimi şartlamıştımda... Bir sağlık probleminiz yada bebişi zora sokacak bir durumunuz yoksa kesinlikle normal doğum yapın....
Dogurdun mu hayırlı olsun :)
Gelir canim benim 3 gün su geldi damla damla sonra süt. Emzirdikçe gelir. Iyi misiniz ne zaman dogum yaptın
15.30 da randevu... Daha gitmedim...canım naptın gittin mi nasıl bebiş yok mu daha gelme belirtisi
Ayy bende düşünmüyorum artık bellidir nasıl geleceği Allahm hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canım
canım 100 e vuran sancıları hissettin mi seninki baya baya kafaya koydu artk sanrm gelecek yakında
canım bizde normal beklioruz stres oluo insan ister istemez bi de günü belli olmaynca pztsi kontrolde doktor daha kanala girmemiş dedi 38+4 dük o gün bugün 39 bitti senin kanala girdikten ne kadar sonra oldu,suyun gelince mi gittinz hemen hastaneye,epidural kullanıldı mı bebişinin kilosu nasıldı bizimki suan biraz tombikde o da korkutuo beni biraz cok soru sordm canım ama artk bulmuşken seni kusura bakma
Bugün anladım bu gaz sancısı ve uykusuzluk ne demek
Meğer ne menem ne illet Bişey miş ya bu...aman o gazlanmasın ben gazlanayım diycem de bu sefer de sütümden geçer
Kızlar sizin eşlerde siz gece kalkıp bebekşe emzirmece gaz cıkarmaca oynarken gözünü bile açmıyor mu?? Nerdeyse git baska yerde yat diyesim geliyo..ben ugrasırken o fosur fosur..
Sabah bir de ben mıkırdanınca napayım ben mi emzireyim demez mi? Sanki uyanıkken sadece emiyor da. Kalk bi gazını cıkar en azından . Kolum kopuyo benim.
Uykusuzluk cok vuruyo ya lohusa depresyonu n tek sebebi bu uykusuzluk ve baş ağrısı bence.herkesin herşeyi batıyor bu sebepten. ..
Napcaz şimdi annelik böyleymiş.
"Anayım ben anaaaa"
Heyyy hatttt...bana mı kaldı bu dava...
Bu dava hor bu dava büyük.????
zorunluysa devlete gıt :=)Anladm canım ben zaten isteğe bağlı olmicam mecbur olcak malesef :)
devlete gidiyrm canm zaten bakalm nasl olcakzorunluysa devlete gıt :=)
korkudan tabii kidevlete gidiyrm canm zaten bakalm nasl olcaksen niye kendin istemstn sezeryanı ben normli cok istyrm ama yapablcegmden de emin degildm zaten
benımde hep oluyordu uykumuykum varrrrrrrrr.....
benım eşim çok yardım edıyor ama benımkı gececıBugün anladım bu gaz sancısı ve uykusuzluk ne demek
Meğer ne menem ne illet Bişey miş ya bu...aman o gazlanmasın ben gazlanayım diycem de bu sefer de sütümden geçer
Kızlar sizin eşlerde siz gece kalkıp bebekşe emzirmece gaz cıkarmaca oynarken gözünü bile açmıyor mu?? Nerdeyse git baska yerde yat diyesim geliyo..ben ugrasırken o fosur fosur..
Sabah bir de ben mıkırdanınca napayım ben mi emzireyim demez mi? Sanki uyanıkken sadece emiyor da. Kalk bi gazını cıkar en azından . Kolum kopuyo benim.
Uykusuzluk cok vuruyo ya lohusa depresyonu n tek sebebi bu uykusuzluk ve baş ağrısı bence.herkesin herşeyi batıyor bu sebepten. ..
Napcaz şimdi annelik böyleymiş.
"Anayım ben anaaaa"
Heyyy hatttt...bana mı kaldı bu dava...
Bu dava hor bu dava büyük.????
elif, ben pek bıberona baglamıyorum. benımkı hem meme hem bıberondan ıcıyor sütü.canım kötüyüm ya 5 ocakta yaptım doğumu ama sütüm hem az yetmiyor birde aç kalınca biberonla mama verdik acildeki doktorun yüzünden o yüzden de biberona alıştı bana alışmıyor çok zorlanıyoum, üstüne birde kabız oldu ağlamaktan helak oldum, şimdi sağlık ocağına gidicez,senin nasıl oldu canım,
uyumuyorsam 4 saat olmussa uyandırıyorumKızlar bebeğiniz deliksiz 3-4 saat uyuduğunda uyanmasını mı bekliyorsunuz? Yoksa uyandırıyomusunuz ?
bende cok korkyrm bi taraftan sezeryan olmasn diyodm ama demekki hayırlısı buymus belki normal dogumu beceremicektmkorkudan tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?