2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar her yemekten sonra belimden başlayan sancım oluyor.. geliyo galiba diyorum.. sonra bi bakıyorum ki gaz sancısı

Bende sancinın s si bile olmuyor, yarın tam 38 olacağım, bebeğin normal yollarla gelmesi için bi haftası kalmış olacak tabi gelmeye niyeti varsa

Slm kızlarrr buraya uğramayali bayaa olmuş dogurmayan kaldi mi ki ya
Grubun yarısı aralik sonunda pıt pıt döküldü :)
Bekleyen tüm hamişlere kolaylıklar diliyorum biz bugün tamm 15 günlük olduk
Gaz sancisiyla uğraşıyoruz uykuya hasret bir anne olarak hepinize hayirli doğumlar diliyorum

Bugün anladım bu gaz sancısı ve uykusuzluk ne demek

Meğer ne menem ne illet Bişey miş ya bu...aman o gazlanmasın ben gazlanayım diycem de bu sefer de sütümden geçer

Kızlar sizin eşlerde siz gece kalkıp bebekşe emzirmece gaz cıkarmaca oynarken gözünü bile açmıyor mu?? Nerdeyse git baska yerde yat diyesim geliyo..ben ugrasırken o fosur fosur..

Sabah bir de ben mıkırdanınca napayım ben mi emzireyim demez mi? Sanki uyanıkken sadece emiyor da. Kalk bi gazını cıkar en azından . Kolum kopuyo benim.

Uykusuzluk cok vuruyo ya lohusa depresyonu n tek sebebi bu uykusuzluk ve baş ağrısı bence.herkesin herşeyi batıyor bu sebepten. ..

Napcaz şimdi annelik böyleymiş.

"Anayım ben anaaaa"

Heyyy hatttt...bana mı kaldı bu dava...
Bu dava hor bu dava büyük.????

Canim Boyle birseyin sebebi bebegin emmedigi memede durus pozisyonundayken vucudunun aciyan bir yeri olabiliyormus. Mesela üstüne yatirdigin kolu rahat olmayabilirmis. Emmedigi tarafta denerken, emdigi tarafta yatis pozisyonunu dene bakalim. Kolayliklar diliyorum.

Günaydın bizim bugün kontrol var bakalım bebeğim ne alemde...
canım naptın gittin mi nasıl bebiş yok mu daha gelme belirtisi

ben de şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne durumdalar.haberleşeli sancı yok kanala da girdiğini sanmıyorum bebişin boşuna gidioz gibi ya neyse bakalım

Benim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorum
Bakalım hayırlısı olsun
Sağlıklı doğsunlar da doğum şeklini takmıyom :)
Ayy bende düşünmüyorum artık bellidir nasıl geleceği Allahm hayırlısını sağlıklısını nasip etsin canım
canım 100 e vuran sancıları hissettin mi seninki baya baya kafaya koydu artk sanrm gelecek yakında

canım bizde normal beklioruz stres oluo insan ister istemez bi de günü belli olmaynca pztsi kontrolde doktor daha kanala girmemiş dedi 38+4 dük o gün bugün 39 bitti senin kanala girdikten ne kadar sonra oldu,suyun gelince mi gittinz hemen hastaneye,epidural kullanıldı mı bebişinin kilosu nasıldı bizimki suan biraz tombikde o da korkutuo beni biraz cok soru sordm canım ama artk bulmuşken seni kusura bakma

Dogurdun mu hayırlı olsun :)
Gelir canim benim 3 gün su geldi damla damla sonra süt. Emzirdikçe gelir. Iyi misiniz ne zaman dogum yaptın

canım kötüyüm ya 5 ocakta yaptım doğumu ama sütüm hem az yetmiyor birde aç kalınca biberonla mama verdik acildeki doktorun yüzünden o yüzden de biberona alıştı bana alışmıyor çok zorlanıyoum, üstüne birde kabız oldu ağlamaktan helak oldum, şimdi sağlık ocağına gidicez,senin nasıl oldu canım,

15.30 da randevu... Daha gitmedim...

yalnız değilsin losalı anniş...düm gece oğluş meme ucunu bulamadı bi türlü ..sıkıldım uykuuuuuu akmıyo resmen dökülüyorrrrr...gözünü açmadan ne desin babacık 'sakin ol alır şimdi,az bekle' şakkkk...kaaaaa dedim ya bu şakaaaa... daha önce emzirdide deneyimi var sanki sabahta kahvaltıya kaldırıyom ' gece beni uyutmadınız ' dedi

selam anneler, sabah 10 dan beri benımkının nazıyla ugrasıyorum
gazı cıkıyor ama bır türlü bitmiyor sanırım.
altı temız
karnı tok.

ninnilere bakarken bir site gördüm anne karnındakı sesi kaydetmıs mp3 olarak.
neyse ındıreyım dedım
o sırada da benımkı yırtıyo kendını beşikte..ındı ve sesı acınca zillinin ses kesıldı ve gözleri kapandı bırden.
şuan uyuyor ve tel yanında ses açık. fena uykusu var ama bu sesınde onu sakınleştırmedıgını iddia edemem.

siz de deneyın bakalım. http://trnavigasyon.blogspot.com.tr/2013/01/sancl-uykusuz-bebekleri-rahatlatan.html

benım eşim çok yardım edıyor ama benımkı gececı
uyku saatı sabaha karsır yerdenı oldugu için belkıde edıyor. bebegı emzırdıkten sonra uyumaya gecıyorsa ona verıyorum ben uyuyorum. öyle olmasaydı cinnet gecırırdım sanırım
uykusuzluk süte cok yansıyor. yatacagı zaman ben devralıyorum
sonrası bana kalmıs

dediğim gibi gececı oldugumuzdan dolayı yardımcı oluyor olabilir. uykusundan ödün verır mı bılmıyorum
şu gaz olayı 3-4 ay sürüyormus bebıkler hareket etmedıgınden dolayı
buna da şükür diyorum. ya yaşına kadar sürseydı

elif, ben pek bıberona baglamıyorum. benımkı hem meme hem bıberondan ıcıyor sütü.
'' sütüm az yetmıyor'' tarzı asla konusup kendını ınandırma. emzirdikçe veya sagdıkca gelır süt.
az da olsa uyku
bol sıvı
boza ıcebılırsın mesela
ayva kompostosu da bol süt yapıyormus. ayva var evde 1 kavanoz yapıcam kendıme bugun.
kayısı kompostosu da ıcebılırsın
belkı bebegın kabızlıgı gıder. marul da süt yapyormus. ben her gün bol bol yıyorum.
allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…