2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hastane odasına ne götürdünüz lohusa şerbeti fln götürdünüzlmü? ben götürelim diyorum annem hastanede şerbet olmaz evde ikram edilir diyo. normal doğum olsaydı bişey götürmicektim zatende sezaryan olunca 2-3 gün kalınacağı için dün gittim kapı süsü oda süsleri balonlar fln aldım. haftasonu hastanede yattığımda süssüz hiç doğum odası gibi değildi. pembe bişeyler görmem lazım

evet canım hissediyorum çok güçlü bir kasılmayla birlikte bel ve kasık ağrısı gibi bişey oluyo ama çok dayanılmayacak gibi değil adet sancısı gibi.yalancı sancı olduğu için daha hafiftir.doğum sancısı daha ağır olabilir.ilk sancılarda değil de açılma arttıkça şiddetli hale gelir diye düşünüyorum.çünkü herkes mutlaka anlarsın gerçek doğum sancısını diyo.valla artık gelsin istemeye başladım çünkü bu kasılmalar beni benden alıo bazen.çok yordu beni bir kaç gündür

Lohusa serbetini bende ilk dusunmustum ama sonra vazgecdim. Hatta ozel bardaklardan falan bakmistim, cok gelen giden olacak, o kadar insana telasa olsun istemiyorum. Bide gelen hemen gitsin istiyorum, ortalikta grip salgini var, umarim hasta olanlar gelmemeyi akil eder. Haci seriften cikolata yaptirmistim bitek onu dagitcaz hastanede. Odada ne kadar az kalirlarsa o kadar iyi bence. Oda susleme icinde bende senin gibi, balon, kapi susu ve yatak basi icin hosgeldin bebegim yazisi aldim. Agiz tadiyla kullaniriz insallah.

zaten havada bozulucakmış belki hemen gelemez herkes. bende bebek çikolatası aldım güzel ama onları hastaneye götürmek istemiyorum evde hediyeliklerimde var hepsini öyle ikram ederim dedim. annemde lokum alalım diyo hastaneye evdede diğerlerini ikram ederiz diyo. muhtemelen öyle yaparız artık. zaten hastaneye gelen muhtemelen evede uğrar çünkü uzaktayım yeni taşındım kimse görmedi bu evi. amaaan ilgilensinler işte lohusayım ben uleeeeeeeennnn

aynı şeyleri yaşıyoruz. benim iki haftadır böyle. birkaç gündür adet sancısı ağrıda oluyor.
tamam diyorum geliyor ama yatıyorum geçiyor :)
benimki kanalada inmiş. benimde nst de kasılma olunca sancı çıktı da açılma yok.
bu yalancılara kanmak yoruyor insanı en çok.. belirsizlik yani.
değil mi..

pozisyon değiştirince geçiyor ben de ordan anlıyorum.yatıosam kalkıyorum hemen de uyku hak getire.özellikle gece uyumak mümkün değil.evet belirsizlik ve nasıl ne zaman olucak diye düşünmek yoruo valla.ama az kaldı yaa eninde sonunda bi şekilde çıkacaklar.her geçen gün zorlaşıo tek sorun bu.artık ona da alıştık :)

kızz sen doğurda sıra bana gelsin

aynen. süresi uzun oluyor ama şiddeti aynı oluncada anlıyorum artık.
evet alıştım resmen. eşimde dalga geçiyor artık. geliyor, ilk lafı şu: doğurmadın mı

AldiklaRını paylaşır misin canım, bana da fikir olur, ben normal doğuracam diye süsleme düşünmüyordum,ama büyük ihtimal sezaryan olacagim için 2 gün hastanede kalacağım, biraz süslü olsa o da fena olmaz sanki

Kardeşimin eşi cicekci 150 tl ye falan süslerim dedi, belki ona dicem, ama tüler için o kadar bile fazla geliyor çocuğun bezini alırım diye düşünüyorum o paraya, cok mu cimriyim ne organizasyon şirketleri 350 tl den başlıyorlar sağolsun. ..

Eki Görüntüle 1743377 bu da benim son halim biri bizi durdursun

Oy oy maşallah, cok sivrilmis, ben oğlan annesiyim ama azıcık yayvan benim gobus

Lokumda iyi fikirmis. Aynen oyle, lohusaya iyi bakmam lazim

benimki sağa sola çarpıyor artık sivrilikten

Merhaba kızlar dün doktor kontrolüm vardı doğumum sezaryen olacak kendi isteğimle pazartesi ye gün verdi doktorum 39+1 olacağız .sezaryen olan arkadaşlar tavsiyeleriniz ve önerileriniz var Mıdır acaba . Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…